Share

Hahahaha

Akhirnya dapat jugak online!!!!

Yahuuuu


Skrg kt klcc, kat kfc. Sini ada wifi, so boleh la type entry skit. Memang boleh jadi gila tak online ni. Masib baik xsempat jadi, masih lagi waras.

Cerita part 2 xleh nak post paham kan sebav online gune phone je. Paham2 je la


Ooh, ku di klcc sorang2. Jangan tanye napa sorang2, nanti jiwa sengsara. Nasib baik ada blog buleh tulis entry. Kira nasib baik la






Tunggu ada kemudahan ku online





Nota kaki : ramai yang pakai mask, h1n1 seteruk tu ke?

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

42 comments:

░♥si lampu neon♥░ said...

ramai da mati dooo siyes do

Anonymous said...

baru tahu ya mr joe...tu dikatakan berjaga2 sebelum kena...

Anonymous said...

joe.. kalau nak online yng dekat dan free boleh..datang jer dekat libry sultanah zanariah di UTM kuala lumpur, dekat jalan semarak..libry tu betul2 tepi jalan semarak..kalau dengan klcc memang dekat giler ar..di buka pukul 8pg-10 mlm..
internet pun cepat free jer...ramai student2 space yang datang..

Boo™ said...

prevent is better than cure

Bro_mie said...

tahap teruk dah tu, ye la virus maut merebak dalam udara.....sesape pun takut. bro cari mask kat kedai, dah abis semua stok......huhu

Precious said...

Eh, bila ko senang2 leh online, ko jenguk ler DanaRaya kat blog haku ... Tell me wokeh ke tak!! Haku rasa ko akan boleh dapat buat senang2 sebab followers ko ramai bangat!! Kalu ada nasib, dalam masa sehari dah dapat untung ... Jom terai!!

Ery Farieha said...

teruk la h1n1
hari ni bpe kematian da?huhuu~~

Lili Puteh said...

mencegah lebih baik dari merawat.
kamu pun kena pakai topeng.
topeng ultraman.
bertukar!!!!

momentinlife said...

aiseh! ko kt Kl ke?
laaaa... igt kt klantan.. tu psl tak ajak gath smlm... pindah randah tul ko eh...huhu

sharamli said...

ter0k la..b0leh plk tanya..adei...

SyimaSyaz said...

huh??org pun baru balik dari klcc...nape tak jmp?????????!!!*marah sbb tak jmp joe*

SyimaSyaz said...

huh??org pun baru balik dari klcc...nape tak jmp?????????!!!*marah sbb tak jmp joe*

HiDaYah -the guidance- said...

sukenye dapat online ea... huhu

jgn lupe training esok.. =)

+akufobia+ said...

haha.semata nak menyelit timetime busy.menyempat gak.dush.

::Mish ShaZz:: said...

owh..kesian jo..ish2..(dengan muka jhat) hehe

Lifesaver said...

terukla H1N1..pkai la mask...

LotsOfLove-Pearls said...

mujur masih waras..
hehe..

u pun kena pakai mask ar...

Lun said...

h1n1x teruk pn, org cme terpengaruh dgn media je

anis said...

h1n1 kat melaka sgt teruk . hahaa

ayin jemin said...

ya.memg teruk.bru di berita td cakap 5 juta rkyt malaysia berisiko kena h1n1.

lumut said...

aku nak tanye gak..
nape sorang2..
awek mane??hehe

Jard The Great said...

teruk beb.. huhu.. ko lom tinguk kat klinik lagi..

KhairiL's said...

hanset aku x canggih
x leh nk bt mcm ni
hehe

hf said...

terok2..dah tak boleh dikawal :(

Zamz said...

skrg wifi di mana2..saja la nak bagi blogger senang buat posting hehe

.Anna. said...

teruk! memang sgt teruk.

shiya said...

saya adalah salah seorang pngguna mask...

yup..
agak teruk h1n1 skrg ni...
even dlm kwsn ukm pon..
still kne pkai..
dh la skrg ni ader pesta konvo..
tp last2 jdik cm pesta 'mask' r plak...
hmpir stiap pgunjung pesta konvo akn pkai mask..
hehehhe :P

p/s:
sy akn p lowyat n times ari ni..
so, klu nmpak ader org yg pkai mask tu..
wt2 xtau sdah.. :)

Ivy Metaga said...

pakai mask, jgn tak pakai..

ezzati said...

nape sowang2 je??

[z@ck] said...

x kena lagi..bley la ckp tak teruk..
huhuh...
better wear as a precaution..

UnGu VioLet said...

salam kenal.. salam ziarah...

aien~s corner said...

kat poli aien ni.. lec sume pakai mask..huhu

Zaidon said...

salam.. makan kfc sorang2. tak nak ajak kekawan.

John Iverson said...

HAHAHA...

Sori lama x jenguk bro

Ajami Hashim said...

slamat memblog bro! muahhh! ;-)

CAHAYA said...

h1n1 dah agak teruk tapi rasanya pakai mask tu pun sama je efek dia.

ieNn ZaZa said...

awat duk klcc sorg2..nk i temankn?hihihi

ChekguSekolah said...

teruk jugak la kalau dah ada yg mati tiap2 hari..

tak salah kita mencegah..

p/s - pakai mask jugak ker? ker pakai topeng otomen?

atty's said...

pakailah joe..cegah seblom parah..

mybreakfastclub said...

nop, im not using the mask, just a tissue. lol

faridmw said...

salam.. dah teruk sakrang.. bala allah...

misz beauty said...

sorg2 in klcc besh tuh... bley shoping tanpa ada halangan.. ihiks... =D

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW