Share

Susah

Hari ni hampir balik ke kelantan! Mak su dah yg ku cite di entry lepas telah kembali ke rahmatullah pagi tadi. Plan asal nak ke shah alam terpaksa ditunda. Ku patah balik ke seremban untuk ambil akak ku disana untuk pulang. Sebab dah kelam kabut sangt, hanya akak ku yg balik, ku terpaksa disini menjadi driver setia


Area subang memang ku tak biasa, nasib baik tak tersesat tadi. Singgah uitm jap, jumpa member2 lama. Waahh, uitm da bnyak berubah. Seksyen 2 dlu yg penuh dngan gerai2 pun da dtuka da jadi kedai2. Dalam uitm shah alam sendiri pun da bnyak berubah.

Yang best??

Org tegur ku bertambah kurus. Hehehe. Pengurusan berat badan telah berjaya buat org perasan. Tak sia2 ku amalkan gaya idup yg sehat ek. Hehe. Lalala~

Skrg ku online di surau precint 11, gne iphone. Kejap lagi nak pergi ke kajang, ada mesyuarat cawan bloggers. Haha, join je la kan. Rasanya ku yg plg mude di kalangan dieorg..

Nota kaki: al-fatihah kat mak su dah ku. Akak ku bgtau arwah dah selamat dikebumikan lepas asar tadi... Blog ku dah jadi macam diari... Tunggu la ek dah keadaan tenang ku update bnyak2

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

30 comments:

sharamli said...

alfatihah

'AQILAH said...

alfatihah

blackskin said...

Semoga Mak Su dicucuri rahmat.

UITM makin maju le tu..perubahan ke arah lebih bagus.

aduka said...

al-fatihah..
semoga arwah ditempatkan dikalangan org2 yg soleh..
amin..

Babyjane[The Juliet] said...

al fatihah
:)

Akmar Anuar said...

takziah utk maksu ko eh?

weh weh skrg ko kat shah alam ke??
huhuhu..
dulu2 ko dak uitm ke or ko wat preparation kat uitm??

[z@ck] said...

Al Fatihah..
moga rohnya dicucuri rahmat..
amin

rhapsody LiN said...

naik vios eh??

td ptg tiba2 mmber(bdk uitm shah alam) antr mesej kt lin kata nampak abg joe kt uitm.

h0h0~

Anis Mohd said...

urm ..
takziah.

miss ubi said...

salam takziah untuk kamu...

atty's said...

al fatihah utk mak usu joe..amin.

Monkey D Luffy said...

al fatihah

Lili Puteh said...

salam takziah dari puteh..

sufy said...

salam, joe..jgn sedey k...

alfatihah..:-(

mummYaeesh said...

oo gi jupe k.ty and mas ek??awat tak koling2 (eceh..mcm tau no weols kan..hiks)bleh jupe sekali smbil amik fm..hahahahaha

azuan said...

salam takziah yea..

qyla said...

al-fatihah untuk arwah.

ZARA 札拉 said...

Takziah Joe..moga arwah Mak Su kamu dicucuri rahmat~

neezareef said...

alfatihah buat arwah mak su joe

+akufobia+ said...

takziah.al-fatihah.

ayin jemin a.k.a ain said...

al-fatihah

lea said...

al-fathihah...

joegrimjow said...

time kasih

DilOt said...

takziah untuk mak su ko...

hasni said...

takziah joe

Kamsiah said...

jgn smp kurus keding mcm cicak kobing,dah la yea...tak encem nanti ...:)

niza said...

alfatihah...

Lifesaver said...

takziah!

masviona said...

uhuksss....baru tau pasal nih...dgr tak dgr je masa mlm tuh....sowi

al-fatihah...moga rohnya dicucuri rahmat...amin

piNky LuCiA said...

alfatihah...

diari pun diari laa.. itu yag best tu.. hehe

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW