Share

jom kita cuci mata, jangan risau takde gambar makanan

ku mlawat beberapa teman blogger semalam perasan sesuatu. tajuk entry panjang-panjang. haha. dah macam jadi satu trend plak kan? takpe la, hak masing-masing. tiada kesalahan dan best apa baca tajuk entry panjang2 ni. menambah minat nak baca.


ok, nak share satu quote yang best dari rancangan CSI MIAMI. layan jugak cite2 camni. ok la kan. yang ni ku dah translate ke bahasa ibunda



kadang-kadang dunia terlalu sibuk sehingga kita lupa akan keutamaan kita




ok, satel. jom kita tengok gambar-gambar yang menyejukkan mata. ihsan hard disk spupuku ;-)


ooh, ku letak komen di setiap gambar. komen ni mungkin kena dengan apa yang kamu tulis kat dalam blog. hasil blog crawling semalam (crawl sbab internet lembap!)



terkenang zaman myspace dengan friendster kan?
kekeke!







jalan dalam kehidupan ada yang straight, ada yang berliku,
ada yang berbukit, ada yang cerun. apa yang penting,
gunalah minyak yang murah untuk memastikan perjalanan tak terbeban






nak beli desktop??
ku suggest apple, walaupun tak mesra pengguna
nescaya lepas tu anda akan jatuh cinta dengan aplikasinya







rama-rama ini kekelkan sifatnya sebagai rama-rama
anda perempuan, jadilah macam perempuan
anda lelaki, jangan nak mengada nak pakai kebaya plak!







bunga bukan sekuntum brader, banyak lagi.
yang penting jangan sia2kan hidup dek kerana bunga sekuntum je
teruskan hidup!!







kalau ini senja ku terakhir
jadikanlah hari ini hari terbaikku ya allah





nota kaki yang panjang : jom la bukak pose kat putrajaya 5hb ni. ku join kot. yang penting, ada gadis bajau yang join. gadis bajau woooh. bajau. bajau ni paham2 la weehh



Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

48 comments:

PUSANG-gala said...

hello--hows everything going on here mate?

joegrimjow said...

@2854357349273034895.0
fine

ayien.. said...

ala... search je kat youtube.... okay

CAHAYA said...

bajau ni sure si jard. ;)

aLeen aVriL said...

putrajaya...nk ikot??
ngeh3...

et said...

suke gambo senja itu..

owh2..xley ke layan cer csi? cer it menarik n klasifikasi as U..sape2 ley tonton..xde nk kritik..^^

saypOOL rafhtello said...

kat fb xboleh la nk comment pki graphic mcm ms..
tp lagi best fb..huhu

~0~ said...

seram je nak baca entri ni tadi...hahahah..

bunga bukan sekuntum tapi bau dia xsama la..

Jard The Great said...

joe...... venue changed to shah alam.. ahaha.. dpt join tak?

ZARA 札拉 said...

hehehe~

betul2~

aku suka wat tajuk 2 baris kebelaknagna ni~

sila jemput ke blog BM aku Joe..blog English cam bersawang skit~ btw, aku guna sistem Apple yg bercampur baur skit dgn Windows..aku suka aplikasinya~

shiya said...

loh...
apsl bukak pose kt putrajaya 5hb ni???
shiya buka pose kt putrajaya 4hb kot..
jom la join..
bukak pose bersama kump HIJJAZ + anak2 yatim...

Ivy Metaga said...

tunggu jap, sy rasa sy nih gadis bajau lah lalalalalalalaa....

'AQILAH said...

kenapa dengan gadis bajau? gadis jawa tau ler..manis..hee

joegrimjow said...

@4977230910083994467.0
sapa cakap xley?
hehe

joegrimjow said...

@5342799903398597119.0
xpe la
baru tak menyemak

joegrimjow said...

@3652643542191382693.0
alaaaaaa
alaaaaaa
jauhnye shah alam
cam xley je

CHEDEM said...

bro aper kenanya dengan gadis bajau...dia nak blanja buka pose ker...?

joegrimjow said...

@3892172267914335188.0
huuu
malam 4 baru gerak ke kl
xsempat2

misz beauty said...

gambar pokok tuh mcm pokok yang beauty pi amik pict wed.. huhuhuuu...=) putrajaya kat mana?

sharamli said...

kenapa ngn bajau?

::Mish ShaZz:: said...

putrajaya mkn kt mane

Koyuki said...

tajuk entri panjang adalah trademark blog kite...

hihi~

Lifesaver said...

apa motif tunjuk gmbr joe?

gadis bajau?jard?hahahha!

dah tukar venue la joe..kat shah alam pulak

hasni said...

napa dengan gadis bajau??

joegrimjow said...

@2090828399711697105.0
ye kot
haha

joegrimjow said...

@1179386896144708132.0
dieorg ckp dah ubah kat s alam
entah laa

Hazzy Ishak said...

alah terlepas tgk csi....

farah said...

gambar last tu cantik.

gambar pokok besar kat tgh padang yang luas,

mmg lawa.

Maya Helmi said...

buka puasa bersama gadis bajau atau buka puasa dengan gadis bajau.hehehehe

al-Wann said...

jejaka bajau bleh ikut x?ak bajau gak..he2..promo tue..

Babyjane[The Juliet] said...

hahaha knp ekk bajau?
:P

geeds said...

i hate flowers.
so boys, don't give me roses. haha.
ada di kota bharu larh.
venue tuka kt mne2 pown xbley join.
haha. :)

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

>> jadi lah sinaran matahari
yg sentiasa menyinari setiap hati2 manusia di muka bumi

hehhehe a ah la teringat zaman MYSPACE.....
tgk thanks 4 the add

milimilo said...

ala putrajaya..jauhnye.. :(

joegrimjow said...

@1788083199321130950.0
skrg ada lagi?

joegrimjow said...

@7591713600617120058.0
lorhh
skrg ni ku ada di kb ok

Syima Syaz said...

nak gi tapi teman cik abe gi keje

shinawawa eyenie said...

suka gmbr wktu senja itu..menrik dan pnuh dgn mkna...
wah.bestnya dpt berbuka puasa...

hysMan.. said...

bajau??
nak ikot boleh kaa??
bajau..bajau..bajau..
kekekee..

blackskin said...

bajau adakah si jard ?
Haha~

CaPiQa said...

layan csi juga. ^_^

teamdakwah said...

kate nak bawak balik bunge tulip hari tu...
tipu jer..
=P

anak laut said...

salam....saudara,

terima kasih sudi singgah anaklaut..

"jangan la lari.."

penjenayah merah jambu. said...

bajau?
kenapa dengan gadis bajau weyh?
TAK PAAAMMMMMMM!





p/s:setiap entry aku ko kena click kat button tu,kalau button tu tak berfungsi dengan baik,click the title,ok? :)

John Iverson said...

Nice pic... cuci mata saya hehe

lea said...

gadis bajau?
kenapakah?
x faham...

LiTtLe DaMSeL*MuLtiVeRs said...

cuke.....cuke.... (^_^)!

eira said...

gmbr bunga tu cantik :)

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW