Share

entry contest 4 : hari bahagia family belalang dan aku

entry asal ada disini : http://www.joegrimjow.com/2009/04/kamu-semua-kene-tabah-ini-berita-yang.html
kumpul soalan ini bersama 4 soalan lain untuk memenangi hadiah TEPAT pengomen ke10 dengan jawapan tepat akan memenangi hadiah CEPAT komen je entry bawah ini dan berpeluang mendapat hadiah RAPAT semoga berjaya!!!




"kamu semua kene tabah, ini berita yang ingin saya khabarkan....."
-doktor bgtau-


pak belalang termenung
hamdi terkesima
hamdan terkedu
halimah tkaget


reaksi bila mendapat tahu yang.......
kluarga belalang tambah lagi 2 orang!!!!!

mak belalang nampak ketara wajah keletihannya. bertarung mengeluarkan 2 orang anak serentak. baby 20 april. dapat 2 cahaya mata. memang sesuai dengan penulis blog ini pun 20 hb besdaynye(wahaha, pomot2. kat cni still 20 hb ek)

yang bertambah best, sorang laki, sorang pompuan.

kelima-lima mereka berada di wad bersalin

"ayang puas?"

"ayang puas sangat-sangat. terima kasih kat isteri abang. lahirkan terus 2 anak untuk abang, boleh la kita manje-manje dengan mereke berdua plak"

"jangan lupa halimah ye bah"

"hamdi pon sama, jangan lupa"

"hamdan pon, jangan sekali"

"iye, abah tak kan lupa. mana boleh lupa kamu. kamu hasil abah yang abah kagum, susah tau nak produce kamu semua ni"

"sayang pun tolong dalam proses tu"

"olololoooo, sayang nak jugak ye. cuit skit idung"
-idung mak belalang di cuit-

"romantiknya..."
-doktor tiba-tiba mencelah-

"boleh pak belalang ikut saya kejap? ada hal skit..."
-sambung doktor lagi-

"ok"


~~~~~

"ibu, napa doktor panggil abah?"

"entah. ibu pun tak tahu. comel tak adik-adik halimah yang baru tu?"

"comel!!! geram halimah nak cubit"

"ibu, dah ada nama ke nak bagi? hamdi pikir susah jugak tu, sekali keluar dua terus. dua nama la ni kene pikir"

"kamu bertiga la tolong pikirkan, ibu ok aje. yang penting, kini kita dah bertujuh. happy ibu tau"

"3 laki, 2 pompuan, macam power rangers!"
-terpik hamdan-

"ish, slow skit. nanti doktor marah. ibu harap kamu boleh tolong ibu besarkan adik-adik kamu yang baru ni dengan baik ek. jadi manusia hebat seperti kamu"

"no woories bu!"
-sahut mereke serentak-


~~~~



doktor dan pak belalang di luar bilik

"tahu kenapa saya nak jumpa?"

"ish doktor ni, mana la saya tahu..."

"ni bukan pasal isteri kamu. tapi pasal kamu"

"kenapa dengan saya doktor"
-pak belalang gundah....-

"kamu disyakki ada penyakit..."

"ha? penyakit apa?"

jeng jeng jeng
-sambungan lepas kamu tengok gambar-gambar happy aku ni!!!-

~~~~~~



-bakar membakar-


-api sudah marak-


-tetamu yg hadir, pompuan ber bra-


-makan-makan-


-banyak menolong ni-


-jiran aku yang datang-


-sudah pasti wajah happy sampai tertunduk-


-wahh, ramai jugak yang hadir ni-


terima kasih yang hadir
terima kasih yang wish kat entry(siap buat tajuk lagi)
terima kasih yang wish kat komen

aku happy, senyum sampai sekarang


sambung balik kisah pak belalang tadi.......................


~~~~~



doktor menyambung
"SKAH"

"apa tu? nama isteri saya mak belalang, bukan atiqah.."

"SKAH, bukan atiqah"

"ye la, apa tu?"
-pak belalang amat2 gelabah-

"kah kah kah, Skill Kelamin Amat Hebat"

"cet, buat lawak"

"please pak belalang, saya jadi doktor tak de plak lecturer saya ajar camne nak dapat 2 orang anak sekaligus. laki pompuan pulak tu. ajar lah saya"

"tak boleh, skill ni saya punya. lalala~"




~~~~~
soalan untuk entry 4 :
sambutan apakah yang banyak2 gambar kat atas ni?
kumpul soalan ini bersama 4 soalan lain untuk memenangi hadiah TEPAT
pengomen ke10 dengan jawapan tepat akan memenangi hadiah CEPAT
komen je entry bawah ini dan berpeluang mendapat hadiah RAPAT
semoga berjaya!!!




Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

29 comments:

geeds said...

jwpn: sambutan hari ulang tahun kelahiran.

geeds said...

jwpn: sambutan hari ulang tahun kelahiran.

geeds said...

jwpn: sambutan hari ulang tahun kelahiran.

geeds said...

jwpn: sambutan hari ulang tahun kelahiran.

geeds said...

jwpn: sambutan hari ulang tahun kelahiran.

geeds said...

jwpn: sambutan hari ulang tahun kelahiran.

geeds said...

jwpn: sambutan hari ulang tahun kelahiran.

geeds said...

jwpn: sambutan hari ulang tahun kelahiran.

geeds said...

jwpn: sambutan hari ulang tahun kelahiran.

geeds said...

jwpn: sambutan hari ulang tahun kelahiran.

geeds said...

its ur bday celebration.
ur 21st bday celebration kn...
sgt meriah woo~

geeds said...

haha.
dialog pak belalang n si doctor klaka.
lolx~

Hayatito said...

wah..
meriahnye birthday party kt negara org..
ko ke yg masak joe?
=))

olin said...

barbeque kelas.

sharamli said...

melucas




hu3

Gadis.alaMaya said...

salam, birthday awk yg ke - 21 eh? teka je. hehe :)

best best :D tp blue skit ;p

░♥si lampu neon♥░ said...

wow seronoknye joe! jeles2..panas sgt ker sampai pakai bra jerk. adoooi!

░♥si lampu neon♥░ said...

joe, i klik ur ads, do click mine ok!

farhana said...

aha klakala citer tu
nak tergelak smpai... tut
:D

joegrimjow said...

ade kot smbungan

Ivy Metaga said...

harijadi anda kan...

Ivy Metaga said...

sambutan hari lahir anda

al-Wann said...

wah nak blaja skil SKAH tue gak,hahaha..bestnye celebrate bsday kt oversea..

Lin said...

ur birthday celebration yg ke 21~
:p

10 januari thun dpn genap lin 20 thun. wargh...dh beso!!

Lifesaver said...

sambutan hari lahir

misz beauty said...

sambutan hari jadi joegrimjow =)

misz beauty said...

seb bek tak de tarikh tutup untuk jawab soalan kan... selamat=)

Hazzy Ishak said...

jwpan: birthday party...

Hazzy Ishak said...

ulang tahun kelahiran yg ke 21

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW