Share

kfc kl sentral

Alohaaa

Skrg kat kfc kl sentral. Slalu kfc je. Sebabnya kat kfc ada wifi, hehe, bukan promote ok! Skrg tgah menunggu train untuk ke batu gajah pukul 1 ni. Pukul 3 stengah sampai la ke batu gajah dan dari sana terus gerak ke UTP, kawan amek


Buat ape ke UTP?


Bisnes la brader. Kat sana belom masuk lagi pasaran, memang org sana suka berbisnes, macam2 ada, iphone murah2 la, ipod la, camera la, laptop la dan macam2 lagi la. Nasib baik xde lala. Klu tak laku gak kot. Lalala~


Harap boleh jadi pioneer herbalife di sana ;-)


Esok ada pre departure student baru yang akan ke sheffield. Walaupun busy gaban, tapi masa kena bagi betol2 antara tugasan dan juga bisnes. Naseb bek awek takde, klu tak masa dengan awek lagi kena pruntukkan. Haha


Harap everthing ok esok.

Nota kaki : dah lama tak naik ketapi, kalau nek ketapi ni kan, asap dia menghala ke belah mana ek? Utara ke selatan? Timut ke barat? Nota kaki pun leh jadi teka teki. Lalala~

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

30 comments:

hasni said...

seronok nya

+akufobia+ said...

oo.pioneer ke.lala sedapkan.rindu lala.

khaLifah feDi said...

emm dh nk pose ramai yg buat biz part time ea..!!
*saya pun hee

babymiLosh said...

inchik joe,,
kem salam kat gajah.. heeee~

Fatul Akrul Ramli said...

weh.. aku kat utp gak.. haha.. datang jumpa aku cepat!

ciK LyndaWawa igUana said...

selamat maju jaya bisnes mu itu kawanku...

Fatul Akrul Ramli said...

owh ya.. kereta api skang mana ada asap T____T

Lala said...

eh...lala itu saye la...hehehhe...

Kaseh Mucuk said...

mucuk paling x suke naek monorail..da la sempit, pastu cm tgantung kt tengah2 jek.. rasa gayat lak, hehehe.. neway, slmt berjaya ek.. =)

i'm_siCK_n_tiReD said...

waaa...bisness... baguih2.. tapi awek kene peruntukkan jgk..hehe..

Da' daffodil D said...

salam. selamat ber"busy"ness di sane.

ps : asap keretapi bukan ikut arah angin ke? lalala~ ;p

nURmALa mAZLan said...

oo nak gi batu gajah nnt singgah la kelly castle

xuen adyla said...

selamat berbisnes joe
joe i miz kfc

Jard The Great said...

waa.. sibuk memanjang je ko neh ek.. peh

joegrimjow said...

@7232911083549225506.0
da sampai daaa

joegrimjow said...

@3951096325571797763.0
mecey2

joegrimjow said...

@2467426629626715900.0
ktne 2?

Boo™ said...

ketapi skrg xpki asp suda.huhu~maju2

sharamli said...

mmg kaki bisnes

joegrimjow said...

@1569043958452695400.0
kadang2 sampai ke tangan

::Mish ShaZz:: said...

joe semangat..gud luck2..=)

oranglidi said...

UTP? JOM JUMPA!! KONTAK GMAIL WA: mihwar89@gmail.com !!

vInA said...

;)
gudluck!

cahayachenta said...

apa kata ko turunkan skit ilmu2 bisnes ni kat aku...

blackskin said...

habis tmpat dia bisnes. :)

Asap ke belakang je, keratapi ke depan.

lizz said...

hebat kamu! gud luck ya :)

shinawawa eyenie said...

da awek hidup hepy ckit...hehe..
couple 2 mslah gak,nti mcm2 kn layan perasaan psngan..hidup sngle kan senng..

SuFy said...

minta2 x bertemu lelaki kassanova..huhu

Lifesaver said...

addict on9 sbnrnya ni..hehehe

suhaili sulaiman said...

tmpt kawe tu batu gjh

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW