Share

AGM : sudah selesai!

AGM sudah habis. tahniah kepada semua yang menang untuk exco yang baru. erkk, full update kemudian, penat, nak bergambar dulu!!! yeaaahhh! layan video penutup. amacam, laju tak?







pss: tengah blanje komiti kat k-pasa. doakan SMSA terus maju ;)


Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

17 comments:

$h@h_Izn@n said...

perghhh bz amat abe joe kita....slmt maju jaya dalam hidup demo...moga2 dapat kawe jupo ngan ore berkaliber supo demo lagi d lain hari..:)

adibah abdullah said...

kau boleh dihukum oleh amirul mukminin..gagaga

eica dari lappy ustazah kucing belang

mama zharfan said...

me kagum dgn bakat anda sbg seorg pemimpin...future leaders ni..ada cita2 nak jd menteri tak?go go go joe boleh!

nurinkhairi said...

tahun lepas aku tak undi ko (rasanya ada satu lagi option which was reopen nomination - RON, aku undi yang itu). sbb ko boleh plak pegi paris ceh haha (xpe,xbleh dielakkan eh)

no offence hoho, sajeje

nursarah said...

chaiiyok joe.!

makin berkepimpinan sebab dah nak berumahtangga ke apa nih..:p

vidadarisakura said...

gila hebat.hee

zida said...

pehhhhh dari dulu memang jadi ketua. hebat gila!

hans said...

hebat
hahaha

joegrimjow said...

erkk
yg ni taun lepas
taun ni bersara
copy paste tahun lepas punye
huhu

joegrimjow said...

cik adibah, lOL, xpe, xundi pon xpe, hehe, dah jadi dah

mIsH IeRA cIK irAh said...

selalu di pileh utk menduduki jawatan tanpa kerelaan :(.

MuNsYi SaMa said...

so sape yg menang? xleh bg ko pgg lagi ke presiden tu? hehe

joegrimjow said...

blom lagi
pagi ni AGM
huhu

atty's said...

SEMOGA JOE SELALU SUCCESS..

Hazzy Ishak said...

tak dpt tgk video
cisss

Ain Jemin said...

tenet bpak lmbt joe.cdpt tonton..

joegrimjow said...

tx u
;)

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW