Share

supervisor itu

sigh~~~
tadi ada jumpa dengan supervisor
3rd year memang kritikal
sebab projek pemberat dia cukup banyak
menyumbang suku kepada markah tahun ni
nak tak nak kena score projek


apa kaitan dengan supervisor?


dialah yang akan marking report kita!
dapat supervisor perempuan
mak cik de souza
lalala~


Mula-mula


'you did a god job in literature review'
'thank you'
'but.......'
dah but tu, panjang lebar plak mistake yang dibuat
kena berdikari
saya bukan mak kamu
saya nak tengok progress kamu
ni kamu tahu tak?
ni kamu paham tak?
apa maksud nanotube?
apa maksud ni
apa maksud tu


sigh~~~


satu patah je puji
lepas tu terus kena tegur kaww kaww punya!
moral??
jangan thank you awal sangat ;-(


berkenaan projek


tahun ni projek CNTFET
carbon nanotube field effect transistor
(ada gaya engineer tak? hehe)
memang kena ada basic semiconductor yang cukup hebat


analogi


tak cukup dengan asas semiconductor sahaja
kena ada basic lain juga
sebab benda ni begitu detail
maklumla... nano katakan
pengetahuan aku dalam bidang ni

macam nak buat basikal
tapi hanya playar je aku tahu


sigh~~


tapi orang cakap
zaman masa belajar ni paling best
so
kena enjoy jugak
susah mana pun
hidup jangan tertekan
nanti diri jadi gila
;-)


nota kaki : supevisor asyik duk cakap pasal anak dia, nak jodohkan aku dengan anak dia ke ape?

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

39 comments:

NUai said...

hahhaaa..
sure supervisor tu nak jodohkan ko ngan anak dia..

ber_uwang said...

he he baik dengan bakal bapa mentua ye

joegrimjow said...

@2388943015066371004.0
tinggi la markah camtu

SCHAKEYRA said...

okayh la tu hahahah.. musti cun!!

Hayatito said...

mcm dah buat final year project..
huhu..

p.s:reti guna matlab/simulink?

atok said...

semiconductor tu bukn dlam fizik tu ka? haha

nursarah87 said...

huaa...supervisor as bakal mertuakah?..

miSs siv said...

uhh aku tau utube je..
boleh?

sophie said...

w0w..can't wait nk blaja smpei tahap cmtew..

joegrimjow said...

@3072808035508778380.0
xtau cun ke x

joegrimjow said...

@5353294559487696766.0
xreti
huhu

joegrimjow said...

@2334920704291335965.0
de sauza
pompuan

joegrimjow said...

@7447827195011392603.0
bnyak cabang kot
hehe

joegrimjow said...

@1377836435999238686.0
hopefully not
huhu

DaliaLiyana said...

amboi..kemain ek joe..mentang2 da kurus..sempat nak jd menantu supervisor ek..hahahahaha...

joegrimjow said...

@8482770640511406302.0
utube pon utube la

aLeen aVriL said...

hehe supervisor tuh bole ckp melayu ker joe??

Aku Beskot™ said...

haha..
nk wt beskal tp tau playar je..
byk la ko..

gut lux ntok projek..
ak rs,nota kaki tu ade btolnye..
hehe..

ZARA 札拉 said...

sedap nama supervisor tu~

=]

geeds said...

gud luck on the project.
wt elok2. markah utk dijodohkn dgn ank die pown di ambil kira dr projek.
haha.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

hentah ohhhh.


tgh pkir nak master ke nak kawen ? kewh3

Syima Syaz said...

supervisor tuh cun/hensem tak?
kalau ada rupa,kemungkinan anak dia lbh cantik...

moment said...

boss aku pn mcm tu tau...
cepat je puji... mukadimah best je rasa..

sekalinye.. adeh! mo bergenang air mata den! huhu

cahayachenta said...

dia berkenan nk jdkan ko menantu kot joe~~~

tp mmg betul la, esok2 ko dh keja msti n sah2 la ko rndu zaman ko blaja2... caya la ckp eden ni...

sharamli said...

spvis0r tu cun x?
mesti anak dy lgik cun kn....
heee

Anonymous said...

herbalife...??
good...
sydney nti join?

et said...

hek3..tapew..kalu mse ni tau playar je..ley topup2 ilmu lg..kan mr joe rajen cri ilmu lebey..x gtu? ^^

joegrimjow said...

@2352853180115520182.0
blaja tinggi2 jooom

joegrimjow said...

@441996231631760227.0
ehem ehemm
hehe

joegrimjow said...

@6341499676217965900.0
fully omputeh
huhu

green said...

huhu..zaman projek dah berlalu..
sekarg nak exam pule..

joegrimjow said...

@6849699895219350193.0
sydney xlyak
huhu

LiTtLe DaMSeL*MuLtiVeRs said...

hihihi...naamooo tx awal2 lg pasni ;)

miezi said...

nano..used to be my final year project dulu. guna titania ke?

Fatt Chin Choy said...

taktik tu taktik
aku pun belajar taktik tu kalau nak komen orang

kekeke

dude said...

engineer ye?
hebat.

misz beauty said...

sabar je lah... neway beauty selalu dengar nano2 tuh coz beauty duk chemical department nih banyak jugak yg buat bende tu... then student2 yg cari examiner tuk viva beauty yang handle so selalu lah nengok... mcm susah je kan... =) pape pun gudluck in everything..=)

nota kaki * anak mat salleh tu kan??? ape lagi bedal je lah... hahahaaa;-p

Lifesaver said...

anak supervisor tu cun?

Beautiful Disaster said...

bgs lah camtu. dapat belajar dapat bini skalik. hehe.

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW