Share

Spupu Spapat Outing : Bowling and Kopitiam

Salam,



Semalam 4 jejaka bersama dengan seorang gadis menuju laju dengan kereta forte ke Kota Bharu untuk bermain bowling. Destinasi, sudah pasti KB Mall. Heh, dah lama tak keluar dengan spupu ni dan memang dengan dieorang ni agak rapat, tapi sebab ada yang dah kerja, ada yang sibuk blajar, kena cari masa yang paling sesuai untuk keluar bersama


Kebetulan semalamlah masa yang sesuai!


Tak banyak yang nak diceritakan selain gambar yang ada di tangkap guna hp. Kualiti gambar yang bukan TX5 ni pahampahamlah macam mana kan? Nasib baik ada wifii kat kopitiam, so bolehlah mengupload gambar terus ke Facebook!




Perlawanan dimulakan!



Hariz forte
Fiks DSLR
Choh machang
Da catering
Joergimjow herbalife



Game kedua jauh meninggalkan lawan lain
hehehe



Dah habis main
terus ke kopitiam ada org nak blanje
apa lagi, terus order chicken chop
dh stahun xmakan ni!



kakak
spupu
spupu




dan yang last pastilah gambar aku yang menikmati makanan!




Family Big Gathering

Nanti raya ke3 nanti akan diadakan perhimpunan keluarga besar-besaran. Projek untuk mengumpulak seramai boleh semasa raya ketiga ni memang sangat penting. Ada hari tu seorang tegur kat Facebook cakap aku 2 pupunya. huh, memang tak kenal! Baru 2 pupu, tapi dah tak kenal. Memang silaturrahim antara keluarga ni dah semakin menghilang. Harapnya dengan Gathering ni, bolehla kenal kenal balik


pss : sbulan lebih lagi nak puasa kan?

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

13 comments:

.alie. said...

sepupu yang berbaju hitam tu agak kacak disitu...

hik3~

joegrimjow said...

nk bekenalan ke?
hehe

Nur Su'aidah said...

happening!! :)
setuju dengan alie. kacak. hahaha!

Sharinginfoz said...

lama tak main bowling ni

Top Link June 2010

Sha-na.Szied said...

balik msia joe syik makan jeeeeeee..

nt besar balik..yeah :p

pastu puasa balik..hehe

Budak Comot said...

HIK3...Setuju dengan alie... Chome3... Hik3

♥ Vee Violet ♥ said...

chicken chop nampak sedap...
nyam nyam...
sedap ke?
:)

Rina (◕‿◕)✿ said...

hehe smpt lg msing2. joe la pling kacak *bodek

joegrimjow said...

adakah ini pertandingan sape plg kacak plak?
huhu

joegrimjow said...

sha, xpe, herbalife kan ada
huhu

joegrimjow said...

vee, sangat sedap!

ikoko said...

aku memang failed betul bowling2 ni. huhuhu..

selalu je ke longkang..

pastu nak emo bila orang lain semua jauh lebih terror dan lucky.. huhuhu


sabar je lah~

joegrimjow said...

ikoko, bleh berlatih rajin2
;)

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW