Share

jangan cakap orang filipina tak lawat blog anda!

blog ini dapat satu komen dari seorang blogger yang pelik namanya
PUSANG-gala
die menulis komen dalam bi


ni merupakan komennya di blog ini
sempat print screen lagi
;-)







disangka sapa la yang guna nama ni kan
di klik balik
tengok-tengok rupanya orang filipina
entah macam mana jumpa pon tak tahu



tengok dia punya blog
ooh
lelaki
ingatkan perempuan
tengok gambar-gambar
semua kisah percutian dia



nak je tulis komen balik

'wow. lawanya kawasan rumah awak. tak sabar saya nak kesana!'

tapi fikir balik
dia kan filipina
manalah tahu bahasa melayu



nak tulis dalam bi?
hurmmm
boleh jugak kot
tapi tak syok la



ku pon pikir satu idea menarik
ini komenku di blognya





sekarang baru perasan
layan cite asing ni ada gak pekdahnya
;-)


nota kaki : sayang tambah kasih, ramadhan tambah ibadah

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

52 comments:

Hayatito said...

peminat tu joe..
peminat..
kasi layan..
haha

Aleeya said...

pangako sayo mmg best, kem slm org pilipin tu yer huhuuu

selamat berposa

Ery Farieha said...

blog sy bkn org filipin tp org pakistan.
hahahah ~

DilOt said...

apa maknanye ek..

layan kan jela..

Koyuki said...

ahahahaha

i lap u lah joe...

Koyuki said...

lupe plak..

name die pusang-gala ek...

naseb baek bkn MUSANG-GALA...

haha~

♥ Buk@n S!ndAreLa ♥ said...

ko ni klakor la j0e...tp kn, pe mksd pangak0 say0 tuh?

i'm_siCK_n_tiReD said...

hehehe... ape r paksud pangako sayo?? dah lupe..

Aku pon tau sikit2..mcm... salamat pok.. meramin selamat...mahal mahal kita...hahahaha..

Aku pon tak taw..hahaha..

:)

Fatul Akrul Ramli said...

blog aku ada org bangla yg komen

SuFy said...

hahaha, lawak jugak..

haiyo, kalo masuk blog org india ku mau cakap camni..

kabhi kushi kabhi gam..kah3!!bole ker?

shakinah said...

hahahaha

takat itu je la tau kan.
:P

::Mish ShaZz:: said...

haha..joe ni klakala...sbr jela...

lemangcute@chah said...

kah..kah..kah..
kalau org jepun yang datak..lemang nak tulis..
"OLTERMAN TAROOO!!"

{lumut} said...

haha..hebat kamu bro.
smp lanun filipina pon bace..
hehe

John Iverson said...

Wakaka... smart move bro... tp apa maknanya bro? its an honor meeting u tonight bro

Mish Hawtchocolate said...

tp tau x ape mksod pangako sayo tuh?
=|

HEMY said...

ni pn scheduled post ke??huhuhu!!! nice to meet you tadi yeee

blackskin said...

Haha~
Bleh plak ckp cmtu2.

Hafiz Hamid said...

hahaha, maen sentall jek..

nurulbalqis said...

Hahaha.. Kelakar laa..
Apa reaksi orang Filipina tu kan?

ChiLaBaey's said...

Takkan pengako sa yo je... bantailah dgn ayat yg lain pulak... :)

Monkey D Luffy said...

hahaha

jangan maknanya 'i love u' dah ler

imHepPie said...

iskk..boley lak cenggitu eh..haha..salute la...

aim-a said...

org filipin ni hensem hensem :P

sharamli said...

gil0 r bl0g dy0..heee

aRaBeLLa said...

hahah..tak boleh blah jawapannyer..

ZARA 札拉 said...

hehehe~

dia kawan blogger ku since tahun lepas lagi~

dah lebih setahun sudah komen di blog aku~

maksud aku, blog ENglish~

CAHAYA said...

;) teringat waktu layan pangako sayo dulu. siap gaduh tu dgn kawan kat bilik TV.

chipsmore said...

lepas ni jawab sanay wala nang wakas plak...
hehe....saja memberi idea ;)

aYu said...

semalam tgok citer got 2 believe..cite filipina..ntah mana mmber bawak..

farah said...

pengako sayo maknanya?

kelakar la joe nie.

haha

aien~s corner said...

hahaha.. btol gak hehe

hasni said...

blog hasni pon pernah gak
dia siap tnya is kambing is goat?
dahtu,siap mtk resepi laksam kat saya
wakakaka
lawak
mitak resepi laksam kat org sbh
:-p

Precious said...

Isa, dalawa, tatlo, apat, lima, anim, pito, walo, siyam, sampo ... Hih hi hiiii!

Syima Syaz said...

ape maksud pangako sa yo??

fafaz said...

pe maksdnyer tuh ek?

haahhaa~
xpe..
layan sudeyh..
;))

Ivy Metaga said...

hahaha..aduii..pangako sayo lah pula..

good good...

Fathiadha said...

knape tak jwb dlm bm je, klu dia faham, faham la...lg pun dlu BM tu adalah rumpun yg besor yg mengandungi salah satunya bahasa Tagalog (filipina), mybe dia paham...sbb tu dia visit blog ko... :)

+akufobia+ said...

haa.tu je la kot ayat yang thau kan?haha.

al-Wann said...

haha tgelak aku bce..yup pangako sa yo bro..mmg ade faedah pon tgk citer dr luar nie..

et said...

wah..kagum2..^^

aduka said...

hahaha.. ade ke komen cenggitu..

Noorlaila Mohamed Nor said...

haaaa~
tak tahan!
hahahaha!

miss ubi said...

haha..len kali tulis lagi mcm nie..

"mula sa pu so"...haha

lea said...

bleh plak ko komen cmtu
hahaha
die reply apa ek?

ciK LyndaWawa igUana said...

hahaha....pandai jugak...

Nem0 o0h Nem0 said...

peminat tu bro..hahah

Anis Mohd said...

pangako sa yo tu bkn ke mksd nye ..
janji ku pada mu .

gile pelik anto cm tu kat dia .

Lifesaver said...

hahahhaha!!!aku gelak giler komen ko kat blog dia

aKu buDaK CiWeK said...

~salah jawapan ko reply tu dik!!!hehehe~apapun layan jer la yerr..

aKu buDaK CiWeK said...

~welcome po!!..ko jawab "balik kayo!!!" :)

misz beauty said...

banyak layan cite indon jerk coz hubby sangat suke nengok cite chenta indon... ihiks...

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW