Share

pulang ke kampung!!

esok pagi akan bertolak ke kelantan! yahuuu. dah lama sangat dah kat kl ni. rindu dengan kampung halaman. tak sabar-sabar nak balik!


ku dah berjaya turunkan berat 3 kg. kenapa??


mahu spare untuk makan2 balik nanti!! haha. jangan jeles ya, sebabnya memang ku ni jenis kuat makan. apatah lagi dengan "kemurahan" dan "kesedapan" makanan kat kampung, memang kuat la ku akan melantak.


semalam ada blogger yang ajak pergi titiwangsa. malangnya ku tak sempat nak reply dalam masa yang sepatutrnya, buatkan ku tak sempat nak join. sorry ya, nanti kita plan lagi. next time


cenderahati


memang banyak lagi di begku. entah nak bagi kat sapa entah. yer la, dulu pesan bukan kemain lain, fm la, key chain la, baju la, last2, tak terbagi lagi. hehe, tak sempat. sorry ya.


hadiah


balik ni ku janji akan POSKAN hadiah2 yang telah ku janjikan. memang tak boleh nak handle kat sini dengan kenderaan dan masa yang tak cukup. setakat ni hanya pemenang no 1 contestku yang dapat duit, dan eazy yang dapat baju, tu pun sebab jumpa dia kat klcc hari tu. sabar ya semua. JANJIKU, minggu ni ku akan beri!


untuk meraikan kegembiraanku, sama2 kita enjoy video ini. doakan perjalanan selamat esok!


Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

26 comments:

+akufobia+ said...

ngaa.stailstail dulu.rindu.

nurain said...

wah.besnye ko balik kampung. aku dah 3 minggu kat cini..huu..nak balik p susah la nak cr bus~

Lifesaver said...

slmt balik kg~

Cik Wanie said...

la dah nak pulang ke kg dah,
apapun wanie doakan selamat pulang yer,
wanie doakan yg terbaik tuk joe...

insya-ALLAH,
kalau ada rezeki,
pasti kita akn berjumpa lagik,
insya-ALLAH...

Lili Puteh said...

turun 3kg.
jgn naik 5 kg dah la.
ghee~

imanshah said...

Jangan lupa makan etak....huhu

Lifesaver said...

slmt balik kg~

ZARA 札拉 said...

oit~

ikot pulang ke rumah!!

pwincess AJA said...

Oh!sungguh jelesh!
nak balik klate gak.=(((

xpe2,insyallah kelik next week.

btw,selamat pulang ke kg halaman.=)))

geeds said...

kg di mana?
enjoy ur time di kg halaman~
my souvenier???
:)

Mr.Homosapiensz said...

mula2 turun 3kg...
nnti balik kg naik 5 kg...hehe

sharamli said...

balik m0lek

ayin jemin said...

hi org kelante..hehe
selamat blik kg ye joe
:)

KhairiL's said...

balik kmpg berhati2

Syima Syaz said...

alahh....kampung kita adalah umah mak n ayah kita

ChekguSekolah said...

selamat kelik kg..
kelik doh minggu lpas..
xdok la jeles sangat..
hehehe

redbirdfe said...

joe !

nak gak hadiah. huhu.

balik la klntn !

ley meet up ! :D

lizz said...

Kelantan ek?wah! kecek kelate ni.hehehe. syoknyer turun berat badan woo.

Lily Sufy said...

selamat pulang kampung..best2!!

anyway, nak 'ole-ole'..hahaha

blackskin said...

Patut r tak sampai2 lagi baju tu.
;p

Cepat2 x sabar ni.
Hoho~

Enjoy yourself di kampung.

Diana said...

ooo hi hensem guy haha..
maseh sbb sudi drop kat bloggies sy^^
btw its been long time mnghilang so da lame da xcheck out my blog..
jez droppin by to say salam^o^
and...salam perkenalan

dude said...

jangan la buang berat tuh...
cian kat dia...

DilOt said...

tak smpt nak kirim...

kesian dieorg menunggu..hehe....

piNky LuCiA said...

utk aku ade hadiah tak?huhu

Nadia Yuna said...

memang senang nak kurangkan KG ek? isk la, jeles betol

TiNiE said...

:: masih mengharapkan FM from LONDON ::

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW