Share

alamak !!

cakap soal televisyen, berada di rumah kat kelantan boleh kira berapa minit ku menonton tv. bukan sebab rancangan tak bagus, ataupun masa takde, tapi sebabkan keadaan tv yang amat menyedihkan.

3 tv

semuanya rosak. ish ish. entah la, ku balik je mesti semua tv rosak. ada satu je tv yang paling kecik ok, tu pon kaler tak berapa nak ada. rancangan yang ditonton? manjalara

haha

sebabnya manjalara pukul 6-7 (entah) waktu bersama dengan keluarga. jadi sambil-sambil tonton televisyen, berbual-bual la apa yang patut. kan best macam tu.

pasal Alamak


Alamak will be aired on the 5th August 2009, Astro Ria ( Channel 104 ), 9.30pm. Promo iklan dah dikeluarkan kat Astro Ria few days back and will be up till the actual show start.


tak pasal-pasal ade review plak dalam blog





best ke tak kene tengok sendiri. ku pun tak tahulah sempat ke tak nak tengok, tv rosak katakan.






rancangan ni pun pernah di review dalam berita harian, ni link dia


Maklumlah, apabila sesebuah konsep baru diperkenalkan,
ia agak sukar untuk diterima. Selalunya, orang ramai lebih suka
mengambil sikap tunggu dan lihat dulu,
barulah mereka menerima jika ia menepati
kehendak peminat.baca selanjutnya


ok, tu je la kot. 5hb ni 1st episode. sampai 13 episode. harap-harap lah rancangan ni rancangan yang best, kalau tak best, mesti orang kutuk-kutuk blogku sebab promote rancangan yang tak best. haha.


~~~~~

siapa tahu?

macam mana nak pasang widget yang pasal network blog kat facebook? tak jumpa dia nye embaded code. gitau la yang tahu


nak buat top commentor ikut bulan. mana nak cari widget tu?


basuh berak budak tanpa guna tangan. ishhh.... xkan nak gune berus sabut...

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

32 comments:

teamdakwah said...

tv rosak??
ape gune internet..=p

asis said...

dasatnye layout..

John Iverson said...

x layan citer camtu bro... sori... n pertanyaan tu pn sy x tau mcm mana... biasa la... org kampung hehe

Lifesaver said...

promo je lebih tapi cter x kelakar...xbest la..

Arin said...

:)

blackskin said...

Lew...sponsor beli tv baru je. Duit untung bisnes ada. ;p

Duduk rumah, x ingat2 nk tngok tv.

Order robot Jepun...ada kot yg bleh tolong basuh berak.

joegrimjow said...

adakah berus sabut xley digunakan>

ZARA 札拉 said...

dia punya widget tu dalam FB Joe..ada dalam profile Network blog..

yg top commentator ikut bulan, kamu bleh click kat mana2 blog yg ada benda tu..bleh ikut link dia..

takpun, tgk kat blog Marzuki Jalil~

chipsmore said...

ley gak kalo nk pkai berus sabut...sabut kelapa lg afdhal..huakaka ;)

Hazzy Ishak said...

beli je yg baru...

messyremo said...

hehe..

mcm best jer..

tapi kalu cm haram,mmg pakat kene kutuk jer r nnt~~

Bro_mie said...

waa....dasat tiga2 rosak, cuba check short sircuit tu, kang umah plak tbakar, aq x nak dgr member aq rentung dalam kbakaran!:)

joegrimjow said...

sebab rosak mmg rosak

eNaSaN said...

wah semua Tv rosaK..


mKsud tersiRatnyer..dia sUh Joe beli Tv baru...lalallalalala....





psL widgEt2 tue...aKu poN kRg ketaHuan...tp psL kat FB tue mmg aDe networK blog...lallalalala

Anonymous said...

taktau nak cakap ape..........

azuan said...

rumah aku pun ada dua tv...
nasib baek satu leh lagi guna walau keadaannya agak mencurigakan...ha3

joegrimjow said...

mencurigakan
ape maksudnya tu

Fatul Akrul Ramli said...

aku dekat u tak tgk tv langsung..
kalau dekat rumah, bila tgk tv, aku takkan berganjak..

rhapsody LiN said...

hukhuk~

basuh je gne tngan pastu basuh tgn guna sabun wangi2.
(^_^)

Bro_mie said...

curiga aq...muhaha...

joegrimjow said...

ape yg dicurigakan?

nURmALa mAZLan said...

5th August 2009, Astro Ria ( Channel 104 ), 9.30pm
hari apa???

xuen adyla said...

tv xbest
rancangan ntah pape

joegrimjow said...

da tu ape yg besh?

+akufobia+ said...

best la kalau kena comment.kadangkadang makin famous,kadangkadang terus bungkus.

Eazy Izzuddin said...

Alamak!
cam besh
hehe

Eazy Izzuddin said...

tonton aja cherita2 tv d phone kamo

hehe
=P
xD

Precious said...

Boleh ikut link kat blog haku kalu nak top komentator bulanan. Amik ler. Haku tak kisah!!

Ivy Metaga said...

sy cuma tgk tv1,tv2,tv3

astro takde di rumah sewa..

tv pun dah tukar color huhu..

atty's said...

boleh tahan ar..

nur-al-AIN said...

gune berus dawai tu la, baru brutallll.. hehe~ try kt anda yg, jgn kt budak lak!

ayin jemin said...

jrg tgok tv kalau d hostel ni..
erm..

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW