Share

halim hurmm hurmm part 2


hai, jumpa saya lagi. saya halim hmmm hmmm. part satu ada kat sini. saya start cite saya ni awal sikit, barulah boleh banyak hal nak diceritakan. saya memang suka bercerita. sebab tu la saya digelar halim hmmm hmmm. hurmmm. kot...


yang lepas saya dah cite pasal sofea. memang sadis bila gadis yang begitu baik mati begitu saja.hurmmm. dia pun bodoh jugak, gila ke apa bunuh diri sebab laki. masa saya kene reject buta-buta dulu takdelah saya jadi gila sampai bunuh diri. mungkin hormon sofea tak menentu kot.hurmmm. entah lah


saya dah cite ke yang saya ada kereta anw 3 series? ramai yang gelakkan saya bila saya cakap saya ada anw 3 series. tak cayakan saya. entah, lantaklah tak caya ke tak. memang saya ada anw 3 series ok. kan kasanova, kereta macam ni biasalah tu kena ada. mak ayah saya dato taqiudin dan datin rosy. sapa tak kenal area ttdi ni dngan mak bapak saya? setakat anw 3 series tu apa la sangat kan?


anw ke bmw ek? sama je la tuu


ok ok, saya nak cite pasal apa tadi ek? haaa. pasal kasanova lagi ni. pasal mengayat perempuan. mesti ramai yang nak tau camne saya ayat perempuan kan? hurmmm. ni nak ajo ni. pertama kena beli kamus dewan edisi yang paling latest. tengok perkataan2 yang jarang orang gunakan tapi bunyinya romantis. takpe, takyah tengok maksud pon xpe, asalkan romantis bunyinya ok.hurmmm. contohnya fatamorgana



haaa, dah tu buat la ayat jiwang sikit. oooh sofea, wajahmu ibarat fatamorgana indah di dini hari. andai kata ku hanya boleh jumpa mu di dalam mimpiku, ku sanggup untuk tidur sepanjang hayatku. hurmmm. haaa? amacam? power taK? tu ayat biasa yang kasanova gunakan. kena lah power brader!. nak lagi? buat sendiri. janji puitis mutis ok. hurmmm



satu lagu nak jadi kasanova ni, kena ada naluri kasanova. macam mana nak ada naluri kasanova ni? kena bangun pagi-pagi, lepas tu minum air suam 2 gelas. wajib ok kasanova minum air 2 gelas. baru mengancam ayat tu. orang tanya, napa kena minum 2 gelas? jawapan saya mudah je.hurmmm. satu untuk sekarang, satu lagi untuk masa depan. hurmmm. jawapan mudah ok!



apa lagi ek nak cakap pasal kasanova ni. haaa, ni ha, jangan ingat kasanova tu laki je tau. pompuan pon ada yang kasanova. macam mana nak cam kasanova perempuan? yang dia biasa guna perkataan dear, yunk, yang, cobit kang dan sewaktu dengannya. hurmmm. ada orang marah woo. haha. jangan la terasa, kalau terasa tu kena la, tak terasa, takpe, orang lain akan terasa.hurmmm. paham kan?



kasanova perempuan ni lagi hebat. bagai burung kasawari la, kan burung kasawari perempuan lebih hebat dari burung kasawari laki. bukti? burung kasawari perempuan boleh bertelur. hebat tuuu. macam jugak kasanova perempuan. hebatnya mengalahkan laki ok.hurmmm tapi jarang la ada kasanova perempuan boleh calen saya. kenapa? saya ni kasanova peringkat dah tinggi dah. mustahil la ada orang boleh kalahkan. haha.hurmmm



boleh bayang tak kalau kasanova kawen dengan kasanova? entah apa la jadi anaknya. 2 je. satu ikut genetik ayah dia, takpun ikut genetik mak dia. sayangnya, 2 2 kasanova, jadi anak pon kasanova la. haha. kesian kat anak. tu la pasal, nak jadi kasanova ni kena berhati-hati, nanti anak kita jadi kasanova pulak kang. habes kita mak bapak ni runsinggg tak tido malam. kalau anak jadi kasanova ok lagi, kalau anak kita terjerat dengan perangkap kasanova? mampuih la jawapannya



nasihat kasanova terulung.hurmmm


saya takkan jadi kasanova kalau perempuan tu main kayu 4 kat saya. haha. boleh ke alasan macam tu? nak salahlan orang plak ya. orang dah reject kita, kita nak mainkan perasaan orang plak. brader. perasaan brader. bukan perkara ringan2 brader. kalau perasaan ni dimainkan, susah brader. saya dah alami. sofea dah meninggal sebab saya mainkan perasaan dia....



.
.
.
.
.
.
.
menangis
.
.
.
.
.
.




sorry, say ter emo plak. sampai sekarang saya ingatkan sofea. dia gadis suci, gadis comel. tapi sebab saya mainkan perasaan dia, dia sanggup bunuh diri. kesian kat dia. dah la mati bunuh diri ni dosa besar. mapuih la nak kat akhirat nanti saya. maafkan kanda sofea... ok, kita pergi ke part yang serius ok brader. hurmmm



kalau orang mainkan perasaan kita, jangan kita nak balas dendam kat kaum dia. nak balas dendam kat dia pun tak guna. dah lepas, lepas la, buat apa nak simpan dendam. takyah nak berdendam-dendam ni. simple je.hurmmm, kalau a buat b. anak b akan buat a plak. anak a akan buat anak b. cucu b akan buat anak a. cucu a akan buat cucu b. haaa, sampai la bila bila. kalaulah a buat b dan b lupakan saja. takde la sampai cucu-cucu pon terlibat sama. kan bagus kalau dunia camtu


tanpa dendam asmara. hanya lautan asmara dana yang ada. ishh. berfalsah pulak saya ni.hurmmm. ok la. dah nak pukul 11 dah ni. nanti penjaga saya marah2 lagi. saya nak padam lampu. lampu dah padam mulut saya pon kena padam jugak. nanti kita story lagi ya panjang2. ngantuk jugak ni... byeee



nota kaki : gembira di utp ;-) malam ni sampai kat kl central pukul 12 lebih. sapa nak amek ooh????

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

26 comments:

lumut said...

kenapa nak jadi kasanova??
hmmmm...
saye pon nak jadi lumut hmmm2 jugak la..
heee..

jgn la jadi kasanova..
cinta itu indah..
tapi ramai manusia mengkhianati cinta..
kenapa??

sedihlah cmni..
aisshhh....

::Mish ShaZz:: said...

part 3 cepat2..kasanova minumla shake 2 hari skali..satu utk skrg, satu utk masa depan..;)

cik ian@aH Lian~ said...

salam joe...

blackskin said...

Banyak benar falsafah ngan ayat jiwang2 dlm ni.

Kl central malam2...smacam je.

Precious said...

12 lebih? Bukan haku tak nak amik tp time tuh haku dah lena di alam mimpi ... sori nooo !!

sharamli said...

cer kal0 0rg maenkn prasaan kita...bru tw cmna kn..

qyla said...

aku amik ko.

cakap ko pakai baju apa?

ahahhahaha

sweethOneY said...

betul~ perasaan bukan benda main2.. jd jangan main2kan perasaan org :P

Fatul Akrul Ramli said...

laa.. blk kl dah ke? cepatnye

Anonymous said...

hmmmm...hmmmm....kalau la aku jadi kasanova, kan bagus...tak payah nak malu2 kat pempuan...

eazy said...

joe.
ni url baru eazy =)
update ye

misz beauty said...

lorh... ingat cite panjang lagi... beria beauty bace... ihiks...

thumbs up lah kat kasanova nih... beauty nak jd kasanova gak bley?? tak bley tak bley... da tawen... kene jaga diri... syurga terletak ditangan suami ku... whops...;-)

ChekguSekolah said...

aku bukan kasanova..

dan isteriku mungkin bukan kasanova..

anakku?

kena ikut genetic bapak occay..

+akufobia+ said...

haha.tapi bukan si halim tu berkasanova sebab dendam ke?ayook.

shinawawa eyenie said...

mungkin dlm diri kta..npe da org reject klu kita seorng yg baik...
sy prnh mengalami semua ini..tp sy tbhkan diri..mungkin hri ini hri dia..sok lusa dia kan tau...
wak itu hati2 cr psngn....

Nazra~ said...

ooo dah kurus slim ni jd kasanova lak eh ^_^

Boo™ said...

sambung cite ni.
sgt2 menarik.
huhu~

milimilo said...

ade kasanova perempuan rupenye..baru tau..

joegrimjow said...

@5343121929900337412.0
suka kot jadi camtu
hurmm

joegrimjow said...

@7579217537908295348.0
train lewat bro

joegrimjow said...

@1081406769269147701.0
dah semalamt sampai dah

joegrimjow said...

@4293994359275305634.0
tuka url daaa

joegrimjow said...

@7957713716549018170.0
kuah ke nasi ape ntah

epalkopi++ said...

klaka!!..(^^E)v..
ad smbgn lg x neyh???-heee

al-Wann said...

bro sofea 2 wjud ker?

Lifesaver said...

eh!ada kasanova tu pompuan ke???rasa mcm takde

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW