Share

sibuk gaban

sorry, internet baru dapat. tetibe streamyx buat hal. baru dapat online. jadi semalaman ku tak online semalam. paham kan jiwa suka online tak dapat nak online? sengsara dibuatnya



full schedule


hari ni orang BESAR herbalife nak turun kota bharu. mahu ambil kesempatan ni bawak raaaaammmaaaaiiii orang kesana. ya, dah ramai yang konpem nak pergi. jadi ku akan post entry sesudah habes program malam ni. doakan semuanya selamat ya malam ni. dapat untung banyak, hadiah contest pun lumayan la. hehe


orang kb nak join, boleh lagi. free je masuk. kat hotel sutra inn kota bharu. tepi wisma. yang nak join, msg ku ya, 0126965508.


ok lah
tu je dulu nak update. sorry entry pendek

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

26 comments:

sharamli said...

nak misk0l b0leh?muahaha

Ivy Metaga said...

wokey akan d tgu update nya..

moga berjalan dgn lancar segala program

<< s| tED| >> said...

HL!! Kira org kuat lah ni ek?

Lifesaver said...

sibuk benar businessman ni

ZARA 札拉 said...

oho~

selamat mendengar Joe!

nanti share info ya?

ciK LyndaWawa igUana said...

wahhhh..ade no tepon....nak ambik2....:)P

+akufobia+ said...

takpe.pendek panjang asal berisi?haha.

secretname said...

slmt jmpe big boss..hehe

Boo™ said...

d KB mall ade pc fair jugak :)

KhairiL's said...

nnt story pasal herbalife tu

ayin jemin said...

nasib bek sy jauh d sabah

khaLifah feDi said...

emmm slmt berbizness..

opss iklan sebentar utk kamu boleh?

jom buat duit dgn chat aje..

sila klik sini:-

http://www.myspacetunai.com/khalifahfedi

::Mish ShaZz:: said...

jom beramai2..herbalife best..=)

GRuNGe said...

Wah, tokey Herbalife ek Joe. Joe, aku rasa antara ko dengan David tuh, bek suruh ko jer jadik model Herbal Life. Duta Malaysia.

Anonymous said...

sibuk or bezy ianya tak semestinya tiada masa...kn2.

joegrimjow said...

@4991762401353169118.0
xde miscall pon
hehe

joegrimjow said...

@195372222565421919.0
belum kuat lagi
on the way

joegrimjow said...

@38655940948336215.0
layan cite halim je la ye
hehe

joegrimjow said...

@6139401060807697399.0
cam xde ec je yang ni

joegrimjow said...

@6639543302233870820.0
ade kat website
tak sempat nak stidy banyak

joegrimjow said...

@5387352784767266432.0
boley je\
iklan free
hehe

joegrimjow said...

@683845548288609545.0
jom jommmm

joegrimjow said...

@8028044727015896851.0
sapa nak taja ku ooh?

joegrimjow said...

@8037818080999141696.0
masa menjadi kurang

geeds said...

terlpeas sudah yg venue di kb.
ble connection ting tong, mmg ku fhm perasaan nye~
=.="

blackskin said...

X inform kat parents lg psl ni. He`
Mau terkejut diorang tau anak pakai product herbalife.

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW