Share

kegunaan SAIZ 32


2 sahabat berbual pasal saiz


'kau nak saiz ape?'


'hurmm. 32 ok dah kot'


'alahai, tak syok r 32. aku nak yang 42'


'bapak besar!! kau nak buat apa?'


'ada r. tapi kan, besar sangat r 42. besar-besar nanti jadi bahan orang pulak. ambik 32 je la'


'betul betul. deal ek, kita sapu yang 32 je'



~~~~~~


aku berblog kini dah dapat perhatian dari kawan-kawan di uk. dulu hanya 1-2 percent je yang baca, tapi sekarang dah cecah 20-25 percent dari uk yang baca. maknanya ada banyak kawan-kawan yang kat sini dah klik klik ke blog aku ni. nak tak nak, kena jaga la status sikit, nanti di pandang rendah pula.



aku dah kena ubah



ubah cara berblog konpem akan membuat pembaca kita yang dahulu akan lari atau meninggalkan blog kita. ye, aku pernah alaminya. walaupun kaedah aku berblog hanya ikut dan, tapi kebanyakan orang suka dengan cara ikut dan tu. jadi, kena proceed je la. tak best nak ubah ubah ni ;-)


jo my boss?


dalam komuti aku ada seorang akak yang aku gelar adik. ahaa, pelik? tak payah pelik, sebab memang umur akak tapi perangai adik. apakah?? hehe, kebetulan dalam sebulan ini baru aku tahu dia pun ada blog. waah, lagi la aku suka sebab tahu orang sini pun berblog. blogger yang kita kenal dengan yang tak kenal ni lain, feel dia lain.


di link kat bahagian tepi dia, tergelak besar aku baca dia letak apa nama aku. dulu ada seorang senior yang sekarang dah balik, letak nama aku 'joe jiranku' haha, nama-nama ni macam mana nak unah ek? sapa tahu? best jugak ubah-ubah nama yang kita kenal ini dengan letakkan dengan nama samaran.


nama di link dia



jadi sebab akak aka adik eica ni tahu aku suka mengupdate blog dan suka cakap pasal gadis blog la apa, dia bagi aku satu link. apa lagi, aku yang amat suka dengan cite cite yag menarik ni, terus buka ;-)


Salam..

oit budak kecik..
Salu baca blog kau dulu2 kau mesti cite psal gadis blog kan?
ni ada satu cite betul tapi cam fairy tale tapi hakikatnya ia betull..psal blog-gadis-isteri..lol
baca jgn x baca..
nurulism

~adikeica87~




sapa-sapa yang ada kelapangan, baca la link tu. tapi perempuan pemilik blog ni glamer kot, entah-entah korang dah baca dulu dari aku. serius panjang gila tapi worth it untuk dibaca. aku yang dulu dah kurang nak kawen awal ni, tetiba jadi semangat tuttttt... lalala~


tapi kan, memang ada pun orang bertemo jodoh dalam blog ni. ala, jodoh tu sendiri pelik dan tak boleh diramal. aku ada kawan blog yang tengah hangat berkapel dalam blog. haha. layan je la dik oi, jangan sampai melanggar apa yang patut dilanggar sudah.





~~~~~~


setelah saiz 32 dibeli.....


'cet, benda ni ko layan???'


'haha, barulah syok... memahami erti kebun yang sebenar dengan TV bersaiz 32'


kredit to azfar shahar
dialog atas rekaan~
(datang kelas la weeiii!)




nota kaki : aku tak bagi link adik eica tu sebab blog dia banyak link link perempuan sheffield yg cun cun. mana boleh nanti korang ngorat! lalala~

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

63 comments:

farish H said...

hehe cntek ldang!

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

betul tu...tak payah ubah cara penulisan kita selagi penyampaian tu baik kandungannya...ya ampon...bapak besar wei! tu dah kira tv dah tuh! =D

joegrimjow said...

mmg tv yg dibeli
;-)

Tirana said...

ingatkan size ape 32 or 42..rupanya pc..ehehhe..sama besar dengan desktop kak tirana la tu..

atiQah adNan said...

wah tv besar nye.. sesuai untuk ku yang dah rabun ni *sigh

jOe! i klik ur nuff tau..

Lifesaver said...

perghhhhhhhhhhh!!!mmg besar la!

joegrimjow said...

bukan pc
tv ;-)

joegrimjow said...

tu dipanggil kepuasan

Jard The Great said...

haha.. tak nk bg kenal dgn kitorang gadis2 UK yg cun2? ko mmg kejam la joe.. =p

da bc da blog nurulism... ade dlm list kawan fesbuk aku.. ehehe.. die mmg glamer..

miss lulu said...

besh nye tb.. mau juge~~~

ada_hairuni said...

ladang saiz berapa dah? 32? haha..

al-Wann said...

ingtkn saiz ape jer td..huhu

joegrimjow said...

32 blom muncul ;)

joegrimjow said...

otak kena bersih selalu

eazy said...

nurulism;eazy adalah reader die.
blog ni best.die jumpe hubby pown melalui blog.huhu

aLeen aVriL said...

waaa.bapok beso..
da dpt yg beso..last duk wat main game jer.....
huhuuu...

ingt kan saiz aper td...takot gak nk bace bg abes...bile scroll down tgk pic bawu tahu..so kasik abes jer bace.huhuu..

**sy shuker drop kat blog joe**
(klu korg nk tahu ah kan)..haha

Na Shari said...

I'm having fun reading nurulism blog... :)

Na Shari said...

I'm having fun reading nurulism's blog... :)

Hazzy Ishak said...

besaqnya...
ni baru puas berkebun

told la hejauw said...

adehh..terbiru otak ak seketika :)

NURA said...

salam sobat
salut dengan sobat yang sekarang pembaca artikelnya sudah 20-25 %...
trims infonya,,
saya jadi tahu kegunaan SAIZ 32 ini,,
sukses selalu sobat,,

joegrimjow said...

jangan jadi biru
bahaya

joegrimjow said...

nura.. apakah???

teddyblueberrygurl said...

hahaha,
aq pun tgh gile main Farmville tu skrg

sophie said...

makk aii besarnye.. klaw tgok muvie mesty besh tew!

Mr K said...

Citer love story 2009 nurulism serious famous. dari mula2 dulu hingga skrg.

Precious said...

Hah .. aku tetap nak 42!

nursarah87 said...

rupanya ko baru jumpa nurulism.com..

patutla baru perasan ada komen ko kat entry memancing.. huahua

*~ aRaBeLLa ~* said...

ternoda pikiran aku seketika...hish!

ezzati said...

weiii..kebetulankah..umh kitorg pn bkl menerima size 32 sebijik cap je lain ptg ni...hehe

CHIKA said...

GADIS-ISTERI dipanggilnya saya?
Baiklah...
Masih gadis T___T


HAHAHA.
Itu hari baca entry pasal 'jiran cina islam somtehing something'. Menarik. menarik. Nak bookmark sekarang blog ini,.

sharamli said...

ingatkan lucah

Daffodil D said...

saya 34 aje........... ;p

adik_eica said...

hahaha
Joe sengal!
wow..chika (nurulism) pon dah bookmark blog ni..
Mantap montoya lah!

moment said...

wah!~ farmville!~
aku pn nk beli la..haha

joegrimjow said...

ALA,
adik eica da bagi komen
mesti ramai laki kunjung blog kamo!!

joegrimjow said...

chika nak bookmark?
aha
suke2
;)

{lumut} said...

joe...
ku dah bace crite chika..
comel~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sweet~~~~~~~~~~~~~~~~
betul ckp ko..
terasa gatal nak kawen awal..
hehe...

blaja joe blaja..

vidadarisakura said...

gila ar.ingat sais apa jak.heh

Fathiadha said...

joe sampai ati tak nak kongsi awek2 UK...hahhaha

wah, aku rasa ko patut beli yg lg besar, biar ko tido kt luar... ahahaha :))

Solehah said...

uih..syoknya tv korang..isk3..

mier@merr said...

haha...chika yg glemer smakin glemer...


tp mmg best gilokz.. sweet... mak..nak kawen....!!
gedik itu aku...hehe

joegrimjow said...

tv kawan
bukan 'korang'
tv ku
coming soon
;)

Ries Lee said...

eh, tu game farmville kan...


aku follow kau.

Cikgu Adham said...

salam..

i say man.. demo pun menanam jugok ke heh heh.. kalo untung, antar la kangkung2 ke kawe.. buleh dh wat goreng belacan

green said...

makin subur la tanaman tu nampaknyerrr

[z@ck] said...

ohohoho...
ingtkan saiz suar td..
ehehehehe

LiTtLe DaMSeL*MuLtiVeRs said...

suspen jer~
p/s : slmt bercouple2 pd yg bercouple...n pd yg xsesaba nk kawen,slmt 'ber xsesaba nk kawen'...

Syima Syaz said...

peh....gile melampau joe ni berkebun dgn saiz 42"...kagum2....

joe,ari tuh baca paper ke magazine,ada org tu kenal dari blog n kawin.kita support JOE!!

ADI & ALYA said...

ahahaaaaaaaaa
x tahan ;)
ingatkn apa ntah td

ADI & ALYA said...

ahahaaaaaaaaa
x tahan ;)
ingatkn apa ntah td

kawie2020 said...

hohoho... sampainya hati ko adek x kasi abang ko nih mengorat gadis2 kt sheffield tu... x aci ar... hahahhahaha....

ellenyna said...

yes btul, xpayah ubah. :D asalkn you selesa. :D

siggplus said...

aku main farmville weh..gila addicted..

suka gak baca nurulism..naluri wanita aku tinggi gak..hehe

azizan4444 said...

ingtkn breast yg 32..bygkn klu btol..1 32 klu spsang?lu kira la sndri..hahaha

mntp tv besar..tgk bola bez..haha

BuLaN iTu aKu said...

fuh... lega..ngatkan saiz ape tadi..
fuhhh

babymiLosh said...

joe si pekebun berjaya.. *kagum*

hoooo~~

sila cari gadis blog dn kadar yg segera.. hehe ;)

misz beauty said...

sape nak kasi beauty hadiah yang 42'?? tunggu adiah dr joe lah...;-p

Aku Beskot™ said...
This comment has been removed by the author.
Aku Beskot™ said...

ceh..ko pon maen farmville..
haha..seb baek ak da stop.
dlu ms awal²..addct gle.
psl saiz tu,ak tau ko xkn ckp psl tu kan..
agaga..

ceh,letak la link eicha tu..
xkn sume gadis² sheffield ko nk sapu..
ak pon nk gak.
kekeke..

nurain said...

suke theme baru ko.

Anonymous said...

Replace Our Risqu‚ Prices at www.Pharmashack.com, The Realm of possibilities [b][url=http://www.pharmashack.com]Online Chemist's [/url][/b] To [url=http://www.pharmashack.com]Buy Viagra[/url] Online ! You Can also Concoct Eye-catching Deals When You [url=http://www.pharmashack.com/en/item/cialis.html]Buy Cialis[/url] and When You You [url=http://www.pharmashack.com/en/item/levitra.html]Buy Levitra[/url] Online. We Also Enfold a Mammoth Generic [url=http://www.pharmashack.com/en/item/phentermine.html]Phentermine[/url] On account of Your Nutriment ! We Call up up Monicker manufacturer [url=http://www.pharmashack.com/en/item/viagra.html]Viagra[/url] and Also [url=http://www.pharmashack.com/en/item/generic_viagra.html]Generic Viagra[/url] !

Anonymous said...

You could easily be making money online in the hush-hush world of [URL=http://www.www.blackhatmoneymaker.com]seo blackhat[/URL], Don’t feel silly if you haven’t heard of it before. Blackhat marketing uses little-known or little-understood methods to generate an income online.

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW