Share

gambar anwar fuck nik aziz pulak

sorry terguna ayat fuck yang tak sesuai di baca oleh budak budak. sangat emo sekarang. ok, budak budak pergi jauh, esok balik baca semula


~~~~

padan muka ko aku tak bagi link



nak lagakan sama sama islam pun bajet la weeii!! (SABAR-SABAR..)


tadi aku dapat email dari seseorang, dah tengok bloh jefftutttttt.com? aku ingat apa, jadi aku terus bukak. 1st 1st bukak, ooh, blog politik. takmo bacalah. mengarut je kekadang tu. tapi sebab ada gambar yang menarik minat, aku teruskan scroll kebawah


hampagas (nak guna ayat yang lebih kejam, tapi ingat saudara seislam, manis sikit la)


blog ni mengutuk parti pembangkang. ok, aku bukan pro pembangkang, (i love kerajaan yang bagi i scholarship ok) tapi tak boleh nak terima dengan ayat ayat dan GAMBAR GAMBAR dalam blog dia. dikatanya blog picisan. hampas, picisan pun, mana boleh guna taktik bengong ni untuk tarik reader!


dah la kutuk ulama'


tuan guru orang yang aku sanjungi sebagai menteri besar yang mentadbir kelantan dengan nur islam, aku tahu sebab aku orang kelantan dan perasaan damai ada kalau berada di negeri kelantan. orang yang mengutuk tok guru, memang aku tak boleh terima!!


islam mana weiii?


ok ok, aku tak mahu marah lebih. marah pun bukannya boleh ubah apa apa pun. cuma nak bgtau,'hasil' kalau buat blog begini



hari ni saje, dah 12 ribu visitor dia dapat, sekarang 235 orang tengah tengok blog 'picisan' ni. haaa, inilah dia dapat dengan mengutuk 'ulama' ni. ni kat dunia bro, kalau kat akhirat? berani nak masuk neraka? nauzubillah. ku doa supaya sempat bertaubat sebelum mati. doa sesama muslim.


jadilah blogger yang baik


aku bercakap atas dasar jiwa blog. tak guna kita nak kejar hits blog kalau buat entry yang merapu menuduh camni. orang baca blog untuk dapatkan bacaan yang elok elok setelah bahan utama banyak berat sebelah. blog ni medium terbaik untuk menyampaikan benda yang sahih. tapi kalau ada blogger yang buat bengong bengong camni, habislah nama buruk blogger tu sendiri. dah la aku nak kawen dengan isteri yang ada blog, nama dah buruk, kena pulak cari yang lain. erkk???


perang gambar


ok, yang ni aku memang tak bagi apa apa kemenangan pun. sama ada pembangkan ataupun kerajaan. jadilah orang yang berilmu. islam tak ajar kita berpecah belah camni. plizz, stop lukis lukis, edit edit yang memualkan ni. cuba jadi RAKYAT MALAYSIA yang bangga dengan ISLAM yang ada sekarang.



ulama pun berani nak dilagakan

haiyaaa, gambar ni dari blog mamat tu, tak mo bagi link


aku pun takot nak jadi ahli politik camni


yang duk superimposed gambar PM kite pun ada, cari carilah sendiri, tak sanggup menayangkan kebodohan kita. cuba edit gambar tu tunjukkan kebesaran islam, tak ke orang bukan islam kagum dengan 'bestnya' islam kita. gambar ni???? haiyoooo


kata mamat tu dalam blog dia

HMMM PAS DAH RASA TERGUGAT KERR DGN GAMBAR2 YANG DI HASILKAN??. KALAU SESEORANG YANG BERJIWA SENI PASTI DAPAT "MEMBACA" MAKNA DI SEBALIK GAMBAR YANG DI MAKSUDKAN.

jawapan - aku pun jiwa seni dan gambar ni hanyalah menunjukkan kebodohan si pengedit!



aku letak gambar-gambar ni semua, harap tak salah faham kenapa. semua gambar atas bukan aku yang buat dan bukan hak milik aku, aku tak bagi link tuan empunya sebab aku tak mahu blog macam ni jadi tatapan kita. cukup seorang je lah aduka teruna...

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

44 comments:

K~UN said...

ape lah nak jadik~
mintak supaya berubah dahla..
nak amik tindakan pon macam xlut je utk org2 yang ada akal tapi xreti guna mcm org tuh..

wann said...

sadis kan orang camtu..mnenyedihkan.

nak kesian lebih2 tak berbaloi, doakan aje la.

YanTzYanTtiE said...

erk..
sapelah yg sanggup wat ceni..
malu nya malaysia~

joegrimjow said...

dah buat laopran polis je

joegrimjow said...

laporan polis dah

Vee Violet said...

*tepuk dahi*

enyheartsdiamond said...

sedey la jd rakyat malaysia..dulu bangga..skrg sedey :(

joegrimjow said...

entahla,,,
jom sama2 banggakan balik

cik EPAL said...

uihh dahsyatt

skY Hayyat said...

salam..

pedia "nk kawen dgn pompuan yg ade blog??"
ish ish ish.. bagus lawak itu.. hakhak=P

Blog politik dr dolu mmg ghuper ni..
sedare sesame islam eh penulis blog tuh?? mne la islam dia letak mse mghasilkan karya 'seni' itu heh.. tanak komen pjg2 lg.. shuttttt..

Wallahuaklam..

miss lolly a.k.a luvfareda said...

budusnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa







*sorry joe teremo gak.

nursarah said...

nyampah gila spesis camni..sampah tol.

joegrimjow said...

jadilah blogger yang baik di hati

Fiffy Syafiqa Hazirah said...

org2 atasan xde plak yang melebih.. penyokong2 fanatik lak melebih. sekarang msia makin teruk aku tengok.. alahai...

Mimpi said...

Rosak habis mentaliti rakyat Malaysia.
Dah tiada respect untuk Tok Guru.

joegrimjow said...

takotnye org atasan bagi arahan
nauzubillah

Jard The Great said...

org melayu ke yg buat neh?

uish... melayu akan hancur dek tangan sendiri la gamaknya..

khairil said...

aku dah tengok dah blog politik tu

aduka said...

blogger2 bahalol tu smua bkn ahli politik pn..bkn ada jwtn apa2 pn..smuanya pengikutnya saja..tp yg jejas,imej blogger juga..mreka tulis ikut hawa nfsu bkn atas dasar hndak membina..suara x telus pn..smpaikn ulama' pn bleh diorg sindir..agaknya depa ni dh ckup handal bab dunia n akhirat smpai bole lwn tok guru..aku dh ckup muak tgk ilustrasi cmni..ikut budaya zionis.puak2 zionis kutuk org islam gna ilustrasi cmni..nah..2 x 5..sama je..tmasuklah diorg dlm puak2 zionis..hahaha

sharamli said...

xtakut ke tulis benda2 camni?

Ivy Metaga said...

org macam ni kena potong potong potong....eh terikut2 iklan potong2 tu plak heeeeeee...tak de kaitan hihi....

saypOOL rafhtello said...

emo ni!!!dush2!!!

Firol said...

akhir zaman ulama' akan dipinggirkan..... susah kalau ada orang macamni...harap diberi petunjuk....

LORD ZARA 札拉 said...

pergh!!

gila keji ni wei~

joegrimjow said...

doa supaya mereka kembali 'betul'

FarhanaDr said...

Mak aih. Dahsyatnye sampai bgitu skali.. Erk.. Apekah faedah dia dpat ek.. Hmmmmm..

Joe.. Ni linknya.. Heehee..

http://maribinablog.blogspot.com/2009/12/memasang-recent-posts-slider-pada-blog.html

touyakaruma said...

Aku dah masuk blog tu , aisyeh !

Ehem .. jap nak check line . Okay line clear ...

Apa kata kita edit muka kita dua ? Wat camtu .. mesti trafik naik 8 juta sehari.

nurinkhairi said...

salam joe,
semangat betul awak berblog..tahniah
sj lawat2 blog awak ni..
semoga berjaya dlm mengendalikn weekend@sheffield brsama para ajk

adibah,sheffield

Syima Syaz said...

berani sungguh...takde tempias2...

Mohd Nasri Md. Nasir said...

blog..blog
jgn smpai suatu hari nnti nk bkak blog kne ade lesen..hehe

AzuanBudakMemandai said...

tak kena saman cam aduka taruna pulak mamat yg edit gambor nie huhu

Ah Fatt said...

bangkai ler mamat tu
kalau x suka org jangan hina

milimilo said...

ntahpape la..mcmana la nk aman kalau ada golongan mcmni yg suka bikin porak peranda..

eh,ape jd dgn aduka taruna?kenapa aku tengok blog die dh update mcm biase..dah xkne thn ey die..sampai hati die ckp isteri nabi bangang n saidina ali boroi segala ayt makian..ape nk jadi la dgn dunia blog skrg.haish..

i'msosupernotcool said...

aku x layan blog yg aku x berkenan..

.millalara. said...

sumpah keji punya perangai. haihh~

|arieza| said...

ini bukan bodoh lg, ni mmg xde akal lgsg.. serupa jiwa kosong, akal kosong, kesian.. i bersimpati dgn pemilik asal tu. well aep2pun, i tabik u coz u didnt put the link. what for kita nk baca lg blog yg tak de akal gitu. kang dia terasa glamer. tah ape2.. mmg sangap nk glamer slalunye klu org begitu. nk attrack fast traffic..

ape2pun, mintak jauh ahli2 keluarga kita dr jd mcmtu..

Mohd Shahnom Ismail said...

Jom pakat sekeh kepala blogger tuh..

yonna said...

nak dapatkan trafik blog senang je. dgn cara kotor mcm ni lah. loser betul. nak attract attention ppl dgn bahan2 bodoh mcm ni. tak pyh lah bukak blog maunsia2 mcm ni ja. dah mmg ternyata loser

joegrimjow said...

haa
nak bebrlog nanti pakai lesen sebab sesetengah blogger ni mmg ... ishh xmo pk

Lifesaver said...

elok la sama2 Islam gaduh. kaum lain bersorak suka.

Beautiful Disaster said...

aku pun dah jadi malu dgn org yg seagama. hilang betul hormat dorang pada yang sepatutnya. haih.

politik bodoh ni. menghancurkan agama dgn bangsa jer.

Elle JmDean said...

dorang ni da xdo kojo...
buat malu agama je.. hehhhh!!!

||| PöJìé PööH ||| said...

bosoh la memasing..
ada kebijaksanaan tp xdisalukan ke jalan yg berfaedah, inilah jadinya...
memalukan bangsa n agama!

Anonymous said...

Watpa na respek Nicky tu, dia bukannya tok guru Islam, dia tok guru hamPAS

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW