Share

joegrimjow di merata dunia

share sikit gambar gambar syok sendiri aku di tempat tempat yang pernah melawat. separuh dari tempat ini ku guna duit sendiri (herbalife) dan ternyata kepuasannya bertambah tambah dan sangat seronok!





whitby : ada gaya hero hindusan tak?



london : tengah kota london yg sibuk



scotland : main ski? action je lebih ;)



korea : kat winter sonata punya tempat



taiwan : blakang tu 101 tower



stonehange : batu batu batu



paris : ooh eiffel tower


saja upload gambar lepas. jeles sebab cuti ester ni tak ke mana, tengok gambar dioerang yang jalan merata dunia, ku pun upload jugak la. gambar lama pun... lama je la. hehe. asalkan puas hati!


venice : mungkin summer ini



pss : tahun depan mungkin berdua... ?? kekeke ;)

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

62 comments:

Nur Su'aidah said...

gmbr kt taiwan tu sgt kurus !!

joegrimjow said...

haha, ye ek? hehe

r a r a said...

jeles nya tgokk *-*

Nur Su'aidah said...

yup!! tp yg lain dah chubby balik. huahua. ;D

nway, best gilaaaa!!

luvly mya said...

wahh...jeles nye tengok..haha..best!!

Adziim said...

Moga betul2 dapat berdua tahun depan.
Amin.
:)

Mimie.Candy Cane said...

bestnyeeee....bertuah joe..leh tengok tempat orang..

YobSumo said...

adakah kita berdua yang dimaksudkan? auuuwwwww!
(bertuah gadis tu)

bila den nak merasa ni. nak jual Herbalife gak ah. hahaha!

chah~ said...

wahh.. aku tringin nk g vanice.. hoho

PEJUANG KESENIAN EXTREME said...

best siot dpt melancong di merata tempat..dengan cite ko nak belanja aku gi us..,bila lagi..haha

yuyuEyuliAnayusOf said...

nk pg eiffel!! OMG! :)

farah said...

wahhh , seronoknya :)
jealous sikit di situ . huhu

joegrimjow said...

rara, =)

nur, hee, kena kuruskan balik ni

luvly, senyum2

joegrimjow said...

adziim, aminn aminnn

mimie, rezeki, jangan ditolak

yob, mungkin bukan, hehe

chah, ku pon, xtau sempat ke x

joegrimjow said...

PKE, erkk, bukan ko ke nak blanje? hehe

yuyu, jom2, best kat sane

farah, best tu mmg sangat best

littlenailofar said...

wah!!

bestnya dpt jln merata tempat. teringin nak pergi tempat-tempat yg dlm gambar tu tp tempat yang paling nak pi ialah gambar no.4...

bilalah nak dpt merasa menjejakkan kaki kat tempat orang....

salam singgah ^^

M.N Hisham said...

syoknye jenjalan.. lenkali leh la tumpang ye.. huhuhu

joegrimjow said...

little, no 4 tu nama dia... juju island kot

hisham, sila2, nanti roger2

.::WaNiE::. said...

weyy untung banyak tempat dah jejak :)

Nur Su'aidah said...

joe, haha. chaiyok2!!
nway pergi berdua lebih baik. haha. sabar joe sabar.

mama zharfan said...

apa yg best kat stonehenge tu?
me pun teringin nak gi venice :p

selamat berdua yer soon :)

mie said...

whitby???
kawasan perkuburan ke....
hohohooo

joegrimjow said...

wanie, mmg sangat untung ;)

nur, erkk, ok ok, bersabar

mama zharfan, xde yg best selain batu. haha

iman said...

Jeju Island la if kat Korea.but winter sonata is in different side of Korea.Best!

teringin plak nak wat post cmni..hee~dah ke 14countries..but...never been in Venice, sbb reserve utk g dgn hubby.hehe ;)

miloicekaw1119 said...

bila nak kat malaysia pulak??

~ Ann ~ said...

yey, kat kubur pun nak gambar.. ahaks.. ehehehe

kat taiwan tu pic paling cool.. laike!

Hizami Li said...

wow.
sigh.
x pernah lagi ke luar negara.
T-T

FarhanaDr said...

Hohohoho.. Berdua lebih baik.. ;p

Pape pun, smuanya nampak hensem belako.. Sapekah yg bertuah mndapat joegrimjow ni.. Ahaks..

MuNsYi SaMa said...

ak hny dpt share pic g singapore. huhu

bile nk g malaysia lak? dgr kate sane best.hehe

kisahremaja said...

teringin gak nak pegi kat KOREA.... sure sonok layan gajet2 kan....

Norfa arisha said...

wah..bestnyer...
sgt jeles tgk gambr2 tuh...
bila la nk pi kat sana pulak...huhu

adikeica said...

eee geli aku tgok pic yg first tu~
ecece, ehem ehem

Norfa arisha said...

comel la gmbr kat london tu...hak3

nursarah said...

tetiba nak tanya..


berbulan madu di mana?

Azuan said...

aku nak tunggu berdua dulu hahaa

zikeryhassan said...

tolong la bawa aku sekali.

Qiha Aziz said...

bukan main posing kat gambar 1st tuh. hehehe.

erm, kenapa tak pergi venice tu berdua? baru romantik.

chanz said...

Wah. Saya sedang jeles. Haha.

Good for you~

bellar0ssa said...

jelesnya. aku nak ke venice juga!

yusuf mujahidin ™ said...

benci. sekian

joegrimjow said...

erkk
ramai yg jeles
;)

ddy the writer! said...

wah. klu nak berdua, bawa lh ddy. hehehe

Nazz@Purple said...

Best nye joe...bila la berkesempatan nak gi melancong cm tu..

Hazzy Ishak said...

nak berdating eh...

Ain said...

wowwwww....

bestnya jalan-jalan....

bila la dapat pergi obersea nie....

Luffy said...

betul kawen thn depan?

atty's said...

beshnya jalan2 negara org...

Vee Violet ~vLockheart~ said...

tak dpt tgk pic...
=(

~0~ said...

best....

iema_z said...

nk gak pusing2 dunia!envy gile ouh...ish3

YanTzYanTtiE said...

best nye jadi Joe

Mak Su said...

waduh, menariknya Joe.

kat venice tu paling syahdu, romantika de armor

'AQILAH said...

berdua. heee.

Zumie said...

bestnye la kan...bila la dapat pergi tempat yg kamu pergi neh :'(

*~ eLiEnZ 87 ~* said...

amboih sronok nye jalan2 =)

joegrimjow said...

sronok bangat
;)

*~ eLiEnZ 87 ~* said...

len kali bwak ramai2 org la. leh follow sama, kekeke

rossoneri said...

wahhhhhhhhh bestnyaaaaa nk g venice.. kalo g venice, kem salam kat mana2 footballer italy ye..hahahh..

♥ciK-t0ge ♥ said...

besHnye..
s0n0k an dPt tg0k negara 0wg..
**biLe La sy dPt peGi**

Azizuan said...

bawak ar aku jalan2 bro..haha

nur syamimi said...

seronoknyeeeeeeee

Nur Syahirah Hainan said...

nk pegi..nk pegi..

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW