Share

korang dah tengok?

tadi baru tahu akan kewujudan website 15malaysia. ingatkan ada 1malaysia. rupa-rupanya ada jugak 15malaysia ni. macam-macam



yang bestnya, kat website ni memuatkan 15 film pendek. tapi tak semua dipublishkan kan dah, ikut masa untuk release date. dan yang melakonkannya pulak pelbagai orang dan golongan.


nik aziz pon ada ooh


semua ok la, sesuai, cuma tak stuju dengan yang tajuk halal. menyampah oooh. napa la dibah nor p belakon jugak dalam yang short film tu. apa2 pun, mungkin tu idea pengarah, cara pendekatan dia gunakan, tapi ku tetap tak stuju ooohhh!


ku dah tengok semua yang dah release datenye. korang nak tengok boleh ke website ni. tengok la. cuma nak share salah satu video dalam website ni. gelak sowang-sowang oohhh. nak sunat pon tengok-tengok la brader


layannnnnnnn















nota kaki:
-iklan petronas-
minyak dah naik 20sen. hadiah merdeka ;-)
tapi xpe, guna minyak yang primax95. murah lagi ;-)


Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

29 comments:

et said...

hoho..da pernah tgk vid potong saga nih..

sengal btol..tuh la..len kali cri info dlu btol3..jgn pki dgr+caye teros jer pe org laen cer..aiyoo~

SuFy said...

hurm, iklan byk betol pengaruh..anyway, pe website dy?

shiya said...

dh tgk vid psl 15malaysia ni...

tree-pling bgus sbb pling berinformasi..
halal-kualiti xbrape nk ok tp ader pngajaran yg bleh diambil...
potong saga-mmm,errkkk...no komen...

xsbr nk tgk vid ni....
meter-sbb plakon utama adalah KJ..
hahhaha :P

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

rata-rata semua cerita pendek dlm 15 malaysia ni sangat bagos =D

mIsSy NiTa said...

da tgk da.. best.. :P

sharamli said...

nik aziz?

blackskin said...

Dah tengok. Lupa nak share sesama blogger.
1st tengok tajuk chocolate seminggu lepas Yasmin meninggal kalau tak silap.

Yup tak berapa suka dengan Halal. Semacam je translation dengan visual filem tu. Mungkin sebab ni short filem dan ada masa terhad so susah sedikit untuk pengarah nak muatkan fahaman tentang halal ni.

Karya Chocolate, Tree(Nik Aziz) dengan Potong Saga memang best. He~

Family tak pakai petronas. Pakai Shell.

Kaseh Mucuk said...

nk kena tgk ni..tp tgu pree sket..rini br stat keje.. huhu

Jard The Great said...

dah tinguk.. siap jadi fan lagi kat fesbuk.. ;p

azuan said...

doh tol la!!
hahaa

Krasz bAtu said...

nak tengok jap lagi

Krasz bAtu said...

aduuhhh naik lagii minyak
apa nak jadi mau aku naik minyak nii

shinawawa eyenie said...

hehe..
lengkapkan diri ng ilmu,supaya tak dipengaruhi oleh mklmt2 yg dtng smda benar atau tidak...

SwEeTFoResT said...

blom tgok lg..hehehehe...

Hazzy Ishak said...

ye ye btol tu..guna primax95 je...

ZARA 札拉 said...

aku dah download semua~

hehehe~

aku paling suka Chocolate~

ayin jemin said...

da tengok da.hehe

Lifesaver said...

minyak naik 20sen ke 5 sen?

intan.maisarah said...

minyak 1.95

joegrimjow said...

@8049128088345503650.0
pengajaran kat kita

joegrimjow said...

@1193339581405082791.0
kj blakon jadi org bodoh ye?

joegrimjow said...

@9149525791769532859.0
xbape nak paham pasal coklat tu

Ivy Metaga said...

hehe...potong saga aiyooo

hasni said...

dorg naikkan harga mnyak
tp rakyat xsedar
sbb dl biter xsebut minyak naik lagi
tp harga RON 95 N RON 97..
kerajaan kita memg bijak

ainShahajar said...

u potong rambut cukupla.. yg lain ta payah potong punya...

wakakak....

lawak gila weh

siti murni said...

baca psl 15malaysia ni dkt the star itu hari..tp tak sempat g tgk lg..best eh?

CAHAYA said...

primax95 dah naik ke rm1.80. quality buruk pada harga dulu. cess.

tonton short film tu kena terbuka. dalam maksudnya tu.

Lasykar Langit dan Bumi said...

camner leh terlepas ni abg joe... huhu
by the way, memang byk yg best dan maksud tersirat... kna faham btol2... dah tau dr blogger lain ari tuh pasal site ni... huhu yeay, abg joe lambat hehehe

geeds said...

sudah tgok n i enjoy each short video nih.
it is very refreshing.
:)

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW