Share

kenapa.....

blogku xdapat dibuka

log in pun xdapat
help..
help...
help...

mungkinkah kena bertapa lagi??

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

50 comments:

blackskin said...

tu r...x dpt nk masuk.
pelik je.

joegrimjow said...

dieoeg ckp hosting poblem...

Lady Dyla said...

tu la.. cnaggeh manggeh sgt...

joegrimjow said...

sedey2...

Kamsiah said...

jgn biar lama2..nnt pengunjung lari heheh

'AQILAH said...

update kat blog lame je...heee

hasni said...

erm
btl2
xleh masuk
guna blogspott jela
hhe

Tirana said...

Haa...memang tak boleh buka..not found!

Hazzy Ishak said...

hehehe...sabar je lah...

.millalara. said...

yg tradisional tetap di hati lah joe~ ;p

NuR said...

blog merajuk kot..
ko tak bagi dia makan ek joe...
cian dia...

Lifesaver said...

dia suruh berehat kot

Jard The Great said...

hosting problem.. kena tny pada org yg tolong host website joe tu..

adehh.... bnyk gak cobaan ek.. ehehe..

rilek2x... maksudnya joe kena hapdet kat sini jelaa..

ChiLaBaey's said...

selamat bertapa.... :)

Mohd Nasri Md. Nasir said...

joe..bpe bnyk blog ko daa..haha

ezzati said...

lor..yeke...xpe..sabar2..usaha tangga kejayaan.. :)

mr.syazwan said...

klau x dpt dibuka

tpi mcm mana leh post ni???

ermmmmmmm

LotsOfLove-Pearls said...

ku dah sesat dah nie..

rathiqah azmira rosli said...

fes time nk dtg bace belog kamu.tp tak dpt msuk pula.tak bg sye bce eyh.keh4

Farhana said...

Akan ku tungguuuuu.. Wah.. Sila selesaikan ye.. Huhu.. Caiyok..

atty's said...

kena jampi2 skit kot..hehehhe ..nanti leh ar tu

anith said...

hye~
ye org kedah tp xpnh dok kedah
kg je sne..
owh sheffield ke?
dec 08, anith pg sne!
jmpe kawan~

Putra Al-Maliki said...

die suh pkai blog lame kot.. hehe =)

psst: Hi! Salam ziarah. Jom xchange link & sila komen entri blog saya di http://putraalmaliki.via.my/ . TQ.

Sharif John said...

Mungkin....

vidadarisakura said...

kesian eh kau.
baru jak mau belagak dapat .com.
dah berproblem.

heee

et said...

huu.sile tabah.nnt2 oke la uh.^^

eazy said...

kecian joe
huhuhu

ayin jemin said...

msalah ciikies kot..

LORD ZARA 札拉 said...

jangan bertapa joe~
jangan2~
jangan~

Eazy Izzuddin said...

kenapa kah itu

--siLEnt_ 5iLh0ueEtte-- said...

boley je bace .. hurmm

s h a r v i na said...

xyah la guna blog baru tuh..
gune je blog nih..
lala..

dayah aziz said...

hai...
visit n folo my blog gak kehhhh=p

cik EPAL said...

tu la tukaaaa lagiiiiiiii

anonymous said...

ko bakar je pc @ lappy ko tu beb...wawawa...

Hisham said...

ko tau nape???ko x pnah jnguh blog aku...hehe..aku slalu gak komen kt blog ko..trmasuklAH wpress ko...
tu balasan allah kt ko...hehe...sori.
dan dh lame aku link ko kt blog aku...tp aku xkisah...aku tau aku sape...ko komen kt kwn2 ko je..
may god bless u otherwise may got blasah u,,,

Hisham said...
This comment has been removed by the author.
hans said...

buat baru
haha

IxoR@ said...

blog tak leh buka......?

ermm...ok je...

yg baru tu pun ok je ixora buka...wah yg baru tu canggih arr....

:D

anaklaut said...

salam....Aidiladha buat bro,


salam aidiladha buat saudara di London dengan doa agar dirahmati Allah swt selalu.

Al Quds Travel said...

Al Quds Travel Welcome You :-

"AL QUDS TRAVEL FAIR 09"
Date : 10,11,12 December 2009
Time : 10.30 am - 10.00 pm
Venue : Ruang Legar KB Mall K.Bharu
Organizer : Al Quds Travel Sdn Bhd
Official Radio : THR Gegar FM
Tel No : 609-747 9999

Diskaun hebat untuk semua
pakej pelancongan!!!

Liyana said...

hm...x dpt buka ye..sy pn x pkr..huhu

asis said...

da lme x on9..
pe da jadi nie..

Anak Pendang Sekeluarga said...

salam...setiap manusia akan usaha dengan sungguh terhadap apa yang diyakininya.......kita sebagai orang islam...kene yakin bahawa ,kita akan mendapat kejayaan apabila kita mentaati perintah Allah dengan cara yang dilaksanakan oleh baginda saw....

faidzal said...

HAHAH , log in smpai lebam . mzti bley . HAHAH

hans said...

xokay lagi ke?
asal xupdate blog?
haha

BuLaN iTu aKu said...

tak bukak kunci mangga nya dulu kot

agzamry said...

hhahaha sianlah plakkkk entry nih

Bocah getas said...

Mampir nich...
menarik sekali blog anda, dan saya sangat suka..
Salam....
oh ya ada sedikit info nich tentang bibit jabon dan kayu jabon semoga bermanfaat...

khani said...

Mampir nich...
menarik sekali blog anda, dan saya sangat suka..
Salam....
oh ya ada sedikit info nich tentang bibit jabon dan kayu jabon semoga bermanfaat...

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW