Share

Laporan statistik bulan ini

klik untuk doa menusuk kalbu!






statistik histats untuk bulan May





statistik histats untuk bulan april, naik 2 kali ganda!




TERIMA KASIH PADA SEMUA!
YANG SUDI
membaca
mengomen
menjenguk
melawat
meletak link dalam blog
meletak link dalam facebook
meletak link dalam twitter



TERIMA KASIH!!

bulan jun ni rasanya akan slow skit
maklumlah
nak balik Malaysia katakan
Internet susah skit nak dapat. huhu


cuba teka bila ku balik Malaysia?
siapa dapat teka, bagi hadiah ;-)



psss : jangan lupa teruskan berdoa untuk teman di GAZA. boleh tengok live stream video kat sidebar atas tu. tinggalkan satu video world cup versi gaza ni kat bawah. 'enjoy' watching







Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

23 comments:

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.tahniah ^^

FarhanaDr said...

Joe!!!! Lama ku tak jenguk hang.. Kini ku kembali.. Weeeeeeeeee.. =)

Makin maju blog hang.. Baru ku tinggalkan 2, 3 ari.. Huhu.. Tahniah2..

Ku agak hang balik 20 jun.. Haha..

joegrimjow said...

20 jun? salah

XIX Dragunov said...

x nak teka..hahaha~~ btw aku suka lagu haiti tuh..haha

wHoSeNa said...

xpasan ko dh ade fanpage...tahniah!!
hebat kamu...~~~

meh ak teka....25 jun??

hakimfaridzul said...

hohohoho!!!

hebat!!!

aku teka la gak, urm... 23 June!

kalau salah, kau cakap betul je la~

agagagaga

joegrimjow said...

semua salah lagi
hehe

layan video tu
buat diri insaf

Jard The Great said...

16 jun.. =)

joegrimjow said...

salah ;-)

ciKeju said...

belog famous amous nie..hehe
:)

Siti Nur Aminah said...

knp aku rasa ko ni kejap cam gemuk kejap cam kurus?ahahhah

a kl citizen said...

6 jun

Hizami Rahim said...

tahniah bro.
keep on rockin!!!
;)

sinagarimba said...

tahniah joe.
prestasi yang sangat hebat. Kekalkan momentum. Bukan senang nak dapat trafik yg tinggi macam ini kalau tak buat sungguh-sungguh dan penuh minat. Dan aku percaya minat mainkan peranan penting.
tanpa minat, apa yang kita buat akan cepat terkubur.

NHIDAYAT said...

selamat pulang ke msia

hmm xberapa nak enjoy la mr joe...it makes me sick

Encik Tikus said...

maybe bro joe balik 26 Jun kott ?

betul ?

joegrimjow said...

terima kasih

sebab tu 'enjoy' bukan enjoy

bARdbOO said...

okey..meh aku teka..hang balik 15 jun nie.. ^_^...


haha..poyo jek yakin btol...

Nur Su'aidah said...

hebat! :D

joegrimjow said...

mekasih

shah mohamad said...

like the video...=)

Yunus Badawi said...

18/6/10

atirah said...

congrats joe =)

12/g/2010 ??

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW