Share

Tajuk kene gempak

Salam 1fuiyo!! Kekeke

skrg berada kat telford dalam istana YIHAA, ikuti program FUiYO ( boleh bca kat blog baru kalau nak tahu, www.joegrimjow.com ) sebab utama kenapa update kat sini sebab internet kat sini restrict untuk wordpress (entah pape) nak taknak kena jugak update blog kat sini.

Banyak nak cite

kalau nak ikutkan pengisian yang dapat, banyak kot nak update ni. Yang bestnya, selain dari jadi ajk bapak ayam (pengankut ayam) ku di lantik jadi mc tetap bersama. erkk, nak taknak kene la banyak bebel. Tadi pun duk promosi blog je keje. Haha, lepas ni banyak la yang akan view blogku dari sini

tips zaharuddin.net

tadi kedua dua talk adalah dri uzar, mmg banyak tips2 berguna. 1st time dengar talk tak tersengguk pun. Mgkin sebab kena jadi MC kot. Huhu. Tadi uzar ada cite camne nak naikkan traffic blog. ( tau kan blog die akak red pun kalah dari segi view unique visitor) satu ku kongsi skrg, satu lg nanti update proper skit guna desktop

tajuk mantap

pentv tajuk mainkan peranan. Ni sebenarny dah ramai blogger otai tahu dan ku mmg blaja dengan dieorg dah sblom ni tapi bila dengar dari mulut blogger femes sendiri, rasa dia lagi zuppp. Huhu, so lepas ni mmg kena pilih tajuk yg sesuai untuk tajuk entry. Biar gempak tapi jangan lari tajuk. Dapat? Contoh nak cite pasal kewangan islam, tapi letak tajuk 'gambar pere
puan bogel' tak kena la kan? Walaupun bunyi gempak, tapi lari tajuk la kan

cukup

nanti semasa ke semasa ku update lg. Program sampai 25 ni, kat blog baru mmg ku dah ada 'entry q' so layan je la dua dua ya. Doakan supaya wordpresa di trima oleh internet sini...

Nota kaki : tengaj main dengan anak uzar, seyes comel

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

13 comments:

LORD ZARA 札拉 said...

wah~
bestnya~
MC tu~
Jow, amik gambar bebanyak~
err..aku masih tunggu entri kamu tu masuk~
huhuhu~

Farhana said...

Wahhh.. Tajuk yg pompuan bogel tu mmg tak kena ngan isinya.. Ahaks.. ;p

Betul.. Tajuk bior gempakssss.. Isinya pn kena laa ngam ngan entry.. ;)

Selamat segalanya wahai "bapak ayam".. Ahaks..

Nabil Fizri said...

Nk jwb salam 1fuiyo mcm mana?

larasephia said...

ade ke blogger yg letak tajuk gambar perempuan bogel tapi entry pasal kewangan islam. jahat siot tu. haha

rhapsody LiN said...

haha.. bapak ayam- first yg lalu kat fikiran is abg joe jadi penternak ayam. pastu u jalan kat depan, ayam2 jalan tekedek2 ikut kat blakang.

huh?? ape la yang ku fikir tengah2 malam nie??
haha

i'msosupernotcool said...

owh..
nk cuba lah tajuk tuh..
mcm menarik..

'AQILAH said...

susah tu nak buat tajuk gempak..huhuhu

Vee Violet said...

bestnya...
menarik...
=)

GiGGLe GaL said...

wahaha.. tips berguna.. nak g visit ko nyer blog lg satu.. dengar citer da ada domain seniri.. sape ckp? si ahfatt.. ala..ahfatt yg geng gay tu.. abes la aku kene maki ngan ahfatt... klu dia baca..wakakak

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

x suke lah tgk blog yg suke capap

Kuwe said...

nanti i buat tajok camtu u jgn lupa baca tau. hek hek.

sharamli said...

entri p0n xde..camana nak letak tjuk..
hu3

Nine said...

haha salam 1 fuiyoo..

joe balik mesia nanti belanja aku ipod sana leh...

wp ko aku tak leh bukak server down ker ?

wp kena tenet laju baru best..

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW