Share

Coret-coret sampai Malaysia

Alhamdulillah dah selamat sampai semalam. Touch down kat airport pukul 6.15 petang. Dah check dengan imigresen semua, ambik bagasi, terus bertolak ke putrajaya. Sampai di putrajaya, apa lagi kalau tak singgah rumah abang untuk tengok anak saudara baru! Alamak, lupa nama dia, tapi panggil Nally, haha, agak kurang ajar disitu. Rambut ldah lebat walaupun baru seminggu dua. Comel macam papa joe die. hehe


Selamat pagi Malaysia!!


Sekarang ni kat mana lagi kalau bukan pejabat rasmi di Putrajaya, kedai mamak kembar. heh, internet free disitulah kita tuju. Menikmati roti canai dengan teh tarik. Fuhh, sangat sedap. Bagi la english breakfast ke, subway breakfast ke, tak leh lawan roti canai kedai mamak lagi. Malaysia katakan. tapi dengan shake herbalife tu, roti canai kalah r =)


Sopan gila pagi2 pakai baju melayu. Pemuda UMNO pun kalah


Pagi ni dah selesai update blog semua, akan ke JPJ untuk buat lesen. Entah kemana parcel D pun tak tahu, gamble sudah. Harap-harap jumpalah. Lesen hari tu sebenarnya dah hilang bulan 6 lagi. Tapi sebab tiada benda yang 'memaksa' untuk buat, tu yang tertangguh-tertangguh tu. Kali ni sebab joana dah nak datang, kenalah satel urusan lesen. Berani gila bawak kereta tanpa lesen!


Shah Alam


Lepas tu ke Kuala Lumpur jap, beli stok yang dah habis ni. Stok baik punya! Dah 2 hari tak minum ni dah kemaruk jadinya. Aceceeeh. Lepas tu ke Shah Alam main bowling. eh eh, tak tak, ke Shah Alam untuk jumpa dengan beberapa orang. Blogger jugak. wah wah, balik terus jumpa blogger ye? hehe.


So sesiapa yang kat Shah Alam tu, boleh la roger minum petang sama-sama. Aku belanja, korang bayar. boleh? =)


*****

Naik 4 KG!!


Terima kasih pada kawan-kawan Sheffield yang hantar semalam. nasib baik air mata tak gugur kan? ekeke. macho kena cover bro, ape nanges-nanges ni. kan kan? Semalam balik dengan seorang lagi kawan dan kapal terbang dia sampai ke JB. Aku je yang sampai KLIA. Banyak urusan kat KL ni.



Kat sana dalam tempoh 4 minggu ni, makan, tidur, main game, makan tidur, main game. haha, macam mana badan tak naik? Kesan dia, 4 kg. wahh, tahniah joe, pencapaian terbaik setakat ni. hehe. Takpe, ni dah balik ke Malaysia ni, bolehlah kembali amalkan gaya hidup yang sihat. Sama-sama berdiet. diet gaya betul. jom jom =)


Lepas ni jangan orang ajak makan dah la....


pss : lepas ni update benda serius dah, janji janji

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

32 comments:

Hazzy Ishak said...

Alhamdulillah dah selamat sampai.
pagi2 dah bedal roti canai, naik lagi setengah kilo kot
ekeke

fikah mus said...

selamat kembali ke Malaysia!!
nanti boleh la belanja makan eh, bro joe.

joegrimjow said...

@Hazzy Ishak

woho, jogging2
=)

joegrimjow said...

@fikah mus

nlanje fikah bayo
lalala

ChiLaBaey's Spot said...

Welcome back.... Bowling tu menarik sebenarnye... :)

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

lorr g parcel D ke.. amacam setel dah??? joana bila sampai...

suffer8zine said...

ape pojek dah balik ni bro?

joegrimjow said...

@ChiLaBaey's Spot

xde peneman
=)

joegrimjow said...

@miMiE aZiMaSK ^V^

xjadi kot sebb jpj sane xbuat lesen. haiyooh

joegrimjow said...

@suffer8zine

projek bisnes besar2
=)

anyss said...

Salam,
Waaaa dah landing....bolehlah datang Bangi make sate kajang lak hu hu makan sate kajang di Bangi ;)

aLeen aVriL said...

joe dah selamat sampai mesia...

thniah joe..


dah abes blaja ker nih??

Nik Nur Izzati said...

hahah. shah alam. dekat je tu dengan nik. hik hik. joe belanja, nik bayar, pakai duit joe. kan kan kan

INTANKUTERPILIH said...

wah, dah selamat sampai...pe lagi..round mesia arrr...

atok said...

shah alam tempat kuuu ;DD

aYaz said...

alhamdulillah,
slmt sampai bumi malaysia..
pasni blehla jenjalan sane sini,
wat siri kembara kat malaysia plak..
:)

HaFizRahMaN.com said...

laaa..kalau kat Shah Alam leh lepak sekali...nie dekat Kedah..kadang2 je g shah alam

nursarah puteri biru said...

wow, naik 4 kilo?

mmg mu ni jenis cepat naik kot. nasib bail ada herbalife. tapi kalau hari2 bedal roti canai berat gak tuh. haha

MR Bang Miji said...

pergh ramainye peminat bergmbr ngn penulis..glamer nye..hyaha

noor afzan said...

Joe, bahaya dah tu 4 kilo.
herbalife..help!
haha~

welcome back to msia.
lepas ini boleh la merasa naik joana.
Err..buleh ke?

molmolla said...

wow!! dah sampai dah :D
joana joana!! hahaha~

joegrimjow said...

@anyss

skrg ni kat kajang =)

joegrimjow said...

@aLeen aVriL

yup
dah habes

joegrimjow said...

@Nik Nur Izzati

wohoo, macam tu xuntung
=)

joegrimjow said...

@INTANKUTERPILIH

ritu dah puas round dah

joegrimjow said...

@aYaz

klu ada ongkos akan buat punya
=)

joegrimjow said...

@nursarah puteri biru

hehe, rini je bedal
skrg on diet dah
wahaaa

joegrimjow said...

@noor afzan

boleh2
wahaa

Ery Farieha said...

yayyyy

joe sampai dah

xP

joegrimjow said...

@Ery Farieha

yeayy jugak

rhapsody LiN said...

jom lawan bowling!
haha

aLeen aVriL said...

owh ya kaa...

joe bile nak jumpa...

uiikkksss brani betoi aku ajk joe jumpa....


eleh acah je nih..

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW