Share

can i f*** you today? -LOL-

tergelak baca dalam malaysiakini tadi. haha, macam macam dah sekarang ni. yang ni tuduh yang tu, yang ni cakap yang tu gila, yang ni cakap ada air mani dalam dubur, yang tu cakap nak peluk peluklah. ishhh. macam macam dah sekarang ni!


yang malas nak ambil tahu, jom kita layan 'cerita hebat ni'
;)



~~~~


selepas kegagalan untuk belajar di universiti tenaga, saif telah mengambil keputusan untuk bekerja. minatnya kepada politik terbantut dengan keputusannya yang teruk. mana boleh nak jadi ahli politik kalau fail di universiti. jadi dia pun bekerja sambilan dengan bukhari, seorang ahli politik yang popular


'kenapa nak kerja dengan saya?'
'saya sukakan tuan.... saya sukakan politik.... izinkan saya bekerja dengan tuan. saya mahu jadi sukarelawan untuk tuan'


'ok, dengan syarat kamu mesti ikut arahan saya'
'yahuuu, baiklah, time kasih tuan, cium skit. auuwww!'

'ishhh, saya tak GAY ok'
'hikhikhik'

akhirnya saif diterima. dia bekerja dengan tekun. ketika itu banyak hal di parti politik yang berlaku, lompat parti, terjun parti dan macam macam lagi. bukhari banyak menggunakan khidmat saif yang sanggup kerja overtime di malam hari. pada suatu hari, nafsu nakal bukhari menguasai jiwa

'saif, dah lama kamu kerja dengan saya'
'ye tuan, takpe, saya enjoy dengan kerja ni'

'hurmm. can i f*** you tonight?'
'apee dia tuan???'

'wanna f*** u la saif. jom. kamu pergi mandi, saya tunngu kat sini'
'taknakkkk, saya masih teruna. auuwwww'

'kamu dah janji akan tunaikan apa kata saya!'
'tapi tuan, ni salah ni.. agama larang perbuatan ni. dah la kite tak kawen satu dosa, lepas tu kite ni pulak 2 2 lelaki, lagi lagi la berdosa'

'dahhh, jangan banyak soal. pergi mandi! saya tunggu kamu..'
'tidak tuan.....'

selepas mandi, berlakulah adegan yang tidak sepatutnya. lelaki dengan lelaki di dalam. ehhh, nampaknya ada 3 orang blogger lelaki tengah ghairah. cerita terpaksa di tamatkan. hehehe


~~~~~


Mohd Yusof: Apa buat dengan dokumen bila masuk?

Mohd Saiful: Saya duduk di meja tersebut bertentangan dengan Anwar dan serahkan dokumen.

Mohd Yusof: Duduk, letak dokumen, apa lepas itu?

Mohd Saiful: Lepas serah dokumen, kami bincang tentang jadual kerja, tidak lama lepas itu beliau tanya satu soalan.

Mohd Yusof: Apa soalan itu?

Mohd Saiful: Can I f--- you today?

Mohd Yusof: Apa reaksi kamu ketika diajukan soalan itu?

Mohd Saiful: Marah dan takut.

Mohd Yusof: Ada kamu kata apa-apa?

Mohd Saiful: Tolak pelawaannya.

Mohd Yusof: Apa kamu kata bila menolak?

Mohd Saiful: Saya kata saya tidak mahu melakukannya.

Mohd Yusof: Anwar kata apa-apa bila kamu kata tidak hendak melakukannya?

Mohd Saiful: Dengan nada marah, Anwar kata "what" (apa)?

Mohd Yusof: Apa respon kamu?

Mohd Saiful: Saya ulang yang sama.

Mohd Yusof: Seterusnya?

Mohd Saiful: Anwar agak marah, dengan itu saya takut. Anwar arahkan ke bilik tidur utama.

Mohd Saiful berkata beliau kemudian mengikut arahan Anwar dan Anwar selepas itu menutup langsir dan lampu bilik.

Beliau berkata Anwar seterusnya meminta beliau untuk membersihkan dirinya di bilik air.

Mohd Yusof: Masa itu dah buka pakaian?

Mohd Saiful: Ya.

Mohd Yusof: Lepas bilas diri?

Mohd Saiful: Saya ambil tuala dalam tandas, saya keluar dengan bawa baju kemeja saya warna putih dan gantung di tempat pemegang almari.

Mohd Yusof: Kamu bertuala?

Mohd Saiful: Saya bertuala.

Mohd Yusof: Masa keluar dari bilik air, nampak di mana Anwar?

Mohd Saiful: Saya nampak, Anwar di hujung penjuru katil, di bahagian kaki sebelah kanan.

Mohd Yusof: Apa Anwar buat pada masa itu?

Mohd Saiful: Dia berdiri pakai tuala putih dan mengarahkan saya untuk pergi dekat dia, lalu dia peluk saya sambil berdiri.

malaysiakini


~~~~~


lebih kurang kan?

haha

tak senonoh gila.

walaupun isu ni bukan isu bodoh

tapi aku tetap nak gelak

hahahaha


~~~~~


aku bukan pro mana mana.
kita cuba berbincang dari segi agama
bukan dari segi politik
sebab agama itu sangat sangat luas berbanding politik


bersetuju dengan anwar yang tidak bertaubat untuk menyambut taubat laknat si saiful.
kenapa?


kalau anwar bertaubat
saiful bertaubat


katakanlah tak jadi apa-apa
tak ke itu merendahkah nilai islam di mata orang bukan islam


'kamu nak kata orang lain tak betul dengan taubat laknat, tak jadi apa apa pun, apa ni??? gini ke agama kamu?'


taubat laknat ni
aku tak pro sangat dalam hukumnya
tapi yang pasti
setekat pakai songkok
pakai baju melayu
tapi yang asas lain dalam agama tak buat
layak ke taubat laknat dia diterima?
-kene rujuk balik yang ni-


dalam soal macam ni,
baik selesaikan di mahkamah tinggi
tengok siapa yang kena
kan mahkamah tinggi kita sangatlah adil ;-)



yang seadilnya
sudah pasti di padang mahsyar kelak



orang sekarang suka mencari pasal di dunia
macam nak hidup SELAMA-LAMANYA kat dunia ni




tak sabar nak baca yang esok pula ;-)

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

52 comments:

FarhanaDr said...

Alaaaa.. Nape takde smbungan.. Huhu.. Ku rase mcm tau jek sape 3 blogger lelaki tu.. Kuang3x.. ;p

Psal hal itew. Hmmmm.. Smoga kebenaran di pihak yg benar.. Tapi kalau tak nmpk kebenaran di dunia ni, akhirat masih ada.. Kene slalu ingat tu..

Sharif John said...

Serius wa tergelak baca citer yg awl tu... gua terkena plk... wakakaka... citer mcm ni bg aku, mmg x sepatutnya disensasikan... ia memalukan agama kita sbb perlakunya dua2 islam... apa nk jadi...

Hazzy Ishak said...

masalah ni terlalu peribadi/sulit untuk diceritakan pada masyarakat khususnya orang bukan beragama islam...huhu

Jard The Great said...

huhu.. ku sokong pendapat john...

joegrimjow said...

adakah ku telah mensensasikan cerita ini?

oohhh

aduka said...

sblom ni anwar msuk pnjara pd zmn mahathir kes sodomi..tup2 mahathir ngaku x slh..pastu zmn slps mahathir,anwar kne plak kes sama..sodomi gak..tp antara 2 kes ni,kes syaiful la yg paling bangang skali..tu konklusi aku.tenkiu..

joegrimjow said...

konklusi dihargai

Mr PenyuBiru said...

selain dari bau busuk yg meloyakan, baca paper pun boleh meloyakan jugak.

pudding pie said...

bikin malu jek pemimpin macam ni
kalau betol la..huhu

joegrimjow said...

xde paper xtau plak isu2 camni
huhu

Lifesaver said...

macam2 hal politik skrg...tu kita tahu..yg tak tahu???waallahualam

adikeica said...

pepatah dulu berkata kata BERANI KERANA BENAR..

tp zaman skrg, org yg salah p0n berani bersumpah dengan nama Allah..Mahkamah dunia p0n dah x telus.

Wahai manusia, bersenag lenanglah kamu didunia ini..tp ingatlah tiada seorang p0n akan terlepas dari perhitungan Allah.

*eh terpanjang plak* tee tee tee

joegrimjow said...

lifesaver, bnyak xtau, sebab tu xleh buat konklusi terus

eica, xpe, panjang2 xpe

meera^da cute..*_* said...

xterjangkau dek akal...hurmm...semoga kebenaran dpt dicapai dengan seadil2nya..

cube bace nih..
http://budakhappy.blogspot.com/2010/02/menghilangkan-bosan.html

Nur Aainaa Khairunnisa said...

Hanya Allah tau kebenarannya...sebab skang ni susah nak percaya sape yg berkata benar...erm....

joegrimjow said...

tunggu di padang mahsyar

Syima Syaz said...

=).... sama2 tunggu....mmg tak sabar nak tau!!

|arieza| said...

huh donia donia.. macam2..

Hazzy Ishak said...

geli geli geli....

joegrimjow said...

gelimat?
hehe

cik selamah kundang said...

konspirasi obvious...8 kali sedap,9 baru nk sakit?saiful2

buka mata.buka minda.

ayien.. said...

satu je nak ckp..
kalau org nak rogol kite
kite lawan lah balik...
anwar tua kot... saiful tu mude trang tang tang..
asal tak bg penyepak je???

ke suke? hahahahahah
i'm so not into politic... dirty and full of liar...

DeVoTeD LiLy said...

ahhaha..
lucah2 + lawak la plak..
joe..
f*** tu ape???
haha..

joegrimjow said...

kita dah semakin bijak nak menilai

mancai said...

kekekke... gelak campur senyum tak sudah aku ni... best2 entry ni sok2 aku singgah lagi...

-budakHappy- said...

Allah Maha Mengetahui dan Padang Mahsyar tempat berhimpun..

Aelfi said...

perghhh..

Vee Violet said...

Setuju dengan bro john... :)
Memang best and menarik giler entry kali nie. Vee siap emailkan link blog Joe hari ni dekat kengkawan soh baca,... ;)

Daffodil D said...

oh, baru je lepas baca kosmo tadik..tergelak jua.. :D

ps : baru perasan saiful tu ade tanda kat dahi yek. :D

Azrai Ahmad Zamri said...

salam ziarah..
huhU..
setuju kalu kes nie mmG tak l0gik..
cam kelakar jew baca dialoG2 di0rG tu..kui3! ;)
mmG tak pakai pun sumpah laknat in Islamic law..kalu berani bawak la ke Syariah c0urt, sumpah kat sana..

cik EPAL said...

woooo,,,


*speachless

saypOOL rafhtello said...

aku pun tergelak geli baca news ni..
apa2 pun aku terkena impak atas kes ni..
nama aku pun saiful..

atEe said...

politik mesia..

*aku x tau pape sgt..x leh komen banyak2..huhu..

widydib said...
This comment has been removed by the author.
widydib said...

cerita rekaan semata2... org dah boleh menilai. cerita bodoh..

atty's said...

kty g kedai tgk muka depan paper.aku nak tergelak ..budus betui .

malam tadi kt biter..pun ..malas nak tgk .(mmg tak tgk pun ) ari2 layan oprah ..ekeekkee ..tak kose .citer mengarut ni nak dilayan

joegrimjow said...

oprah lagi best untuk di layankan
hehe

tQah said...

salam..

betul..ke..anuar..mcm..tue?

apa2..pn..sapa..betul..sapa..salah..

pasti..sudah..tertulis..di..sana..

tunggu..di..hisab..sahaja..

Allah..itu..maha..mengetahui..

:)

chanz said...

Kalau boleh import Dr Lightman dari citer Lie To Me spot pembohongan si Saiful ni kan bagus!

Natasha said...

yea...yea...anuar meliwat!!!!!!! itu betol..... dan semasa meliwat itu saiful menjerit

LIWAT LAH LAGI...LIWAT LAH LAGI...LIWAT LAH LAGI.....

hahahah saiful mmg bangang..dia ingat org nk cayer cerita dia ker...???? setaklat anuar yg mmg ada history sakit leher yg teruk tuh kenapa x karatedo jer.....sebenarnaya mmg dia yg syok kat anuar kot..goda2 x dapat tuh yang dia g buat cerita terbalik tuh....

jadi mcm cerita nabi Yusof yang hampir d rogol..tapi d tuduh pula merogol.......

enyheartsdiamond said...

ok..saya geli membacanya..dis is f**k lah mr saipul!!!

apalah nk jadi dgn maaysia sekarang..
reti nak aibkan orang sahaja..

kan dulu dr.m da ngaku segala tuduhan terhadap anwar direka-reka sahaja..

zaman pak lah dan najib, perkara ini makin menjadi-jadi..

sampai bila nak tipu rakyat?

haish..

i xkan terkejut kalau govt kalah for da next election..

joegrimjow said...

wah ernie
mantap

green said...

insaf...

.alie. said...

rasa nak tergelak bila baca akhbar sal isu ni..
detail n funny too..

tang 3 orang lelaki tu..
nyah rasa nyah tahuuu..

XD

Aus said...

ahahaha.
aku dah bace da smlm..
dari situ kau dapat tahu
ahahaha..
antare yg x boleh bla..

Mohd Yusof: Kamu bertuala?

Mohd Saiful: Saya bertuala.

kalau xnak , kenapa ikut masuk bilik kenapa mesti bertuala.

haha..
lawak la diorang ni..
bukak pekung sendiri .

||| PöJìé PööH ||| said...

Kejilah!!!
Xkoser melayan kisah bodoh didada2 akhbar..

joegrimjow said...

senyum2

MuNsYi^SaMa said...

ade byk flaws dlm statement saiful. mls nk ulas. haha

kawie2020 said...

ramai org nak tahu kebenaran tentang sesuatu bende ini, tetapi apabila kebenaran tidak memihak kepada mereka, mereka mula membebel dan meroyan serta mengalihkan kesalahan kpd org lain...

masih tunggu dgn teliti tentang kes ini...

Aidi-Safuan said...

saipul tuh cuak kot. tuh yang dier "terpakse" bertuala gak tuh. huhu...saje backup saipul. konfem ramai pasnih maki hamun aku. :p

ayeen:) said...

ahahhaa...macam mana lah rakyat nak respek pemimpin kalau pemimpin cenggini perangainya..

saiful tu yek2 terpaksa..ntah2 paksa rela.ahhah~

dunia oh dunia~

aQeidieQa said...

eleh, in my own opinion la kan, saiful tu lelaki lah. bkn pmpn. yg dia pun ikut jugak kata anwar? (kalau btllah dia kena paksa) tenaga dia pun lagi kuat dari anwar kan? dah tu yg dia tkt sgt kat anwar pasal? plek tak? bila isu kes ni kua kat tv, saya rasa mcm org bodoh sebab isu tak logik mcm ni dihebohkan. lawak lah...

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW