Share

raya @ smsa part 2

part 1 kat sini...(klik klik)




kali ni part2 pula ;-)



ok ok


buat video!!
1st shoot







tak jadi pulak
ok ok

2nd shoot




alaa
kacau je
3rd time








ada lagi yang tak jadi
and finally
jadi jugeee









tahun depan nak raya kat sini la
motif??
nak buat salam perantauan
lalala~


nota kaki : esok main paintball...berperang!!

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

23 comments:

SCHAKEYRA said...

nk pi ober seajugak wuwuwuw~~

dude said...

kenal hafizi?

Manusia said...

ok..aku nampak engkau haha

ayin jemin said...

nak ikut!

kojah said...

msk blog nie msti tringt nk minum neslo...huhu

Yunus Badawi said...

Dulu mmg susah nak sampaikan salam kalau belajar di luar negara. Skrg dgn Youtube dsb nya dah tak thrill sgt lah.

psst - dulu kalau dpt baca akhbar dari Msia berebut2.

fezaL Mohd said...

hahhaah wahh kreatif. salam perantauan. ;)

rama2hatiku said...

aku teringin mahu main paintball.. tapi asik tak cukup team je.. huhu

sI tEDI said...

he he he he.. semata2 nak buat salam je ek?

green said...

sape die nye director ni??

joegrimjow said...

haa
taun depan nak wat
;-)

joegrimjow said...

director?
entah
lalala~

et said...

hehe..mcm2 gangguan..owh, macho juge sore mr joe..keh3~

DilOt said...

bawa daku ke obesea gak..leh wat salam perantauan..hehe...

Jard The Great said...

waaa... bnyk kali take neh.. hehehe..

joegrimjow said...

sian kat yg amek

lieya orange M.I. said...

...kalo raya kat sana, nnt time tu, nak rasa balik msia ada ngan family pulak...
...ngan family lg best ooo...

sharamli said...

ala...raya kt mesia p0n leh ap wat slm perantauan...haa3

DaliaLiyana said...

bagus...ade kemajuan..
joe, camner nak attach u tube ek???
adoiii..tak reti r...last2 n3 bubuh link je...waaa....jelessss nyer...

Hayatito said...

ramainya jejaka..
kenenkan sorg?
ha3

miSs siv said...

oii..
aku tak tgk pun vdeo nih..
hahaha

Fatt Chin Choy said...

org nak balik kg ko nak wat salam perantauan

apa kes

Lifesaver said...

masih dalam mood raya?

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW