Share

kemaruk mahu update

anak sdare ke 10 bakal lahir, doakan semua dipermudah


1. baru menghabiskan project presentation mengenai carbon nanotube dan kata supervisor u have a great presentation membuat hati rasa puas dan riang



2. malangnya semua orang (walaupun rasa ada yang buat teruk) di ucap benda yang sama dan anggapnya adalah kata kata penyedap hati dari seorang supervisor



3. project presentation ini membuat masa untuk online sangat singkat



4. tapi sekarang sudah habis, boleh online sepuas hati. entry baru yang sepatutnya di tulis tadi pun tidak sempat untuk di tulis membuatkan traffic jatuh merudum pada hari ini. semua sudah satel, akan menulis seperti biasa



5. petang tadi bila tidak berkesempatan untuk menulis entry baru, hati tidak tenang, jiwa tidak tenteram, otak bikin serabut. penyakit kemaruk mahu update rupa-rupanya



6. kan bagus kalau kemaruk ini di'pinjam'kan untuk study? tidak study akan membuatkan hati tidak tenang, jiwa tidak tenteram, otak bikin serabut. kan bagus jika digunakan untuk solat berjemaah. tidak berjemaah akan membuat hati tidak tenang, jiwa tidak tenteram, otak bikin serabut!



7. kemaruk berkaitan dengan kenikmatan. hanya individu itu yang boleh memahami akan istilah kenikmatan itu. contoh, boleh kita ceritakan kesedapan kuih lompat tikam kepada seorang yang belum pernah merasainya? dah buat, dah alami, baru boleh memahami kenikmatan itu



8. pelik bila terima email dari seseorang katakan dia 'kemaruk' dengan aku sedangkan aku ini belum pernah di 'try'nya. di'cuba'nya. di'test'nya. cuba try test la dulu aku ni baru boleh nak kemaruk atau tidak dengan aku.



9. ooh, aku sekarang sudah tidak single dan tidak available. jadi jangan nak kemaruk kemaruk dengan lelaki yang tidak seberapa ini. nak senyum boleh? hehe



psss : ada gaya che det tak?

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

45 comments:

uNIqIKA said...

akhirnya aku jd jgak yg fes disni.. hahahaha=p

hanna said...

yg no tu ada gaya chedet
huhuw~

Anonymous said...

Ada! ada gaya che det..hehe

Mana boleh try2 dlu! (>_<)-rujuk point 8.

Tuan tanah tidak membenarkan

Anyway , well done! Kalau SV kat best , maknanya best la tu..ouch ingt SV i dlu.. ;) windunyee~

-tanah-

Nur Su'aidah said...

muahahahah! yg point ke 9 tak ley blah brooooo!!! :DD

lawak2 n gudluck yaaaa.

adrinaqamarina said...

hye...
m new here...

nak komen pe eh...
tapi betol la...
kan bagos kalo kemaruk kalo ta ta stadi ta solat jemaah ke...
heee~
tapi ta kemaruk sebab ta dapat update blog...
sebab ta dapat on9...
=p

Adziim said...

Kemaruk joe..haha~
lain mcm cr explain "try,cuba"

Moga bahagia joe!.

Jard The Great said...

kepada cik tanah.. hehehe.. sila pantau bakal suami anda ini. die penah kemaruk kat gadis blog yg tak penah dijumpainya gak. so he should know the feeling and act wisely in dealing with such a situation.

better not to break hearts, make enemies but its better to advice and make friends. =)

f is fikah said...

memang gaya chedet.
huhu.
tak dapat nak kemaruk sebab penat kerja.

p/s:tetibe bau nasi minyak la.

joegrimjow said...

uniqika, tahniahh

hanna, yg no mane?

joegrimjow said...

anon, malam ni akan menulis dengan panjang lebar ;)

Anonymous said...

okay, Jard. Cant wait to see u actually sbb u mcm rapat with my tree/Joe..in this blog thingy.lol

Tree/Joe, are u mudah jatuh cinta???haha okay, now u r sweating.

Am taking it easy..lol..trust u anyway.U know the best for u tree... ;)

joegrimjow said...

suaidah, hehe ;)

adrina, masalah kite same kot

adziim, thx u

jard, erkk, pernah la jumpa dengan die. secara tak kebetulan. kena tau kisah sebetulnya ni ;)

Anonymous said...

ok, komen sgt cemat menjelma while i'm writing.ok i'm waiting for ya story to be revealed :)

-tanah-

joegrimjow said...

anon, erkkk, nak p toilet jap, hehe

Anonymous said...

ok, pas g toilet.jawab soklan saye (>_<)

joke sahaja!:p


-tanah-

Hasrol Nizam said...

kemaruk sampai macam tu sekali ke..
hehe, project da siap, lepas ni boleh la 3,4,5, entri satu hari..boleh ar dtg visit selalu..
hehe

Kapten said...

kekeke
aku syok plak baca komen cik Tanah

nursarah said...

sebenarnya aku dah lupa apa aku nak komen berkaitan entry bila baca komen 'tree' n 'tanah' aduhaaaiiiiiiiiiii!

joegrimjow said...

saye dh bg, baca la ek ;)

joegrimjow said...

hasrol, iA akan melawat, hehe

kapten, erkk, diam2. hehe

sarah, same je dengan kapten, huhu

HEMY said...

susah beb nk convert perasaan kat benda lain pada benda len..hehehe

Kapten said...

Aku nak sambung Jard punya komen

No9 sebenarnya buat orang tu RASA MALU. Semua orang pernah kemaruk termasuk ko terhadap GADIS BLOG.

kadang2 perlu bijak guna Bahasa gak

Kapten said...

silap. Point No8
HEHE

chenta said...

memang kemaruk!heheh

~0~ said...

bahaya tue....ada yg kemaruk nie...ko still bujang 4 kan??hahaahha

mIsH IeRA cIK irAh said...

ha ah.kemarok tuh kalo bleh diturunkan utk siapkan game x pe la jugak

joegrimjow said...

kepten, haah, teringat kisah lama, hehe

hemy, dah cuba?

chenta, huhu, kot

iera, game yg mane ek?

Lady Dyla said...

adalah gaya che det.. bz pown mcm dah aras2 che det je.. :P

fikaryna said...

kuih lompat tikam? suka2..

FarhanaDr said...

Pokok.. Tanah.. Pokok.. Tanah.. Ku rase macam nak carik tanah dan tanam pokok plak skang ni.. Hohoho..

.::WaNiE::. said...

wawawawa ada die hard fann

kekeke

Azuan said...

bakal ganti che det kah~

YanTzYanTtiE said...

haha..takpe....as long you are happy then okay...tapi sile sile updet selalu ;p

Hazzy Ishak said...

sape tanah ni...

cik EPAL said...

wahhh dah berpunya kah? bila mahu kahwin?? hehe. dah lama tak makan kuih lompat tikam

aduka said...

traffic merundum?
ye la tuuuuuuuuuuuuuu..
=P

aYu said...

lama xkemari..
lama dah xblogwalking..

joegrimjow said...

lady, bile nak datang sheffield lagi?

fikaryna, erk, ada lagi x?

farhana, hoho, boleh2. cari2

joegrimjow said...

wanie, die la sangat cik wanie, huhu

azuan, cam mustahil je

yantz, stakat ni xslalu update ke?

joegrimjow said...

hazzy, lalala~

cik epal, coming soon

aduka, btol. xcaye?

[-suziey-] said...

cewah..ade gaya la..ouh my idol tu che det..hehe..

hmm len mcm je cuba try test point no 8 tu..ekeke:p

gerunnya ingt pasal viva.. good luck to u

misz beauty said...

wish will get baby like diz soon... amin..=)

Vee Violet ~vLockheart~ said...

Waaahhh... joe ber'chenta'... nampak gayanya jard akan menjadi pengapit tahun depan... :)

p/s : Joe, dah promote contest kat blog Vee... tralala...

Nur -al- Ain said...

Che Det Blog versi Melayu. HEHE ;)

lompat tikam memang best .. huhuhu..

rahmah said...

kemaruk update. memang haha. pagi2 bangun terus fikir nak tulis ape kat blog hari ni. ;)

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW