Share

melampias tuturan

cakap lebih
buat kurang

tak jadi tak jadi tak jadi




mimpi menggunung tinggi
lepas tu tarik selimut sambung tidur

tak jadi tak jadi tak jadi




janji nak bagi macam-macam kat orang
tunggu sampai berjanggut pun tak ditunaikan juga janji

tak jadi tak jadi tak jadi




nak buat satu perkara
kena pastikan perkara itu terlaksana
barulah hidup ini menJADI!!















nota kaki : tengah rumah ada m, tengah buku ada apa?

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

32 comments:

ha chemo said...

thumbs up!!
sgt2 bgus ad xtvt cmtu..
mmg xrugi klu j0in.smgt pm leh naik:)

Kamsiah said...

"janji nak bagi macam-macam kat orang
tunggu sampai berjanggut pun tak ditunaikan juga janji"

manusia mcm ni yg paling myakitkan hati
akak ada beli brg online,sampai sudah tak sampai..
call tak jawab,minta duit semula haram tak bg,..

::Mish ShaZz:: said...

lama tak baca blog joe..gud luck d sana

qyla said...

perhimpunan apa nie???

adibahrisha said...

tgah buku takde pape. melain kan ilmu at the end of it.

AbcdeFtyyhahh; said...

salam..

ohoo, ku tak berani nak join perarakan mcm ni kt tmpt bljrku..

nursarah87 said...

mimpiku menggunung tinggi gak, tp aku tido tak pakai selimut..uhuhu..

we support free palestin!

Jard The Great said...

suka gmbr last tuu.. ensemm.. ehehe

Eyda Chan said...

tgh buku ada kertas..hahhaha

+akufobia+ said...

UK?

kojah said...

yeahhh free palstine!!

[z@ck] said...

ada U dan K..
UK!
=)

[z@ck] said...

ada U dan K..
UK!
=)

[z@ck] said...

ada U dan K..
UK!
=)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

wah. coolll rr joe:)

FREE PALESTINE!

ayin jemin said...

smgt bah dia..

tehais said...

tengah buku tulisan kott..haha

penjenayah merah jambu. said...

tengah buku ada ulat..ahahaha
tatao-tatao..



cih,wajahmu seperti seorang duta.
#thumbs up!

BabyJane[The Juliet] said...

wahhhh anda hebat!
:)

LotsOfLove-Pearls said...

ngh protes ke..?

hati2 okey..

lieya orange M.I. said...

...syik tak jadi jer...huhuuu

...tgh buku ada UK kot...tul tak??...=D

CAHAYA said...

nice! love the last pic.

et said...

tgh buku, de ilmu? bukan? penande buku? huu~

bgus seh join xtvt gtu..^^

Precious said...

Caya lah Joe.
Err tengah buku ada uk.

Encik Azizan said...

tgh buku ada gmbr awek/pakwe...aku tgk cte cinta mat rock mlm td..hehe

Hayatito said...

kt m'sia ada ke himpun2 gini?
padahal majoriti penduduk muslim.
xpe..
senjata org mukmin adalah doa.
=)

sharamli said...

tgh buku?
ad ap?
ha3..tny blik

Uruchimaru @ kf said...

M??? ape tue? tgh buku ade muka surat kot!!!

SuFy said...

best jg berada dlm situasi dalam gambar tu...

tengah buku ada 'I'...huhuhu

aty said...

pergh..
brani nya join cmni..
ni kt uk ka?
btw,u mmg study uk kn?
kt mna?

Lifesaver said...

nampak kamu lebih tembam sikit..akibat makan lemang kot..hehehe

tgh buku ada k??

misz beauty said...

wah.... semangat!!!

bagus2...;-p

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW