Share

Fabulous Friday at Air Asia

Baru sahaja touchdown kat Kota Bharu dengan menaiki kapal terbang Air Asia pukul 7.40 pagi. Biasanya waktu pagi tiada delay, dan tadi pun memang tak delay. Nasib baik sebab memang nak breakfast kat rumah, taknak makan kat sini. Rumah lagi best kot. Sebab tadi perkhidmatan cemerlang yang diberikan oleh pramugari comel Air Asia, zaimah apa entah nama dia, jadi mahu buat promo free kepada Air Asia =)


Fabulous Fly-Friday


Cuba check kat website airasia sekarang, ada jualan tiket murah. Dah la sememangnya murah kan, tapi kali ini, hanya untuk hari Jumaat, pukul 11 pagi hingga 4 petang sahaja, akan dibuat promosi fab-fly friday. Nak pergi kucing RM 75 sahaja. WOWWW. Banyak lagi boleh check kat sini






Destinasi pilihan tak banyak

Kecewa jugak sebab aku mengharapkan ada tiket murah ke london, takde pulak promosi untuk ke london. nak ke KL dari KB pun takde, tak berapa nak fabulous la. Lain kali mungkin Air Asia boleh perluaskan lagi destinasi promosi ni, barulah betul-betul fabulous gitu.Nanti kalau ada promosi, u zaimah roger2 la i ek =)


pss : Hari jumaat bukan sahaja sibuk beribadat, juga sibuk untuk cari tiket murah. thank u air asia, membuatkan jumaatku semakin bermakna. wah wah. kenapa Air Asia bertambah maju?

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

15 comments:

suffer8zine said...

wahhh smart ni, nk serbu site air asia la

joegrimjow said...

@suffer8zine

klu ada ke kb mmg xtulis ni, hehe

Skype Crew said...

den pn bru lps usha airasia ni joe..biasala gaji bru je dpt.. ekeeke..bg ko jeles sket...huhu..

destinasi yg ak nk pg tu xdela lam promotion...adoyai...

fatihah azemi said...

siggah sini xyah guna tiket air asia kan2? ^^

tapi seyes air asia memberi kebahagiaan kpada ramai orang ^^

NuR 'aQiLaH said...

dah terbeli b4. mahal la jugak.
xde promo huhu.

joegrimjow said...

@Skype Crew

eh eh
nak p mane?
hehe

joegrimjow said...

@fatihah azemi

xyah, singgah sini free saje
=)

joegrimjow said...

@NuR 'aQiLaH

lain kali kena tunggu promo gak r

SDS said...

Rm 75 gi Kuching?
bole balik hari nih..ahaha

joegrimjow said...

@SDS

org kucing blanje penempatan boleh?

noor afzan said...

joe..
sempat lagi mengorat awek peramuragi..
zaimah tu macam nama adik sepupu saya je.

nabil_potter said...

wah2...murah giler..
uk xde ke joe?
huhuh

khairil said...

harga ke penang lebih kurang je dengan naik bas...baik aku balik penang naik air asia

joegrimjow said...

@noor afzan

die keje pramugari ke?

joegrimjow said...

@nabil_potter

tu la pasal
xde!

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW