Share

hampir-hampir tutupkan blog

tengahari tadi
dah post pasal RAYA@SMSA (entry lepas)
memang entry penuh dengan gambar-gambar


balik je lepas kelas
terus buka blog untuk tengok respon komen
suka suka suka
baca komen korang yang macam macam ;-)


sejam duduk di desktop
biasanya pukul 2-3 petang kat sini
(lebih kurang 9-10 malam waktu malaysia)
waktu itulah ramai lagi yang bagi komen2 yg kiut2
apa lagi
memang tunggu la nak baca


memang tabiat akan bukak blog ke bahagian dashboard
lepas tu kalau ada komen baru
ku akan baca di tempat comment moderation
memang best tengok banyak komen kene approve


tapi


duduk punya duduk
refresh punya refresh
komen tak datang-datang
takde komen baru yang diterima


takde komen baru pun setelah 2 jam....


mungkin entry ni tak menarik?


teruskan lagi menunggu dengan tabah
tunggu jam ke jam berikutnya
juga tiada
komen yang ditunggu takde


korang dah tak suka blog ni ke?


macam frust pun ada
macam kecewa pun ada
macam disappointed pon ada
(sama je maksud)


memang dah terfikir
mungkin ini tandanya aku kena tutup blog??


opppssss
terlupa


pukul 5 petang tadi
baru perasan
yang komen dah tak dimoderatekan
jadi komen akan terus keluar
patut la takde kluar komen baru kat dashboard
;-)


tujuan tak dimoderatekan


esok aku akan bercamping
sebut pasal camping ni
sudah pasti berlakunya kekangan beronline
kalau ada line 3g kat sana
ku akan update update blog
kalau takde
bersarang labah-labah la blog ini
;-(


schedule post tengah dibuat
mana boleh tinggalkan blog kosong
dah jadi GB ni perasaan itu mengalahkan orang tengah hangat bercinta tau
anda pernah mengalami?
kekeke!


jom kongsi photo


ada satu photo menarik
apa komen korang


guys will be guys?




nota kaki : terima kasih kerana sudi memberi komen yang membina ;-)

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

58 comments:

Masy said...

ololo comel jeee hehe

AiMi HumAirah said...

aduss.. penanti komen upa yer..

aLeen aVriL said...

somel jer minachi gn macha tuh...
bsk depavalli ek...?
huhuhu..

nk ikot g camping.

joegrimjow said...

. da xley pop up, hehe

. dengan kesabaran

. esok ke?

saypOOL rafhtello said...

lek r..
xpyh la samapi nak tutup blog xde orang komen..
huhu...

qyla said...

xpayah la nak tutup blog kalau orang tak comment.

kalau orang tak comment entri tu.

trus je la buat entri baru.

komen tu xpenting la joe.

tapi kkdang penting jugak!

:~

nursarah87 said...

comel la gambo tuh..

aik...ada hati nak tutup blog..

huhu

milymir4e said...

ermmm~
xtually da ,lmer view blog joegrimjow ni...
heee~
arini bru rse nk komen..
alala..
ciannyerr..
ermm,mmg da lumrah kn...
blogger2 mst tggu komen pmbace..
hehehe...
jgnla mjuk smpi terpk nk tutup blog..
cdey jerr bnyinyerr..
blog awk best..
sy ske bce~

teamdakwah said...

ramai gak yang nak p camping ujong2 tahu nie..

LotsOfLove-Pearls said...

uih..
mujur xdelete..

suspen jer..

mcm xreal jer kalau xder org comment.

huhu..

Nadia Yuna said...

alala, comeynye kids tu ye
=)

miSs siv said...

okeh pas nih aku komen bebyk!
=P

comel lah budak kecik tuh..
memalu giteww!
=D

Marsha~ said...

hehehe.. comel gambar tu, kamu suka budak2 ek???

||| PöJìé PööH ||| said...

En Joe usahla bermuram durja!!
Blog kami menjadi bacaan ribuan manusia.
Malah komen xpnh kurang dari puluhan org..
So, jgn ler sedih!
Kamu mantopp!

sophie said...

laa cmne leh lupe daa x moderate comment?

nyanyuk ea?

hehehehe..

SuFy said...

ahaha, patut x ble komen..huhu...budak itu sgt2 comel..

paan said...

gila cute..malu-malu kucing..

siggplus said...

aku dah baca entri bwh psl raya tu, tapi aku tak komen sbb budak2 rumah tengah korek pintu nak bantai aku ngn bantal..haha

btw korg buat kt church?kenapa eh?

♥chentaMAYA™ said...

comel gile gamar tuh!
hee~

Ijan said...

tu lah..rajuk tak btempat...

kan dah banyak komen ni..suka ler tu , lol

misz beauty said...

alah somel nye pict tuh... dak pempuan tuh rase nak peluk siom2 jerk...=)

Destinasiku said...

tipulah tkde yg comment...

Lifesaver said...

camping kat ne tu??setakat ni blog aku takde masalah lagi..alhamdulillah..

ps* gmbr tu...main cucuk2 pinggang plak..so sweet~

hasni said...

slmt hr deepavali

Ftyyhahh said...

salam, jg diri di kem tu :)

+akufobia+ said...

ku tak sambut.tapi siapa yang sambut,selamat.

Hezesuze said...

sentuh ckit bleh.....ekekeke so sweett..arr

miss lolly a.k.a luvfareda said...

aloooooooooooooo. shomeeeeeeeeeei ah dak2 tu. tecik2 da pandai.keh3


joe. festime nampak aii adalah antara pengkomen tbyk bulan ni=)

~Kak AZZ~ said...

alololo.....comey sungguh budok2 tu....g tolong cubit2kan dorang leh tak...hehe..

p/s: takde komen bukan bermakna takde org baca cerita tu...Kdg2 segan je nak komen2 ni...haha...

green said...

suka budak2~

farah said...

comelnya.

kenapa nak tutup blog plak.

erk, lain kali check dlo.

kang tak pepasal jadi frust.

ekkeke.

peridot sepi said...

cute pic tu...

sI tEDI said...

aku pun bila tunggu punya tunggu punya tunggu tiada komen yg masuk.. timbul satu perasaan halus yg di panggil kecewa.. ekekekekeke...

gambar tu? huh!! nampak perut..

ZARA 札拉 said...

hehehe~
alahai Joe~
semua org masih suka kamu lagi~
uhuks~
dah lama tak nampak kelibat kamu di blog daku~
kih kih~

eceh..
budak kecik tu segan lelaki tu tegur dia nampak perot~

LittleMsAngel said...

merajuk...
hihihi..

-->apa2 ppun, cute pix tu...

arianna adrizal said...

haha! comel je.. pic tu.

aleena said...

cute pic tue:)

Solehah said...

uiks..kecik2 lagi dah gitu..

fathiahRAIHANA said...

kiutt gilak pic tuh:))


knon2 kuchewa na matii la yaa en joe ?
hohooo .

Mr PenyuBiru said...

live blogging la bro..

ayien.. said...

entry baru ku
ha ha
:)

keSENGALan teserlah.. said...

ahahaa..
penunggu komen setia..

alolo..comey je..
haha..pompuan malu,,laki lak jual saham..

fynn jamal said...

joe:

tak tahu mahu dikomen di mana.
sini sajalah.

ye. itu semua saya.
:)
tidak membanggakan.
tapi tidak juga memalukan sampai perlu ditidakkan.

semua kejatuhan itu menjadikan saya seorang saya hari ini.

saya adalah antara yang sedikit yang dianugerahkan kesempatan. masih bangun jatuh juga. cuma sudah tahu tidak mahu jatuh ke lubuk situ lagi.

:)

Sharif John said...

Blog hebat... mesti bnyk komen bro... hehe

Encik Azizan said...

klu ko tutp blog ni,xde la org shefield nk dtg blog aku..muahaha

Luth Textile said...

biasala.. kalo buat blog mest nak org komen.. hehehe...

take care bro!!

Anonymous said...

lucu r awk ni

geeds said...

haha.
ape larh.
short term lost memory ka?
ouh yeah.
boys will always be boys~

farhana said...

la naseb baik x tutup blog.. ;)

gmbr tu? cutenye, mulu2 kucing plak.. haha

FiNa said...

laaa..
itu pon nak majuk kaa...?

hulowh.. org anta komen byk2 pon, bukan die balas pon kan...

Ivy Metaga said...

the pic so cute...=)

shiya said...

cute la bdk2 tu..
comey sgt :P

AinuL Mardiyyah said...

hw sweet dat picture...comel sgt

DrSam said...

kalau frust pun jangan tutup blog. tutup je komputer tu dulu.

fitriah said...

comel gmba tu hehe

piNky LuCiA said...

hahaha.. ade plak org macam ko ni joe..

comey3 gambr tu.. ;p

Anonymous said...

boleh mati kot takde orang komen.

Anonymous said...

The place is not to verify this out. [url=http://www.onlinecasinoburger.co.uk/]online casinos[/url] uk online casino We Have got thousands sites of and all the proceedings they have pertaining to tangible money. http://www.onlinecasinotaste.co.uk/

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW