Share

Dah new year dah ya?

Dah tahun baru dah ......

1:17 pagi, 1hb januari 2010

Tak sangka dah 2010. Cepat kot masa berlalu sampai tak sedar yang tahun 2009 dah habis dan kini dah masuk ke tahun baru. Entah ok atau tidak tahun ni, aku pun tak tahu

Ilmu

Muhasabah pada diri sendiri, rasa ilmu akademi dah banyak ku timba tapi kalau bab ilmu agama, ya Allah, sedikitnya ilmu untuk dibuat amalan. Rasanya tak banyak hadith baru yg di hafal, tak habis 2 kali pun khatam quran. Ilmu agama memang tersangat sedikit dan tahun ni nak pertingkatkan ilmu agama ini. IA...

Bisnes

Tahun lepas alhamdulillah dah banyak kemajuan dalam bisnesku. Dah mampu kecapi angka 5 angka untuk 3 bulan dah. Tahun ni nak fokus lebih supaya kekayaan masa muda ni berganda ganda. Doa doakan la ye :-)

Kawan

Banyak kawan baru yang hebat ku dah kenal. Wahh, baru tahu yg diri ini begitu kerdil dari segi amalan dan ilmu berbanding dengan kawan kawan baru ni. Kawan lama pula dah semakin jauh dan iA mahu perbaiki hubungan dengan kawan lama lepas ni

Blog

Dah ada domain dan hosting sendiri. Satu peningkatan untuk diri dalam dunia blog. Cuma kebetulan server buat problem, xdapat lah nak sambut new year ni dengan menulis di blog baruku. Ooh, itulah dugaan terbesar. Projek blog baru tahun ni??? Nantikannn

Cinta

Masih mencari. Ada sesape berminat? Plan nak kawen taun ni, calon xde mcm mana? Makk, tolong cari satuuu!!

Nota kaki : 3hb baru balik dari bercuti, 3hb ni lah baru boleh start berblog smule. Appy new year my blogger frennns

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

20 comments:

Hayatito said...

epi nu year too dear buddy..

semoga tahun 2010 lebih baik dr thn 2009. ilmu agama,bisnes,pelajaran..sama2 la ye kita berjaya by 2010..

nursarah said...

epy new year, dugaan pasal blog baru tue..sabar jelah joe..tak lama lg setel la kot..

Ivy Metaga said...

amboii..nak kawen yer...ni ramai2 blogger2 yang comel2, cantik2.. lalalalala

aunty carikan joe pasangan cepat2 hahaha....

syafawani said...

nak cari calon? uit ramai yang available la:)

asliani ahmad said...

hepi new year jugak!

cik EPAL said...

happy new year....dah gatal nak kahwin rupanya...semoga azam nak kahwin cepat tercapai..haha :D

HangLiJo said...

yezza...epi new year!

'AQILAH said...

menunggu kamu update...happy new year joe !

.: miss milune :. said...

happy new year~~

The Aku said...

Selamat Tahun Baru, Joe. Doakan Allah makbulkan semua azam ko tu. :)

khairil said...

kau beli hosting dr mana?
btw epi new year

chah~ said...

hepi nw year joe..

BabyJane[The Juliet] said...

happy new year
kahwin tahun ni??
wahhhh
:D

BabyJane[The Juliet] said...

happy new year
kahwin tahun ni??
wahhhh
:D

Norfa arisha said...

happy new year :d

Rowena Chasez said...

nak kawen taun nie???
awlnyer...
huhuu~
gatai..!!

missgee said...

Selamat Bertahun Baru..

Ikhlas dari,
Kawan Baru :P

matrix01 said...

salam tahun 2010... moga lebih baik hendaknya dari tahun sebelumnya...

iqbalsyarie said...

salam ziarah mr joe!
semoga tahun ini lbh baik

ieQa sWetLuv said...

happy new year.. nak kawen nanty jemput tau lalalala ;p

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW