Share

Joegrimjow berwajah baru

Salam,


Amacam? hehe, ok tak header tu? ni diupah oleh dari pakar pembuat header ni. kekeke. Header ni sebenarnya 1st impression bila orang bukak blog kita, kalau lawa header, mungkin dieorang akan teruskan melihat entry kita. Ni pun kira taktik tarik pengungjung la ni. Maklumlah, sekarang ni kurang masa online, kena guna taktik 'off-line' untuk tarik readers


its all about journey


Kalau yang tak tahu, memang tajuk blog ni adalah its all about journey, walaupun entry tak ikut sangat tajuk blog, haaa, biar je la. yang penting ada tajuk. nanti2 akan dicari identiti apa yang journeynya. tapi bagi yang ikuti blog aku masa mula2nya, memang tajuk bermula dengan 'perjalananku.... bla bla bla' guna pun 'mi' sebagai ganti nama. kekeke. lucu pulak ingat balik.


Perkembangan berblog


Entry 5 stage berblog ni dah cukup bgtau yang berblog pon ada stage2nya. header ni pun kira stage yang patut untuk setiap blog tapi jadi lewat disebabkan penulis yang tak kreatif. kekeke, plan nak buat sendiri header, baru kepuasan dia lebih, tapi sebab komitmen lain, terpaksa upah orang buat. thx ya bro sebab buat ni. menghargainya. hehe



header baru


Button






Ada 5 button tu, jangan lupa tekan2 ya, hehe. susah tak pakai hosting sendiri ni sebab kena buat page untuk taruk semua ni, tapi sebab dah 'serik' dengan hosting terpaksa pakai blogspot je la. apa apa pun, tunggulah masa yang sesuai untuk berhosting sendiri. Ok, then, byeeee


terima kasih pada aiz sebab buat header ni
terima kasih pada ariff sebab cucuk2 aku dengan entry blog lawanya tu! lepas ni bleh masuk nama la ek? kekeke


pss : sibuk mengarang novel...???

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

52 comments:

Huda Luna said...

lawa header

cantik!

akhir nye blog ni ade pun header

masturah idrus said...

walaweh...

awesome!

joegrimjow said...

akhirnya ada juge
;)

adikeica said...

cantik..apsal x letak pic joe presley kau tu? keh keh keh

joegrimjow said...

hekhek, bahaya, copyright, hekhek

Baom said...

joe...meme lawa r blog mu...gano gak mu wat tu..bleh aku tiru.. maklumla aku br jah start wat blog..nnt kalu mu rajin,usha2 la blog aku tu.. hoho..

nabil_potter said...

lawo weh...buat kat aku satu...huhu

joegrimjow said...

lol
kan da cakap kat enyry tu
bukan ku yg buat
;)

/Dayah//Nurul/ said...

nice kat pembuat header. err joe upah ke org yg buat header ni

lilacfla said...

suka sangat rupa baru blog joe!!

sangat spicy!

Dyna Yvonne said...

ahai bgayenye header anda~
cantek~

^_*

AMOI KUSUT said...

yeay!! skrg baru boleh heboh 1 kampung yang joe da ada header yg smart!!

hehehe.
mata i lihat kaler oren sana sini di blog u..

Amir Izzat said...

wow joe..meme sedak mato memandang..hahah... kalau macam nie...hari-hari datang(aweks je) sebab nak tengok orang kat headeer tue..smart... hajat nok tempah tp kena cari duit..brapo harga ek?

handhalah ibnu kamil said...

cantik. aku nak satu. :)

/Dayah//Nurul/ said...

suka la sgt tgk header kat belog ko jo. tahniah. cantik2kn belog :) terkomen 2kali dah

joegrimjow said...

heee
datang sokmo pun takpe
kekeke

header ni upah
kena tanye tuan tu untuk pembayaran

Mr PenyuBiru said...

mantap la joe.mmg menarik. kudos to aiz and joe.

♥CIK SHA♥ said...

lawa lawa..warne oren itu menarik perhatian ku..hehehe...

Frodo Baggins said...

stylo derr.
cantixxx.
header wa jugerk yg suram
wakakakkakaka ..

Frodo Baggins said...
This comment has been removed by the author.
joegrimjow said...

frodo, kena start membina jugak tu. hehe

thx ya semua ;)

Sha-na.Szied said...

sgt terkejut :)
joegrimjow dot blogspot bergaya baru !
suka nya..

tp napa letak bangunan Paris?
letak la UK ~~ hehe
malaysia ke kekeke..

huhu..skng ni 16 orang lain pon tgh bace blog joe..
hangat betul kat blog ni~~

congrates~~

mama zharfan said...

lawa header :)
tempah ker dpt free ajer?
kalau murah i nak tempah jugak boleh ker

reekabee said...

tanak tuka kaler background ke? tuka tuka (skati je suruh)

Sir Marcello said...

a'a kaler background kalo darker kan lagi...ok kot...hehee

WZulhilmi said...

Header cantik ar.. Nampak lagi bernyawa blog nie.. Dah jeles dah nih.. Hahaha

QieFLy si Dolce said...

fulamak....lawa la wajah bru blog ni

Entry terkini : Dalam meraikan Hari Bapa ada juga yang berduka

joegrimjow said...

kaler background yg mana ek?

Sizuka said...

cool gilaa! =D
nak page n header mcm tu jugak.
tapi tak reti buat.
grrr

MyaFiza said...

wallaweeehhhh....
cantik arr header tu..
very nice...

hellioz said...

lu nganjeng gwa ke ape bro?
gyahaahhahaah~

gwa ni newb je kowt
gyahahaahaah~

tp 1 je gwa xbley blah
and its all about journey - lu
and its all about perspectives - gwa

gyahahahahahaah~
gwa villain skunk ni bro
kne kempen flag2 bagai...
payah jdk jujur ni...

btw, nyce template
gyahahahaahh~

l8er~

Anonymous said...

awak tgh karang novel ke?

nice header :)
merrier

FarhanaDr said...

Meriah header u olls.. Ahaks.. Nice one laa.. Banyak perubahan joegrimjow.. Tak terkejar eden nak kejar.. Semput2 nak ikut update joegrimjow.. Laju deh.. Ahaks.. Pape pn, majulah It's All About Journey untuk dunia blogging.. Heeee..

Affan Ruslan said...

hehe. sakit mata gak aku tgk oren2 ni. btw, mmg smart lah

fikah mus said...

simple, tapi cantik.
oren yang menyerlah!!

*Laut China Selatan* said...

ok header tu sngt hebat! nice one!

meowwmania said...

waaa lawanya header, yg jadik model tu ala ala cam nak wat video clip jew ;)

Hazzy Ishak said...

memang cerah mata tengok header baru ni

Nur Su'aidah said...

joe,

bukak je terus "wow!!! menarik"
header baru budak ni. hahaha. sorry lah terkata kau budak. pdhl sebaya je.

tOm said...

wah.. smart gile weh.. aku pn nk 1 gak la..

joegrimjow said...

oren cerah sangat ek?

edora deon said...

perghh memang sesuai lahh .

cantik :)

.alie. said...

wowww.lawa giler.nampak fresh dengan kaler oren..
hu3~

reekabee said...

bro joe, cuba kasi itam ke background blog ni. kelabu taik asap cam xsesuai dgn oren aaa. hehe (skati je suruh lagi)

chah~ said...

cun lah..

=)

miss lolly said...

bang nak mintak no tepon ?
wakakakakaaaa

miss lolly said...

bang nak mintak no tepon ?
wakakakakaaaa

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

cantek sangat..
terkezut dibuatnyer..
tapi akan perasan signboard kaler kuning yg ada arrow hitam tuh dulu dari gambo joe.. heheheeh

jgn marah yerrr... heheheheeh

komen komen.. blog sendrik pon tadak header.. heheheheehehe


klik sinie jom ke blog mimie azimask :D ...

saye kerink said...

wahahah cantik giler kot!!! sumpa cun giler! eh eh nak tanya, macam mana bro joe pasang button button tuh huh? sangat cool!!! ;]

joegrimjow said...

saye kerink, semua diupah huhu, ku pon jahil bab2 header ni ;)

Jard The Great said...

well done on the header.. ehehe.. terkejut dowh bila aku masuk td..

+akufobia+ said...

woaa.smarties.

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW