Share

mungkinkah ini.....

ini mungkin entry terpendek menggunakan laptop...


'mak nak kawen!'

' dari dulu lagi mak suruh kawen, tak nak jugak, napa baru sekarang? '

' nanti bulan puasa ada bazar, nak p bazar ramadhan sama-sama dengn isteri '


nota kaki : jom main2 komen kat bawah ni ;-)

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

51 comments:

KhairiL's said...

kawen jgn x kawen :P

imanshah said...

Jom kawen..

i'm_siCK_n_tiReD said...

betoi ka???

amy said...

lucu plak ur new entry ni.. moga ditemukan jodoh cepat2 lh ek..

sharamli said...

gelenya....

ZARA 札拉 said...

hehehe~

aduhai~

aku mahu pakcik baza r boleh?

btw, aku konvo degree Joe~

^_^

Tirana said...

Nak kawin kena cari calon dulu la...hehehe...ramai perempuan sekarang ni..tak susah kot nak cari..

n@m@n said...

Kalau ada duit apa salahnya..tp kalau xde lagi..kena abis ngaji dulu gu..hehe..nt kelik mesia pas abis ngaji kt oversea ni..mesti kerja best pnye..engineering tu..kerja dlm 5bulan kumpul 'pitis' terus wat kenduri..hehe..

SuFy said...

salam, joe..main2 komen?hurm...adakaaa

cIk JanNah said...

mak nak kawen jgk~~

;)

blackskin said...

Ahaha~
Bleh alasan nak g Bazaar sama2 ngan isteri.

P/s :
Bleh buat entri pasal macam mana nak pasang threaded comment ?

Dah try buat sendiri tapi si google bagi error yang colour merah tu, katanya problem ngan isu xml apa ntah.

Arra JaSmY said...

amboi kamo..
if cam tuh,nmpaknye joe kne la kawen before start bulan pose nih..ahaks

yuyee cap limau said...

nak kwen ke??bagusla kalu dah ada calon
kena cepat2 tu..hehe

Na Shari said...

So, kawen la cepat2...Bula posa dah nak dekat :)

Jard The Great said...

uish.. tak sabarnya budak neh nk kawen..

jgn lupa jemput aku k... miahaha...

taz said...

haha. ade2 je.

misz A.C.C.A said...

hahahahaha...
adoi ku gelak guling sorang2 baca n3 kamu yg ni

momentinlife said...

haish ko nih.. sempat ke nk kawen???

heheh

Syima Syaz said...

btl2 nak kawin joe ni...

DilOt said...

nak kawen gak...tp...

belum smpi mase..hehe..

dark sengal said...

'mak nak kawen..'

'hish.. ko kn blaja lg..'

hehe.. gurau je..

Krasz bAtu said...

hahahhahaa

logik gak alasan nii

joegrimjow said...

jom jom

joegrimjow said...

@1462931547545940398.0
rekaan
cite je

joegrimjow said...

@3852093180585132662.0
jngan caya ye

joegrimjow said...

@4311734398036129614.0
umur bape?

joegrimjow said...

@7277699744119113046.0
xley
sbb xpandai
tanye khairil
die yg buatkan
huhu

joegrimjow said...

@8996292786823602640.0
pendek pon gelak jugak ek>
hehe

<< s| tED| >> said...

eeeeeee.. reason nak kawen x releven .. :P

shinawawa eyenie said...

cari ler calon..nti wak dpt ler kawen..
mungkin da seseorng yg gah menunggu wak...mungkin dia insan yg wak knl k..hehe...
khwin itu jgn lupa jmput...nk p knduri org klte...knduri khwin en joe...

shinawawa eyenie said...

sy pun nk kawen gak klu smpai masanya...
cuma mencari calon yg sesuai..sesuai itu yg suasah...

Ivy Metaga said...

oh makcik tolong kawenkan Joe ekekeke

Monkey D Luffy said...

hahaha

[z@ck] said...

waaa..
da ad calon ke..
cepat2 kawin..elak maksiat..
hihihi

joegrimjow said...

@6794915255989200320.0
gelak je ke sdare?

Boo™ said...

mungkinkah suda smpi tahap wajib utk berumah tangga.
ape2 pon selamat bertemu jodoh yg baik2 :D

ChekguSekolah said...

nk p bazar ramadhan mana ngan wife bro?
sempat lg kalau nk kahwin..
persiapan kena start skunk la..
hehehe..

SasHa Lee said...

alasan kaawen yag besh di dengar.. hehe..;)

NoRT said...

wahh...sempoi atur ayat kat mak!

::Mish ShaZz:: said...

hmm..kawen ye...find one joe..

nurain said...

aku cakap camtu gak kat mak aku. die cakap tu la tak belajar betol2. kalo tak sekarang dah leh kawin dah. cari bopren pon asyik x betul je..

p/s: kadang2 aku rase cam aku takkan kawin je~

meo188 said...

sedih... sy sgt sepi.

Chelsea!!!!

Precious said...

Ko ni tak derk citer len. Kawen kawen kawen ... Bila nak langsungkan, hakupun tak tau. Haku tunggu suatu ari ko announce,'haku dah kawen!'
Hokey?

Lili Puteh said...

kecik ati mak kamu tinggalkan dia g bazar.
dia pun nak shopping.
huhu~

p/s tuk blackskin,
i pun pernah cuba threaded comment tp tak berjaya.
tak tau napa ek ngn java tu.

'AQILAH said...

hahaha..best nyer gi bazar...ala, pergi ngan suami kat bazar xbest la...nnti xle cuci mate..:P

Redbloodsnow said...

hehehehe...dh ade calon lah neh yek joe :P

+akufobia+ said...

best ke kalau kahwin?haha.

ieNn ZaZa said...

kwen jgn xkawen

Lifesaver said...

eiii!gatal merenyam!

bee said...

ish2....pelik jer entry nih..lucu...=)

piNky LuCiA said...

hahaha.. alasan! padahal memang gatal nak kwin.. haha

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW