Share

Dah sampai ke TAIWAN!!!

Ini bukan entry contest ok. Entry ke2 akan keluar esok. Hehe. Terharu sebab ada jugak yang join. Bagus2. Sayang kamu semua!!

Kalau kira balik, pemenang pertama untuk entry pertama dah tahu la kan? Hehe, tahniah kepada yang berjaya! Bukak blog kat phone ni paham2 la dia punya kelembapan, tapi nak approve comment tadi terkejut sebab 110 comment kene approve. Ambik ko nal baca satu2!

Esok ada lagi ya, slamat mencuba. Mungkin pukul 10 pg kot... Lalala~

Update skit

Ku skrg dah sampai ke taiwan. Wahhh, org taiwan ckp mandarin je. Ingat ada bahasa lain. Skrg tgah tunggu group, ku naik flight awal skit sampai sebab direct flight. 4 jam yang best sebab layan cite proposal. Sweet kan cite tu

Pose ok!

Walaupun naik belon, xmenghalang untuk tidak berpuasa. Tadi berbuka dengan makanan vegetarian sbb yg lain dah habis. Makan je la....

Untuk esok

Lusa baru start herbalife punya event, so esok mgkin jalan shopping cari hadiah untuk contest. Semangat betol!! Macam mudah je nak online, wifi free bersepah2. Insyallah esok ku update kalau sempat. Untuk entrt contest 2 ku dah buat schedule post dah;-)


Nota kaki: dia cakap makanan vegiterian, tapi ada ayam. Boleh makan ke?

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

15 comments:

Hayatito said...

joe..
kenapa x buat contest mlm?
org2 seperti ku x mampu nak on9 pg..
haha

penjenayah merah jambu. said...

makanan vegetarian tapi ada ayam?
eh..eh..aneh.

miEz haNeM said...

wawaw:) samapi taiwan?? enjoy ya!

Lifesaver said...

ntah la..kalo vegi..selalunya takde ayam..

Kaseh Mucuk said...

cari adiah bebyk ek.. =p

ZARA 札拉 said...

hehehe~

boleh pula camtu~

eh bestnya wifi bersepah2~

~0~ said...

wah..wifi bersepah ek??kat malaysia bila nak camtu??

Hezesuze said...

aik! ang ke taiwan wat pe tu joe???

Ivy Metaga said...

wah taiwan..best nya

ainShahajar said...

penah g tmpt vege tu.. pastu.. ade bentuk ayam.. udang.

dia ckp dr tumbuhan gak.. dia campo2 wat mcm rasa ayam

ntah.. tak penah mkn pun

al-Wann said...

bro jgn lupe pki mask k..ahax..

atty's said...

joe ade buek contest rupanya ..bz dua tiga menjak nie..uhuhuhuh..

misz beauty said...

best betul.... skang musim pe??? if salji, bawak balik sebungkus salji tuk beauty eh... huhuhuuu ;-p

+akufobia+ said...

vegetarian kat sana ada ayam kot.lain sikit dari malaysia.haha.

geeds said...

wee~
hv fun di sne!
;)

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW