Share

belum 900

dah 899 follower dah. terima kasih yang sudi follow!!! tengok jumlah tu sememangnya banyak dan keinginan untuk berblogku memang didorong dengan bilangan follower yang banyak ini.


macam nak bagi sesuatu, tapi sebab busy dengan banyak hal, macam tak jadi. blog ini bukan blog ku syok sendiri, ada juga banyak entry yang aku berkomunikasi dengan pembaca, jadi memang nak sangat bagi sesuatu kat follower ni. tunggu la ek masanya...






semakin banyak semakin berat


bila dah banyak yang sudi baca, tangan pun terketar-ketar(ok ni tipu) untuk menulis. hehe, takut tak kena la, yang ni salah yang tu salah la, makin banyak cik anon yang bagi teguran...tak lupa juga kutukan


bagi yang mengkutuk, ku ambik... lepas tu buang. haha. boleh ke macam tu?
bagi yang membina, ku ambik... lepas tu cuba untuk perbaiki


ku bukan artis
juga bukan selebriti
hanya manusia yang gilakan blog (kekeke!)


bnyak-banyak entry, jenis entry gini la paling best tanganku menaip. sebab kita berjaya mahu luahkan perasaan kita dengan taipan-taipan di papan kekunci. rasa lega, kongsi pengalaman kita berblog, dan kalau ada sudi mengomen, ooh, alagkah indahnya dunia berblog ini ;-)


harap sangat


apa jua bentuk penulisanku lepas ini, baik atau buruk, baca je la. sebab itu adalah aku. kalau salah fakta (memang banyak kadang-kadang tu) tegurlah dengan baik. ku akan ubah kalau boleh


berpuasa


sekarang ni tengah berusaha keras untuk habiskan puasa 6. nak habiskan sebelum 11 hb ni. kenapa? sebab 11 hb ni raya. raya vaveh, raya. benda yang best. dah nak dekat sebulan dah ni beraya ni!


untuk rakyat sheffield


walaupun tak banyak rakyat sheffield yang baca, nak jugak post kat sini. jemputlah ke jamuan RAYA@SMSA 11hb ni. ooh, anda kena jadi ahli dulu untuk join bersama. jadi, jemput-jemputla datang ya. di church st andrews. (church lagi!!)






nota kaki : TERIMA KASIH KEPADA FOLLOWER!!! ku rasa video bawah ni cute ;-)




Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

39 comments:

saypOOL rafhtello said...

tunggu aku di sheffield...hehe

shinawawa eyenie said...

comel video tu..
sukses berblog...

Kamsiah said...

hai..kat fs bkn main byk testi,friend list..kat sini pun bkn main ramai lagi follower...mmg glmer u...hehhe..nanti bg present utk follower ke 1000..:)

purple_butterfly said...

aku sngat suke blog kamu..huhu

Yunus Badawi said...

Aku ingat ko kena Parkinson bila tangan ko terketar2 menulis hehehe

Berapa lagi nak habiskan puasa 6? Aku baru masuk hari ke5 hari ni huhuhu

eazy said...

nk datang jugak.
tunggu eh.
btw joe.
dah 900!
congratz..

♥ayudeadwish♥ said...

hoooo~~ same2.. tak jadik masalah beb! semoga blog ko trus besh

nursarah87 said...

aku ni follower ke berapa ntah..

lupa ar angka nya..

erm..kasih diterima..

selamat berpuasa!

redanna said...

hi,

terima kasih sudi singgah blog saya.

anyway,

what a nice blog! keep it up!

redanna

Lifesaver said...

wah!ada lagi open housing??hehehe

Beautiful Disaster said...

yer setuju. bila makin ramai yang membaca buat kita makin mengecilkan skop penulisan. mungkin takut dengan pandangan orang atau yang lain-lain. haiah. neway congratulations! nak tunggu seratus pun menangis. ini 900. haha.

♥ana_bp86♥ said...

da smpi nnt uat kenduri eh...

pe2 pun mmg rmi pun 4lower kamu..

hiks

CAHAYA said...

SMSA tu ape? Aku teringin makan ketupat daun palas. Blom dapat2 lagi.

kuina said...

tahniah...
fufulur nya
dah 902 dah tu... boleh buat kenduri..

atty's said...

teruskan berblogging joe..

Ivy Metaga said...

dah lebih 900 dah hehehe..moga hits 1000 pollower plak...

qyla said...

joeee..!!

aku nak hadiah!!

jangan lupa kat aku k!!

Jard The Great said...

waa.. 900... ko jgn lupakan aku udah le ye.. hehe

misz beauty said...

ramai tul follower dier eh... bagus2... anda pun memang seorg yg best... cite2 dlm ni pun sume okay so mestilah banyak yg suke dtg cni...=) start blog 2009 but follower ramai gile.... tapi beauty nih start berblog from 2006 tak jugak ramai2... maybe ramai jd silent reader kot... ihiks...;-p

MissNera said...

salam joe...
suka baca entry joe.. jrg komen.. tapi jadi silent reader jer...
teruskan berblog ya!

Mr PenyuBiru said...

tahniah! tahniah! bukan senang nak capai apa yg ko dah capai ni. skang ni masa tgh komen ni, blog ko dah mencecah 902 followers dah.tahniah weii..

lieya orange M.I. said...

...tahniah2, follower dah ramai...
...famouse2...=)

farah said...

woah, banyaknya follower.

:)

Hafiz Hamid said...

udah 902 dh..ko mmg ramai peminat ar..

+akufobia+ said...

jom habiskan puasa 6.syawal da nak habis.

Nazra~ said...

wohoho bleh tubuh parti dah ni :P
parti blog..

LotsOfLove-Pearls said...

Hi..
Follow dan baca juga komen.
nak kutuk2, mcm tak baik pulak..
selamat menghabiskan puasa 6.

balqissy said...

nk adiah jugak ;) hahah (x malu)

HuRuL_AiNi said...

salam....
rasa rindu giler nak baca blog ko...gomenne, lama x jenguk sini sampai x prasan ko skarang dah pakai domain .com, bukan blogspot lagi....uwaaa, mantap...hehe....tambah mantap bila dh capai 899 follower....

menulis di blog pun ada konflik sendiri kan...hehe, apapun....gambatte yaro :)

Syima Syaz said...

eh..kita tak add lagi..hahahaha...
tunggu nak jadi ke 1000..

Uruchimaru @ kf said...

waaaaaaaaaaa.........rminyer =p

[z@ck] said...

blog ko macam artis weyh..
hehehe..
syabas beti..

PAP said...

first of all thanks coz sudi tgk blog sy yg x sbrape tu..huhhuhu...just love to read other people blog...thanks anyway

Bella Vee said...

both of the videos are soooo adorable!!!
:)
salam joe...
tak lambat untuk ucap selamat hari raya kan?
:)

nur-al-AIN said...

alahh.. dah follow awal2, xde can la nk jd follower ke 900, ke 1000..ish..melepas hadiah joe..

geeds said...

haha.
video tuh mmg cute~

green said...

waa..
tahniah2..

dah exceed dah pun

Nabil Fizri said...

penting penting tidak

eNaSaN said...

bila dh baca en3 nie folloWer kamu dh lebiH 900


wow ... follower ku...ku hargai jua wlaupuN x ramai hik3

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW