Share

Bukak pose pukul 6.11

Bangun je pagi tadi, tngok jam pukul 5.30. Wahh, tak sangka sebb sempat sahur sebab bngun memang lewat.

Bukak tingkap

Dah cerah?? Haha, nasib baik xsumbat makanan buat saho. Rupe2nye dah habes dah waktu. Pukul 4 lebih dah sunrise. Tak bersaho la jawabnya

6.11

Tapi xpe, pukul sebagaimana diatas ku dah bukak pose. Hee, best jugak bukak pose awal ni. Patut la irg sabah happy je kan(xde kaitan pape)


Xtau.


Sebenarnya xtau nak update ape. Sebab wifi bersepah, mmg slalu online fb! Sebab fb laju je, blog ni paham2 la kalau guna hp, bnyak dugaan die nak view page org. Tambah2 lagi yg bnyak widget


Contest


Permintaan org, mgkib entry ke3 pasal contest dibuat waktu ptg ;-) time kaseh yg sudi join. Mahal oooh hadiah, 400!!!( dlm mtwang taiwan la, hehe)


Nota kaki :
Buah cempedak diluar pagar
Ambik galah tlg jolokkan
Kite kene slalu blajar
Baru jadi org cendiakawan

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

15 comments:

sharamli said...

eleh..bkk awl..sah0 p0n abeh awl..hu3

||| PöJìé PööH ||| said...

uiks..
kamu kat negari mana nih, Sabah ker En Joe??
nasib baik xsumbat mknn lg kan, if not xleh raya!
huhu..

Jard The Great said...

uish... bertambah kurus la ko.......

iva saionji said...

erm...nasib baik,...joe nie..tu kan kat taiwan..bukan malaysia..eh tapi memang kawan iva dok sabah kata memang sronok...sebab buka pose awai..hehehehe

Lifesaver said...

buah cempadak di luar pagar
ambil galah tolong jolokkan
saya budak baru belajar
kalau salah macammana nak jadi cendiakawan?

hahaha

atty's said...

leh ar cari mak mertua org sabah joe..hehehehh

ZARA 札拉 said...

wah~

bestnya!!

=)

itafukada said...

aipp..jgn x pose okei.hikhik..

misz beauty said...

6.11 dah bukak pose?? syok betul... beauty selalu kat kul 6 sampai umah... tapi if waktu bka cam tu kat cni, tak sempatlah nak balik masak... huhuhuuu.. =D

hujan emas dinegeri orang
hujan batu dinegeri sendiri
okay yang laen sambung sendiri....

uhuks... uhuks... ;-p

misz beauty said...

oh ya, nak buat soalan contest petang tamo petang sangat okay.... nnt lambat beauty jawab... ;-)

Hayatito said...

ehem..
mr joe, contest kul bpe?
hehe..
ku nak panaskan enjin..
ku tamo kalah lg..
haha

Anis Mohd said...

anis dah baca pantun tu 9 kali ,
tp rasa x sedap gak ending tu.

Hezesuze said...

wah suka ngan pantun tu....ahaks!

et said...

bez uh..serunut2..fb laju..jeles2..

nice pantun seh..mau copy..haha~

al-Wann said...

best kan bukak pose awal..ahax..

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW