Share

macam-macam hal la

risau jugak nak ke kl malam ni
mak tak berapa sihat


tapi kalau dah tanggungjawab tu
kena tunaikan dulu
walau nampak tak berapa penting
kena tunaikan jugak


semalam ada bukak pose dengan herbalife
di restoran nelayan
kena cancel


malam ni ada bukak pose dengan daim zainuddin
kat kediaman dia
kena cancel


pagi esok ada pre departure budak-budak baru
kat armada
insyallah pergi



kalau ikutkan hal, perkara 3 paling tak penting
ye la, sebab budak2 baru, takde kaitan sangat
tapi yang tu jugak boleh pergi
sebab mak dah bertambah sihat


sekarang pukul 6 stengah
tiket tak beli lagi
harap-harap tak ramai rakyat kb nak ke kl malam ni
-mengharap-


ku schedule post pukul 10.00
kalau dah post tu maknanya ku dah pergi la tu
doakan terbaik


nota kaki : sorry la, blog ni dah bertambah buhsan. mungkin tuan yang menulis tak berapa nak happy

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

31 comments:

kueh bakar said...

bznya ko macam yb..

SuFy said...

blog ni still da best la joe..jgn sedey2 la...syukur la mak joe da brtmbah sehat..apapun, teruskn menulis krn joe diperlukan...ok

Hayatito said...

salam..
semoga ibu anda cepat sembuh k..

woo..panggil daim jek?
haha

shinawawa eyenie said...

jgn bersedih2 dlm bln rmdhan..

shinawawa eyenie said...

jgn sedih..aini lg sedih..da org buat aini menangis...

sharamli said...

asal x hepi?

Mr.Homosapiensz said...

urmm..

x kisah pn bosan ke x..asalkan penyampaian hati penulis terluah....huhu

(mood mr.H pn x brapa nk epi gak...)

Arra JaSmY said...

Moga perjalanan kamu selamat yer..:)

blackskin said...

Moga apa2 yang anda lakukan berjalan lancar. InsyaAllah sihat mak tu.

Framestone said...

la...awat xhappy nie

www.broframestone.com

ayin jemin said...

adoiii
napa ni joe?jgn la x happy
chill :)

smga mama kmu cept siht ya!

CAHAYA said...

kenapa x happy lak? moga ibu kamu cepat sembuh yer. ;)

tHEoNeANDoNLy said...

ala jgn cam tuh... nagape bosan..?

Firol said...

Tuan penulis sibuk kah???..selamat berjaya

Hazzy Ishak said...

byk masalah ke?

Sis-Lin said...

selamat bertolak,hati2 di jalanan yek..

Lifesaver said...

nape x happy???hidup kena sentiasa fikir +ve

atiQah adNan said...

sibuk rupenye dia...
btw semOga berjaya dalam ape jUa yang jOe lakukan ye... May Allah bless you..~~

Eyda Chan said...

x berapa nak happy.. rasa nya skrg masa untuk kamu mencari duit kan.. dats y la..

LotsOfLove-Pearls said...

happy ok..

get well to ur mom..

miEz haNeM said...

salam ramadhan joe:)
huhu..orang herbalife rupanye dia:)
keep up!

Jard The Great said...

huhuhu.. just do ur job.. blog is the least of your worries now..

eazy said...

wah bz jew joe ni eh?
jage diri tu.
h1n1.pakay mask kemane2.hehe

HEMY said...

tak berapa nk hepi ke..tak berapa nk ada masa??

{lumut} said...

baguslah kau tak berapa nak happy..
sbb kadang2 manusia bleh lupe ble terlalu sgt hepi..
aku doakan semuanya lancar..
and mak kamu bertambah sehat...
jage diri..
jika sedih..tarik nafas dalam2 k..=)

farah said...

kenapa tak happy?
ada masalah ke?

:)

Faarihin said...

Salam.. awat tak happy ni.. apakah yg telah berlaku..

Lun said...

mungkin tuan bolg LAPAR

░♥si lampu neon♥░ said...

mmg banyak hal ko kene buat ek.. takpe, tabah ok!

+akufobia+ said...

kenapa tak happy?puasa?lembik.haha.

Babyjane[The Juliet] said...

lorhh ok je blog u

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW