Share

Cara Orang di BALI Tackle Awek Australia

Salam,


Sebenarnya malam ni mahu update full kisah di Bali, tapi disebabkan kekurangan lagi gambar, terpaksa hold dulu. Video dah ada 2 3 versi, tinggal mahu 'tempek' kat sini sahaja. Takpe, lagi lama kita tunggu, lagi best entry tu. Kan kan?


Jadi malam ni, entry ringan-ringan pasal satu skill yang aku dapat semasa di Bali sana. Belajar secara live dengan orang sana. Tapi proses belajar ni seperti tidak disengajakan sebabnya semasa berjalan-jalan, aku dapat belajar skill ini. Skill yang membuat aku tergelak (dalam hati) dan si perempuan comel molek tersenyum malu malu siput sedut. Jom kita tengok macam mana ayat yang digunakan


Gambar takde kaitan : Aku suka gila dengan gambar ni!


******


Sedang berjalan-jalan di pantai Kuta, yang mana sememangnya tersohor dengan pantai yang penuh dengan warga asing, aku dengan membimbit beg macbookpro berjalan di belakang 2 awek yang sangat hot! Peha putih itu memang aku tak pandang lama sebab takut nafsu naik, jadi pandang sekali lepas tu terus tengok ke atas. Malangnya bila tengok ke atas, nampak kulit 2 awek itu yang... aigooooo, memang sangat sexy! Nak taknak, kenalah aku pandang ke pantai Kuta (bleh caye ke?)


Tiba-tiba


Sedang aku jalan dibelakang dieorang, ada seorang warga tempatan, aku jangkakan dalam umur lingkungan 30an bersiulan seolah mahu mengorat mereka. Bunyi siulan itu memang pelik sampaikan aku lelaki pun boleh tertarik. Oh, aku bukan Gay ok! Cuma aku dapat lihat (terpandang) 2 awek perempuan itu menoleh kepada lelaki tempatan tadi. 2 awek tadi jalan 2 3 meter kehadapan, lelaku itu berbunyi suara


lelaki : hey beautiful lady, u drop something...


Aku yang berada dibelakang awek tadi pulak gelabah tengok apa yang 2 awek tadi terjatuh apa. 2 awek yang aku rasakan warga australia itu juga memandang kebawah mencari sesuatu, kot kot memang terjatuhkan sesuatu. Nyata tiada! Salah seorang awek itu bertanya


awek : what is it?


Dan jawapan yang diberikan oleh lelaki tadi memang tak boleh blah betul! Aku memang sangat geram dari mana idea itu datang. Jawapan yang diberikan membuat 2 awek tadi terus senyum sepanjang jalan, dan aku yang berada dibelakang terdengar perbualan itu tergelak sendirian. Apa yang dijawab lelaki tu?


lelaki : U drop your smile (sambil mengangkat kening)


hampagas kan? tapi memang kreatif!

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

32 comments:

Rara Nasiha said...

cun awek dlm gmbar tu. :)

joegrimjow said...

@Rara Nasiha

my beloved bisnes partner
=)

Syeeda Sobbihi said...

ohoo. serius creative la cara ngorat tu. hehe :)

joegrimjow said...

@Syeeda Sobbihi

kreatif bangat!

.alie. said...

buatku tersenyum =)

Hariz said...

Wahhh Teruja
Mau Ngorat Jugak Awek Sana :P

New Entry Prof-Hariz
Keajaiban Malam Jumaat

fahmi ibrahim said...

Haha... kreatif... boleh apply nih..

joegrimjow said...

@.alie.

senyum simpul2 gitu
;)

joegrimjow said...

@fahmi ibrahim

haha, jangan apply tempat yg salah ya

maCy said...

ouh seriously sooo sweeet :D

ketingting said...

hahahaha!
giler ar pandai ngayat sampai camtuh.
bes! bes!

*tengah bayangkan nih

'mesti laki tu sweet kan'

hehe :):)

joegrimjow said...

@maCy

klu ada org buat camtu, hehe, best jugak ye?

joegrimjow said...

@ketingting

hehe, tak hensem mana, tapi sweet dengan ayat

husnazainal said...

muke tak penting...janji skill mengorat terbaek..

joegrimjow said...

@husnazainal

jangan lupa ayat kena power

~M~ said...

nk try la nnti..hehe :D

adikeica said...

pergila turkey..lagi kreatif!

joegrimjow said...

@adikeica

xsempat lagi kesana

Q said...

sebab tu ada dokumentari tentang Baliboy ni.
ayat mantap!

joegrimjow said...

@Q
ERK, Xpernah dengar plak
huhu

kayna said...

haha..lawak r joe...sengal gak ye kau ni.. anyway, sweet cr org tu ngorat...=p

amoi said...

taktik mengurat yang lapuk tapi berjaya membuat dua awek ausie senyum.

kau tak nak try ke joe?


try ngorat cewek indon kat malaysia plak.

keh3

:D

Privacy_Resident said...

Haha! Nice. Aku nak tiru! Hahaha.. ;)

Latest Updated From Me: Body Shop (kedai badan) ;)

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

wah wah.. pasni joe boleh guna cara tu utk ngorat pulak.. nak marah pun mcm xboleh.. hehee..

Ckin Kembaq said...

hehe..agak tersenyum le baca nih...macam2..jemput singgah ke blog..

Ummi Hanie said...

salam joe,

haih nmpk je gambo herbalife terus x tahan nk mengomen ! hehe...

sy baru je jd member...shake2 gitu...tmbh nk bulan posa ni...mantoplah ber'shake2' kan?

aish lari tajuk suda...

bole tunjuk ajar cmne nk biz/promo herbalife? :)

atty's said...

awek yg bergambar ngn joe tu so sweet ..

qish said...

hahaha.pasni ko buat la cemtu pulak

GaDis CoMeL said...

good idea ni bro, u shud try. takkan nak tengok dari belakang je. hihi

Nik Nur Izzati said...

cara mengorat yang sangat kreatif
lepas ni bleh try la

DreamLogic said...

heh!

mse g turki haritu pon penah kena camtu.

bkn nk kate aku cntek ke hape tp aku rse taktik tu dh lapuk hehehe

noor afzan said...

ngorat cara gitu mmg kreatif tapi kalau kena pada saya.
bo layan..
ahaha~

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW