Share

Komen di blog dan dapat 1000 pound!

Heh,


Pernah kena tag kat facebook, gambar duit dan tertulis 'log in facebook dan dapat rm 100 tunai' ada lagi, 'jadi kaya sekelip mata dengan facebook' dan ada lagi ' millionaire baru dengan facebook' kekeke, tak tahan, tag gambar duit yang sungguh banyak. antara gambar yang di gunakan








Tiada istilah kaya cepat

Takde takde, sejak dulu, sampai sekarang dan akan datang, tiada istilah kaya cepat. Kalau nak kaya, kerja! Duit datang dengan USAHA, bukan datang dengan hanya bermimpi dan mengharap orang lain akan bagi kita duit. Nak duit, kerja lah kan?


Gambar duit banyak

Gambar2 macam ni banyak di internet, copy paste je. Yang peliknya, takde plak duit mereka dengan mereka kan? means, gambar dieorang bersama dengan duit. kekeke, konpem bukan duit dieorang tu. Just tergerak hati nak tulis entry ni sebab hari ni ramai pulak yang tag aku dengan gambar duit duit ni. hehe. sory la kawan, kalau anda ada RM, ku main POUND. kekeke



ANDA MAHU DUIT LEBIH??

pound
pound
pound
pound

Photo on 2010-06-27 at 08.28


maka
BEKERJALAH!!!


(^-^)



pss : tag entry ni kat orang yang tag gambar duit2 tu, apa reaksi agak2nya? peace peace ;) nak baca kisah seorang student yang dapat RM 10 K, klik sini, ni baru kisah benar!

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

30 comments:

papabear said...

memang ramai betul yg nak cepat kaya sejak dua menjak nih... :)

joegrimjow said...

kadang2 benci kan

A-Y-I-E said...

nak kaya cepat... kena la cari apa2 bisnes.. tanpa memaksa orang... cth.. bisnes online ke... orang nak beli or tak nak xkisah.. huhuhuhuh

tapi aku paling tak suka orang hantar mesej spam kat fb n email...

kalau kat email, senang jer.. aku deactivekan jer id dorang.. miahahahha

mimi saidi said...

tggu duet nuffnang nk msk pon x kaya2 gak...

joegrimjow said...

ayie, fb pon leh remove fren

joegrimjow said...

mimi, xkan kaya klu tunggu duit tu je

FarhanaDr said...

Joe.. Kalau tag-tag carik calon suami okey tak agak-agak? Hik hik..

Kerjalah.. Sebelum kamu dikerjakan.. Erk.. Takde jalan mudah nak hidup senang.. =)

FarhanaDr said...

Joe.. Kalau tag-tag carik calon suami okey tak agak-agak? Hik hik..

Kerjalah.. Sebelum kamu dikerjakan.. Erk.. Takde jalan mudah nak hidup senang.. =)

joegrimjow said...

farganah, yuppa ;) bape no tepon sini ek? xmo beli baju ke?

LORD ZARA 札拉 said...

he he he.
orang yg tag aku dengan duit semua tu aku remove dari FB~
katanya duduk je dapat duit~

penipu~
isk2~

Joe, aku nak t-shirt GB.
Adakah aku perlu drop no tepon aku kat ko?

Aku Beskot™ said...

haha..
x bley blah..
ingt btol² td..
tp mmg ye pon..
nk duet kne berusaha..

joegrimjow said...

usaha hasilkan duit
;)

zara, drop kT INBOX YA

Hizami Rahim said...

tahu takpe.
even kawan ajak pun,
zami tak join.
walaupun teringin tapi kita boleh fikir logik daripada mana duit tu datang.
;)

irahehe said...

hahaha..terbaeklah!mane ade orang nak bagik duit free2 camtue..nak keje senang jer..heh.hahahaha..

Sang Karipap said...

X main ringgit2 dah joe ni..mentang2 duduk oversea terus main pound sterling aje..hahahaha

Terjentik jugak la hidung mereka2 yang terlibat..haha

lilacfla said...

tgk org zaman sekarang nak mudah, paper lam internet, hiburan depan komputer, sampaikan duit pun nak mudah.

huuu sapalah murah hati sangat nak bagi duit banyak2 tu. klu x orang kaya tak kaya2, orang miskin tak la miskin.

wahh banyak duit joe, mai se note dua

miss lolly a.k.a luvfareda said...

alaaaa joe bawu nak join komen banyak dapat berpound2. keke

etomyam said...

hahaha..betul tu, kaya mengejut miskin pun mengejut jugak...

yusuf mujahidin ™ said...

salam jo

btol2
nk kaya kene usaha..
idop nk senang je...ish2

Ampuan Awang said...

Salam. rasanya aku pernah menembak ramai orang di laman sosial fb dengan status ini:

Tun Chedet kata: "... orang Melayu majoritinya mahu mendapatkan sesuatu dengan cara mudah. Kalau berniaga, mahu untung ini hari juga, mahu untung segera. Perniagaan kadang-kadang 3 atau 4 tahun masih tidak untung."

Inikan lagi hanya bermodalkan RM100 bisa berjaya segera? Teruskanlah melobi, aku tak hendak masuk campur. ...Bukan asbab 3M atau tidak mahu mencuba tapi pesan Tun Chedet buat aku sedar tiba-tiba...

p/s: betapa payahnya orang kita. gaya pencarian orang kita kena ubah kerana ia berlanggar dan sulit dalam agama. menagapa? kerana matlamat tidak menghalalkan cara! sila baca entri ini, ayat2 suci besrta hadith Nabi dilacurkan sewenangnya!

http://puisikabur.blogspot.com/2010/06/program-ikhwan-menolong-atau-merosak.html

joegrimjow said...

lifacla, erkk, nak kena datang sini, hee

joegrimjow said...

ampuan, ok, thx u, tengah baca

Privacy_Resident said...

kalo semua orang pendapatan tggi mesti kita di Malaysia ni dah duk dalam penduduk pendapatan mewah je. ni ade je yg masih di bawah pendapatan rendah. hoho. usaha!

i-city | Peta | Gambar

azizie.com said...

itu semua program MLM. nak carik downline melalui facebook. so nama pun buat duit melalui facebook.

joegrimjow said...

benda camni yg cacatkan MLM sebenarnya

slay said...

itu bukan program MLM.
tapi program "Infinity Downline" yang menyalahgunakan nama facebook. kalau aku Mark Zuckerberg (pemilik facebook), dah lama aku saman tuan punya program tu.

meowwmania said...

setuju sgt!

mcm2 cara org wujudkan utk dpt duit express kdg2 x msuk akal langsung,

pnh dgr tntg 1 skim nih, byr 800 ti dpt 8 juta! ahh xde maknenyer....

nak cpt kaya, nak duit byk tp malas keje caneeeee...........

RedBoy said...

ada pulak tu yg aku tengok boleh plak percaya 100% tu.. beb, usahalah...

p/s: aku bnyk kali di invite ke group diaorang n di tag gmbr..

mama zharfan said...

yup..me heran mcm mana org boleh percaya konon2 boleh jd kaya cepat ..

ZACK ENTRY said...

kaya cepat atau lambat..
yang penting kene taw dari mana sumber duit tu..halal haram perlu diutamakan..

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW