Share

Lagenda Budak Setan dan anai anai




heh, dah jumpa novel Lagenda Budak Setan ni. Mungkin masa untuk menulis blog akan dikurangkan sebab nak khatam novel ni dulu. Lepas habis baca, bolehlah berkarya habiskan novel cinta eiffel tower aku ni.


erkk


Kalau perasan gambar, dah di makan anai anai dah buku ni. LOL. ternyata ni buku 1st edition dan tak sabar aku nak baca ni. bubyeee

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

16 comments:

Nur Su'aidah said...

puny lama buku tuh :)

nursarah said...

perghhhh!! mantap gila semangat nak baca buku tuh. haha

AJ. said...

adoiii
lamanya..
dimakn anai2 lgi tu..lol

Lelaki Ini said...

hahaha..
berkurun zaman!

Clara Emily Cancer said...

dah xde cover depan.
tp tahniah simpan lg.

uNIqIKA said...

dh lama tak kumen kt sni.
nvel lbh best dri movie. tp xsuke citer ni. jom tgk eclipse mggu dpn. hehehe..;)

cikgu isza said...

wah.. dah jadi hantu novel pula..
makun melimpah2lah idea tu nanti :)

tutttutt said...

first edition lah bangga untuk dimiliki weh.

kalau aku nak baca sekarang ni kena beli yang baru punye, pastu mesti orang tau bace semata2 sebab cte tu dah femes sekarang, bukan sebab tergolong dalam original fanbase.

macam tak bestlaa --"

HARRY POTTER TERBAIK.

http://keretapitutttutt.blogspot.com/2010/06/trailer-harry-potter-and-deathly.html

bellar0ssa said...

huhu zmn sekolah dulu..memang minat dgn ahadiat akashah.huhu

beLalanG said...

punya lah season kan..... cayalah.. pinjam sat.. nk bca gak! :)

Hazzy Ishak said...

sampai terkeluar kulit buku

joegrimjow said...

baru baca 1/4
fuhh
penat2

Hassanah said...

dah jadi macam harta karun dah
haha

joegrimjow said...

sangat harta karun
;)

/Dayah//Nurul/ said...

waw..klas lbs. macam mau beli, tapi dimana iye

joegrimjow said...

hee, ni pon pinjam je ni
;)

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW