Share

sticky mode : times square


ini adalah sticky mode
scroll ke bawah untuk entry baru


~~~~


ada apa pada times square???


dating denganku. hehe. ku akan berada di ts dari pagi sampai petang 5hb ni. sesiapa yang ada kelapangan, msg2 la ku ye. 0126965508. takut email tak sempat bukak, baik msg je.


setakat ni dah ada 3 blogger yang nak join.
bley buat gathering plak. haha.


~~~~~


Mesyuarat Peluang Perniagaan Herbalife Super (Super HOM)

Marilah sertai HOM di Pusat Pengedaran Herbalife untuk mengetahui lebih mengenai peluang perniagaan Herbalife dan kebaikan menyertai syarikat multi-nasional ini.


Penceramah Jemputan Istimewa !!!

Siti Indiyah Maskuroh & Tauhid Rivai

Sebelum Herbalife, Ibu Iin membantu keluarga dengan menjadi penjahit sementara dan Pak Rivai menjalankan perniagaan menggunting rambut. Ketika anak-anak mereka membesar, mereka merasai kesulitan memenuhi pembiyaan mereka, termasuk untuk wang sekolah.
Itulah saat dimana Ibu Iin dan Pak Rivai mencari penyelesaian. Dan Ibu Iin
diketemukan dengan Herbalife melalui Bapak Faisal Solichin, yang kemudian
menjadi sponsor beliau.. Beliau adalah yang pertama melakukan
perniagaan ini dan Pak Rivai pada awalnya merasa sangsi
tentang perniagaan yang baru ini. Pada akhirnya Pak Rivai
menyedari bahawa Herbalife adalah perniagaan yang luar
biasa dan yang bagus dan mereka pun mulai bekerja sebagai
pasangan.

ni versi english nye plak (copy ayat kawan)

from a barber to 100,000 of income per month! catch more of this story :) EARN WHAT U'RE WORTH. 3/7 (friday) : sutra inn, kota bharu >> 3-6pm 5/7 (sunday) : berjaya times square>>12-6pm






Tarikh: 3 Julai 2009 (Jumaat)
Tempat: Dewan Sutera Emas, Sutera Inn Kota Bharu, kelantan
Masa: 3.00pm – 6.00pm


Tarikh: 5 Julai 2009 (Ahad)
Tempat: Berjaya Times Square Hotel, Jalan Imbi, Kuala Lumpur
masa : 11.00pm - 12.30pm



masuk adalah PERCUMA!


~~~~~


yang di kelantan ku tak dapat hadir, sebab berada di genting untuk family gathering. tapi yang nak join di kelantan, boleh bagitau. ku ada hantar wakil disana. jadi boleh
berususan dengan dia. di times square?? ku akan berada disana!!


jumpa disana 5 hb ni!!!

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

32 comments:

John Iverson said...

Gathering blogger? msti awek ni... haha

chipsmore said...

ni lampbege ke ea??

Jard The Great said...

aku simpan jer la nombor ko.. hehehe.. sbb ari ahad neh gue terbang gi overseas.. lalala...

ZARA 札拉 said...

urgh..nak ikut..

apakan daya ku jauh~

ayin jemin a.k.a ain said...

mau ikut..

mo0ney said...

wohoho.bisnes herbalife upanya

mc'eja said...

herbalife? pnah gune dlu.tp dh stop dh...

CaPiQa said...

5hb?

daku di melaka.

gathering juga!

weee~~~ ^_^

kojah said...

wahhh best2...nak join tapi tade duwet...kahkahkah

cik syahira said...

alahai..

5hb ada kenduri la kat kajang.
insya Allah kalau sempat boleh jumpa.

• roOZu • said...

nak join ke times square boleh?

rhapsody LiN said...

abg oe, jom maen bowling kat ts nanti!

:p

ley wat gathering bolgger n ambik jersey.

h0h0~

atty's said...

bz ar ade kenduri ..kalo tak leh jumpa joe.

shinawawa eyenie said...

gathering blogger?
mcm menarik...hehe...
org dh mula register tuk sem dpn ler...xsmpat jln2 ni..

JO said...

kat kb esok tu. u ada ke? blh lalu2 je. haha. XD

pwincess AJA said...

baru nak ajak leting kat kelate
ekekekeke.=PPP

Shafie said...

siap tggl num fon..
tul ke tu :P

joegrimjow said...

esok betolak
huhu

NoRuLLiSzA eL FaRiSi said...

huhu..xsuka gathering :p

joe, ada tag tuk awak di blog akk..nnt jawab ek..dulu akak tak senaraikan, tp kali ni awak dlm senarai...

sbb nyer, ada di blog akak :D Allah ma'ak

lulu jr said...

teruja dgn kerajinan anda!
bravo bravo.

afzan;NA said...

times square?
tempat 1st date aku la....hehe
ala...5hb dh smp sempadan siam...
tak ley join..
sib sob :(

~miszirdawaty~ said...

aish!

Eazy Izzuddin said...

alamak joe
5hb tu eazy de kat terengganu
huk3

Eazy Izzuddin said...

insyallah len kali leh join
=D

pEts LovEr.. said...

wah..bagus... nway..salam ziarah ok..

[:: nisa ::] said...

owh sudah lama daku x ke t.square..sob2..

mamma mia! said...

hoi ko jln2 sane cni byk nye duit... ko stokis herbalife ke??

[z@ck] said...

ku x dpt dtg..
joh...!!!
huu..

[z@ck] said...

ku x dpt dtg..
joh...!!!
huu..

ayin jemin a.k.a ain said...

brani tol bg no phone

piNky LuCiA said...

aduhai.. tindakan yg sangt berani.. xtkut kena ggu ngn awek misteri ke?

herbalife MLM k? hehe

Lifesaver said...

sempat promote business ni

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW