Share

Gian nak main bola tapi.....

Salam,


Petang pertama di Malaysia untuk tahun 2010. Cukup dramatik tambahan pula musim world cup ni. Ku lihat ada orang tengah bising sebut 'messi' 'ronaldo' 'kad kuning' 'england', ni mesti tengah main bola ni. terus pakai seluar untuk join sama.


Tapi malangnya....


anak sdare aku pakai baju warna kuning


jiran dia tengah menyerang!


berlaku perebutan disitu


Semua budak!


pss : malam ni nak p jusco seremban 2. cari nombor telepon takde lagi ni

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

28 comments:

saye kerink said...

haha! bebudak je. uishh duduk rumah ta pakai seluar ke? hoho

Puteri Satu said...

cantiknye laman... ijooo jee...

joegrimjow said...

pakai kain pelikat
;)

tengkorakemas said...

pakai kain pelikat? boleh jadi golkeeper confirm bdk2 tu xboleh score haha

joegrimjow said...

segan main ngn budak2
tngkap gambar je la
;)

dunspeak♥ said...

heehe apa slhnye maen ngan budak2..hihi ajak wafi maen lagi bes..ehee

kacang said...

jomm main bola!.
=)

joegrimjow said...

dunspeak, mana tau nama wafi?

Mr PenyuBiru said...

laa apsal tak join.mesti ni takut kena buli ngan berbudak ni.hehe

zulkbo said...

salam joe..
seronok jadi budak-budak ni
apa nak buat ler ni layan
anak=anak je la..he he

dunspeak♥ said...

aha..dunspeak kwn baik dak wafi laa..hihi..bile la nak berisi dak wafi tu..ehee

joegrimjow said...

aik
bia betol ni.
camne leh kawan ni?
musykil

dunspeak♥ said...

hehe..jgn musykil2 inchik joe.. ;)

cikkiah said...

haha...demam..demam...bola...ngeheh

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

hihihi ok la tuh uncle joe.. main ngan budak budak.. hihihihi skill lebih sikit.. hehehehe

Encik Tikus said...

niat nak main tidak kesampaian.ngeh3 :)

NadiaShafiqa said...

tak pernah main bola...hehehe...

;)

IERA HAJERAH AZMAN said...

keh keh.kunun.kate je budak tuh nampak terer dari u :|

rhapsody LiN said...

tgkp gmbe je ke?
x join
ekeke..

Mohd Adziim said...

luas betul rumah. cun plak tu rumput.

joegrimjow said...

adziim, umah abg kat seremban 2

cikgu isza said...

main ngan bebudaklah seronok.. boleh buli.. :)

Nani Othman said...

i like the lawn best. =)

sinagarimba said...

budak-budak main aku tengok macam ada skill messi jer.
kalau asah diaorang ni, boleh pergi jauh.

me, nelly said...

lawn best. bleh futsal! neway, slmt jd the nanny. :)

http://naliaziz.blogspot.com/

+akufobia+ said...

rindu nak main bola petangpetang.sob.

[z@ck] said...

alahaaiii...
bestnya dah smpi malaysia..
sobss

joegrimjow said...

the lawn?

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW