Share

terkejut BERUK tengok

tadi pagi ada terima msg dari inbox
dari kakak sulong di australia
(raya haji ni dia balik..jeles jeles!)

msg tu ada video ni
tengok kejap....


video


terkejut beruk aku tengok!!
tapi tengok berulang-ulang
dah tahu trick dia ape..
hehe



~~~~~


ni ha, pasal disqus komen
sapa yang tahu buat?
ku dah try buat
tapi last last
akan keluar benda ni...





tulun
tulun
tulun


dulu jard selalu tolong
kali ni sapa nak tolong??



nota kaki : nak pergi main bowling, sapa nak ikut??

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

38 comments:

seroja jingga said...

terkezut gua!
tapi fun la klip ni

Aku Beskot™ said...

kakaka..
terkejut²..
tgk byk kali br tau.
kreatif..

shiedahkamil said...

salam

igtkn tetibe kuar muke hantoo ke hape..
dh stndby awl2 dh ttup muke.. =P

btw, u should change ur layout..
:)

vanillamilkshake said...

btol btol..
ngatkan nk kua pape..
tp mmg terkejut.
huuuu...
^_^

HEMY said...

haha..mmg terkejut kejap...tp mmg tgok skali tau dh..

apa mende kumen2 tu...

shiya said...

errkkk...

ap motif video ni??
xphm la..

sori sbb dh tgk byk kali..
tp still xdpt..

T_T...

shiya said...
This comment has been removed by the author.
Fathiadha said...

wah kretif... tp masih boleh dikesan...

Lala said...

terkejut beruk gak tgk...huhuhu...mcm hantu jek..hahahah

et said...

hoho..bez2..^^

tp, tutup mate jugak la mule2..hengat ke ape..adoilaa~~

x dpt eden nk tulun..x reti..

shinawawa eyenie said...

bestnya maen bowling..time gah tnsion nk exam ni

Farhana said...

Hohohoh.. Yg solat tu laki ke pompuan ek??? Hehehe.. Tak sah solat tu.. Huhu.. But lawak laa.. ;p

Kalo gitu mintak tulun jard ler encik joe.. Jar oh jard.. ;)

Kat sini dah nk dkat 2 pagi, main bowling dlam mimpi jek laa..

~miszirdawaty~ said...

haha.
menarik klip th.
uhuk~

green said...

berderau jantung den..

jap2..disqus tu kan, krg sesuai untuk mereka yg suka tukar2 layout..lebih2 lagi kalu guna template blog, java scriptnye tak mesra 'editing'..

kalu dah guna disqus, leceh la sikit nak tukar2 layout..tp mmg boleh..

IxoR@ said...

uhhh...mmg terkejut hingga menjadi beruk!

bila tgk lelama...dah tau dah...hihihi...tarik nafas lega!

:D

joegrimjow said...

jangan la sampai jadi beruk
;-)

joegrimjow said...

xdapat satel lagi masalah ni
camne ye??

joegrimjow said...

layout ni sementara
akan di tukar ;-)

'AQILAH said...

tak nak ikot.

post as guess pun tak leh?

joegrimjow said...

post as guess camne ye?

Kamsiah said...

dok tunggu gak,..suspen..kut2 la benda ajaib apa yg nak muncul..

atiQah adNan said...

tak tengok pun video.. hee~
kurang keberanian..

Jard The Great said...

joe.. tak besh la guna disqus.. huhu.. sori den tak dpt nk bantu kali neh.. ;p

tp at least ade gak yg masuk blog aku melalui link ko bagi tu.. lenkali link ar lagi.. =p

Hazzy Ishak said...

igtkan apa lah tadi...bikin suspen je kalau tetiba kua hantu

*dasar penakut

joegrimjow said...

saling link mengelink ;-)
ala
xbest ke?
ishhh

joegrimjow said...

pernah tgok ke video tu?

Solehah said...

tak bleh tgk video tu..pastu tak tau jgk pasal disqus tu..

eazy said...

nk ikot g main bowling gak

joegrimjow said...

da balik da...
huhu

Lifesaver said...

takut nak tgk habis...terus off...hehe

JASA said...

HA HA..NNT SAYA NAK BWAT KAT ANAK SAYA

niesz said...

ish!biar betul video tu..nsib baik x menjerit td!cam real la..hahaha..klakar plak..

niesz x pro bab2 cam tu..sory ek fwen..

Fatt Chin Choy said...

hahaha
apa nih main2 sembahyang

•·.·´¯`·.·• naDDy •·.·´¯`·.·• said...

takde keje la tu.tapi bes!

eyena said...

yer laa kamu yg terkejut beruk.. mujur beruk tak terkejut mcm kamu..hahahhaah

ChiLaBaey's said...

Cayalah bro.... terkezut yang boleh dijangka... hehehe... apa2 pun kredit kat kakak bro... :)

neem said...

wahh... terkejutt

rhapsody LiN said...

nak ikot maen bowling!!! :DD

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW