Share

Bukan gune laptop

Elloo. Semalam tak update. Kat kuantan, sekolah lama, ada program. So, memang susah nak update!

Tadi baru abes main bowling, berkumpul dengan kawan2 lama. Walaupun tak ramai, tapi kira ok sebab dapat kumpul tu yang penting. Kan kan? Ni pun tengah update kat taj, depan megamall. Time kaseh kat sumbdy yg gtau ley tulis entry gne iphone gne bahgian html. Ritu nak tulis tak jadi, skrg dah boleh tulis. Yahuu

Nanti balik ku story lagi, pukul 2 ni betolak ke kelantan.


Nota kaki: sorry sebab tak dapat nak join gathering kat titiwangsa....

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

15 comments:

NoRT said...

elo mohd faridzul asyraf mat arifin..... mesti best jumpa kengkawan lama kan? lagi best kalo hang da kawen nti...masing2 bawak famili... pasti gempaq!!

hasni said...

wah.
smapai mlaysia da
bnyk sngt aktiviti ek

Kamsiah said...

slmt kelik kg,mkn nasi kerabu,nasi dagang,solok lada..akok..yg takde kat tmpt lain(kaklau ada pun tak sesedap kat kelate hehe)
kak pun dah lama tak kelik ...

Cik Syahira said...

assalamualaikum.

ouh..
dah lama tak online sebab bercuti panjang.
eh..
ada beli fridge magnet utk sy?
ahhahaha..
ole-ole dr negara org.
wink..wink.

nurain said...

hoho..besnye gathering~

Cik Amy Sensei said...

assalamualaikum..

KhairiL's said...

ohoh,
update gk w'pun x guna lptop
x mcm aku, x de masa
huhu~

♥ d'iNn0cEnt sAkurA ♥ said...

wah...de iph0ne ek? jeles jeles!

Eyda Chan said...

aku pun mo try gak guna hp aku update blog.. tp biasanya xda masa lah.. uhuhuh dpt update facebook jak biasanya.. uhhuhu

ZARA 札拉 said...

cepat2 balik joe..bleh share cepat2~

hehehe~

Monkey D Luffy said...

ini mcm program jalan2 ni

John Iverson said...

Reunion ke bro?

mr_kay said...

abe g ktn xghoyak awal2...law x leh lepak skali..wakaka...

mummYaeesh said...

oklah tu..atleast uols dpt share and tmbah ilmu adik2 kat sekolah lama tu..tp klu uols join gath td sure weols dpt fm kan??percaya ke?ahaks

Lifesaver said...

aku suka gathering~

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW