Share

Berita Blogger : Apa sudah jadi dengan Blogger kita?

1) Kita berada di Ranking ke 34!!

Gathering Besar yang akan di adakan nanti nampaknya peluang mendapatkan sponsor sudah 50/50. Agak kagum dengan pencapaian dari ranking 342 yang bertanding, kita sudah berada di tangga ke 34. Cepat, vote entry ini yang bertajuk 'When Blogger, Facebooker and Tweeple Meet Together' Tarikh tutup untuk vote hanya tinggal 2 hari lagi, 26 Oktober 2010. Pastikan kita menang bidaan ini untuk memudah dan melancarkan gerak kerja next Gathering nanti jangan lupa promote, post di wall facebook, twitter, buat entry di blog!!


misi hari ini, dapatkan top 5!!!


Link berkaitan



2) Denaihati dan Iphone 4

Dh yang memang glamer dengan contest yang menawarkan pelbagai hadiah menarik kali ini bermurah hati akan menganjurkan contest iPhone 4 jika dia menang satu contest yang mudah ini. Social Meter akan mengenal pasti adakah anda sangat suka bersocial di dunia internet. Dengan beberapa klik. anda boleh melihat prestasi anda. Siapa yang paling tinggi markahnya, dia akan layak memenangi Nokia C3. Yeah, siapa yang banyak follower twitter, kawan di facebook beribu2, boleh ikuti pertandingan ini. Jangan lupa untuk menolong dh untuk memenangi contest ini!


Link berkaitan




3) Pro Theme - Masa untuk vote!!!

Sekarang diadakan pertandingan untuk memenangi hadiah Pro Theme percuma. Ada beberapa blogger Malaysia juga masuk dan sehingga 28 ini, masa untuk vote!! Vote boleh hari-hari, tapi setiap hari satu vote sahaja. Tolong blogger Malaysia ini supaya orang luar tahu kehebatan kebersamaan kita. Nanti bila tiba masa kita, orang lain tolong kita balik. seorang boleh vote untuk banyak orang!

kita boleh tahu siapa yang sudah vote kita. thx u fahmiibrahim.com dan denaihati.com!


Link berkaitan



4) Takziah untuk Bro GTO

Kematian adalah satu yang pasti. Setiap yang hidup pasti akan mati. Dunia yang fana ini sememangnya tempat persinggahan sementara untuk mengumbil amal ibadah untuk kesana nanti. belum terlewat lagi untuk kita sama-sama sedekahkan al-fatihah kepada arwah ayah bro eyriqazz yang baru sahaja meninggal dunia beberapa hari lepas. Semoga rohnya bersama dengan para Solihin

Link berkaitan



5) Contest dari Nuffnang

Macam biasa, bulan 10 hingga 11 begitu banyak contest yang nuffnang anjurkan. Walaupun tak pernah menang hadiah besar, tapi semangat untuk mengikuti contest dari mereka ini tidak putus2 diterima dari blogger kita. Tanda blogger kita begitu komited. Rasanya tak salah berblog apa-apa pun, tapi berblog dan dapat faedah darinya, lagi menguntungkan!! Jadi, ambil peluang ini untuk join contest nuffnang yang sungguh banyak!!

Link berkaitan

pss : pening banyak sangat? kata berita. hehe. jangan lupa vote untuk dapatkan sponsor kita ok

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

26 comments:

nabil_potter said...

banyak betul berita ko joe.. :)
ak harap digi dapat sponsor gathering kita..ak cuba membantu.. :)

syahril said...

wah..
padat dan ringkas..
terbaik berita ni



p/s ak baru tahu GTO meninggal, dia sakit apa...al-fatihah

khairil said...

hehe :D
jom ke queensland mcm mana :P

vidadarisakura said...

gudlak lah.;)

biussaraf said...

no #2 n #3 tu cam biase je...
macam senang je nak cantas..hehe
uhh...
gudluck bai=)

Lisa Farhana; said...

baru vote tadi
good luck! :)

Jard The Great said...

da vote =)

joegrimjow said...

@nabil_potter

thx bro, bantu promote kaw kaw punya

joegrimjow said...

@syahril

eh, ayah dia yg meninggal

joegrimjow said...

@khairil

haha, xpomote plak yg tu, banyak sangat

joegrimjow said...

@vidadarisakura

vida da kena pomot la jugak

joegrimjow said...

@biussaraf

cantas???

joegrimjow said...

@Lisa Farhana;

thx u thx u

joegrimjow said...

@Jard The Great

pomotkan skali jard

suffer8zine said...

mana 1 aku nk klik ni, pening :P

Kasi Pecah! : http://goo.gl/TOwP

suffer8zine said...

TERKINI : RANKING SEKARANG DI NO 20! JOM VOTE!

MasZuber said...

alright,

noted. thanks!! :)

Ayie said...

joe.. good luck bro

alexa yussida said...

salam
thankz u for dropping by at my blog n left a comment..:) bole je nak kawan:)btw,gud luck ya!

joegrimjow said...

@suffer8zine

berita memg memeningkan

joegrimjow said...

@Ayie

thx u
jgn lupe pomot tu ek

joegrimjow said...

@alexa yussida

ahaaa, berbalas =)
laki tu macam familiar. bf ke adik?

encikSEDAP.com said...

rajin kan masuk2 contest?

den nih bila la nak gigih. :|

fahmi ibrahim said...

Tiba2 glemer kat sini.. hehe.. good luck bro

denaihati said...

makaseh bro 4 the support ni

Skype Crew said...

ak da bt da joe en3 tu..sorila, lmbt sket. hr nie bru de mse...

skang nie ak msh lg mempomot spy dpt ranking top5..huhu...

http://skypecrews.blogspot.com/2010/10/jom-vote-when-blogger-tweeple.html

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW