Share

Tiba tiba teringat kat family...

mood datang bulan (baca : rindu family) datang lagi....



proses membuat anak yang bakal menambah koleksi
jangan 2 terus sudah, pokai papa joe!


erk, rini besday abg ke3

happy bestday bob titipoly aka fadzli mat arifin




entah budak ni dah bertambah gatal ke tidak
badan yee bee ni akan bergetar bila jumpa lelaki handsome (fakta)






siti mi dengan cucu2nya
semua nak ceria je. oooohhhh!






kakak yg setahun lebih tua
tiap2 tahun balik nak hadiah handphone. haiissssh!!





ni anak sdare laki yg paling buas
call rumah mesti cakap dengan dia dulu. apiiiiiqqq




kak moh yang baru buat pembedahan mata
dah semakin tak nampak katanya, harap cepat sembuh...





anak sdare yang memang suka jadi model
4/10 dari mereka





yang ni pun baru tambah sorang pada 21 april
bertambah2 koleksi anak sdare




tukang amek gambar je la
nasib baik ada slr boleh hasilkan gambar berkualiti



keluarga abg sulong
balik nanti ada projek besar katanya






waaaaaaaa
ramainyaaaaa. nak balikkk!




masa tulis status kat facebook tadi, tengah syok melayan perasaan dengan kakak sulong (blajar kat brisbane) tiba tiba housemate yang masak dinner char kuew teow malam ni buat kacau! haishh, nak layan perasaan ni ok!




housemate inteprem!!



orang kata, cara untuk ubati rindu ni cuba sibukkan diri dengan macam macam hal. ku cuba sibukkan diri dengan study. tapi... makin study makin teringat kat family. apakah??? mungkinkah sebab tiket balik tak beli lagi? mungkin... esok beli! bile ntah keputusan flymas.mobi nak keluar ni... dah tengok dah video tu? tengok cepat2 ya ;)



pss : ni baru rindu family. nanti dah ada isteri, rindu isteri pulak. masa tu tak tahulah macam mana. oooh. tak dapat bayangkan perasaan ketika itu!

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

36 comments:

iman said...

banyaknya birthday family Joe aorund April and May. Tadi baru call rumah, adik Iman pun mintak belikan dia motor hadiah birthday.16/5 dianya bday..lol pokai kakak.

Kem Birthday wish dekat abang and afiq :)

Selamat hari guru kat ummi sbgai guru anak2 dia :)

nursarah said...

meriahnya family joe mana la tak rindu...ai. janganla duk jauh ngan isteri. bagi habih study dulu baru kawen... :p

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

joe.. lumrah alam la tu rindu rinduan.. kat cik tanah rindu tak..? hehehehehe

kan dah nak kelik.... saba deh.... :D

nanti kelik leh jumpa semua yg dirindui... :P

azieazah said...

Rindu tu tanda sayang, dan disayangi. Teruskan rasa rindu itu.

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

abg joe yg gambar atas sekali sejibik kamu ekk kecuali versi yang 'besar' sedikit..... senyum dia pun sama... .. hihi

joegrimjow said...

mimie, sama? lol xsama ok
;)

Hazzy Ishak said...

rindu puan tanah ke?
hik hik hik

joegrimjow said...

hazzy,,, shhhhhhuuuu

Yatie said...

Salam Joe,
Rindu2an pada keluarga tu adatlah kan...kita senasib, dok perantauan...nasib baik akak dah berkeluarga....tapi rindu pada anak kat Msia..hari tu dia tak ikut sbb nak ambil SPM...alamak terasa rindulah pulak..nak balik Msia..hua3..

.::WaNiE::. said...

hihihi bayangkan bayangkan kalau ada isteri mcm mana hihihi

Jard The Great said...

sama lah joe... *ku sokong mimie

nuRuLain_zAiNi said...

haha...ko ni joe..smpat lg tu rindu ke isteri..nge~~~

Oasis said...

yg ptg...anak sdare tu smua comel2...

Boy said...

shomellllnyee budak2 kecik dlm pic2 tuh

♥ Vee Violet ♥ said...

sweeettt... :)
leh lawan tak fam vee?
adik beradik 8 orang, anak buah 11 orang...
=)
pic fam vee...

http://vee-midastouch.blogspot.com/2010/03/selamat-hari-jadi-mak.html

encik tikus said...

Best nye belajar dekat overseas.Hmmm..

encik tikus said...

Best nye belajar dekat overseas.Hmmm..

FarhanaDr said...

Joe cepat balik.. Kami pon rindu nak jumpe joe.. Erkkk.. Hahaha.. ;p

Meriah2.. Anak2 sedare comel belaka.. Ku suke nengok Yee Bee tu.. Mcm anak mat saleh..

atty's said...

raya nie tak balik ke joe..dah nak raya nie .

ainShahajar said...

haha.. memang budak2 sekrang sgt bergetar pandang laki2 hensem

anak2 buah sangat suka dengan edward cullen

hormon makin cpt matang

Ann said...

comelnye anak-anak saudara...

-И α Ě ɨ Ľ α- said...

salam jow, huh lame x singgah blog buat hal~

erm, bile rindu family time exam, itulah namenya dugaan..

suke tgk family jow..yng pling comel yg gatal tuh hehe..

moge kerinduan menjadi semngt untuk trus blaja~~

nak balik sama..lan ogos nih :D

haz-ONE said...

joe..comeynyer apiq tuh..macam aku lak mase kecik..

Hizami Rahim said...

joe.
comel anak buah.
eh eh adik beradik joe muka lebih kurang.
;)

fikaryna said...

rindu family mmg x boleh banding walau kat mana pun berada..tp bila dah kawen..dok berjauhan..rindu lagi terseksa..

huhu..macam aku la tuh..

rindu en.fika..!ops..terlebih suda..hehe..

Clara Emily Cancer said...

muka lebuh kurang sama la..
adek badek kan..

Roronoa Zoro said...

betol kata miMiE aZiMaSK ^V^ yang kat ats sekali..

muka sama la.. senyum pon sama..

ahahaa..

kalo rindu, baliklah.. dapat pahala jenguk keluarga nie.. hehe

SuFy said...

joe, muka anak buah dlm gmbar kedua tu mcm muka mia sara@adamaya..sgt comel!!

joegrimjow said...

adakah budak2 skrg ni...
cepat membesar?
huhu

princeduyong said...

takyah balik....buat ape balik...bukan ada apepun...(reverse psycology)

mama zharfan said...

me pun rindu my mom...:( nak balik jugak, tp kena habiskan my phd dulu..

~kuyam~ said...

sume kanak2 tu siyes comel... :D

Mohd Adziim said...

yee bee bergetar jmpa lelaki handsome?
Haha~

eNaSaN said...

lps nie meriaH dgn Joe punYe familY pulok...ahakkksss

DaHLia said...

wahh ramainya adik beradik dia rupanya..anak bongsu ke ek?

shinawawa eyenie said...

balik ni khwin r wak..he2..jgn lupa jmput

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW