Share

oh, baby-baby

ok, ini antara entry aku yang pendek. no more blog for today until 1am! sekrang pukul 1p.m, time phoenix bangkit dari desktopnya!!!


oleh sebab blog ku ini bukan bentuk hiburan, dan entry bawah ni hanya hiburan semata-mata, ada satu kata-kata keramat dari ku untuk mengingatkan aku!

dalam satu cite indon, tak ingat tajuk apa

aku suka bawang merah
bukan sebab dia jahat
tapi sebab dia agresif membuat kerja

aku tak suka bawang putih
bukan sebab dia baik
tapi sebab dia lembut dalam pendirian


ada 2 kisah pasal baby!



pertama.
aku mungkin tersilap mengenai wonder boys n girls pada entry dahulu. entry ni kalau tak ingat. ku tertinggal satu lagi penyertaan, wonder babies. lalala~
mahu tengok, ni dia!! baby2 ni cute! auwwww. jgn la latih anak kita dengan camni ye, nanti tak pasal2 glamer, susah mak bapak dia.

layannnnnnnnnn
untuk gadis-gadis yang bakal bergelar ibu dan sudah menjadi ibu, lagu ni untukmu!!





-ku guling-guling gelak tengok-


kedua
terima kasih kat si gadis ini, sebab membazirkan masa aku pagi-pagi yg indah macam ni. entry barunya yang mngenai kisah seorang baby. wooowwww. heroin aka baby itu sungguh cute. bila la perempuan camni nak terpikat dengan ku. cute!!!

nak layan cite? p la blog dia, bukan best sangt cite tu, cuma ke "cute" an baby membuat aku tonton sampai separuh!!

separuh lagi after exam
caiyook



Nama Lengkap: Cinta Laura Kiehl Nama Panggilan: Cinta Laura Tanggal/Tanggal Lahir: Quakenbruck, Jerman, 17 Ogos 1993 Tinggi Badan: 170 Berat Badan: 44 Hobby: Berenang


just nak bgtau hobby die berenang

mukanya mirip si tutttt, ooohhh....

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

42 comments:

sharamli said...

tuuutttt?

kentut?

muahahaa

biyan said...

comel comel ;)

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

.da lame x kentut
.lalalala :-"

faNna said...

hik3~
sgt comel la bdk2 tu..
adow,walopon xpham tp tgk gayaa..
hehe..

Cookie Monster said...

hahaa
pacik joe pomot link npk
ngee~

tgk smpai abes
de bbak darah idong kt episod last
*lalala~okeh..tu mebi tipu
ngiahahaa
:P

minx said...

aku suke laura tu..dia sgt cute..watak dia dlm cite upik abu n laura..

I n n z said...

adakah hari ini hari cinta laura sedunia ??

nk pOst sal cinta laura gak la
hehe
:)

SyahmiFikri said...

muahaha.. cute nya awek pndai berenang 2.. muahaha

joegrimjow said...

tuttt bukan kentut
haishhh

cinta said...

hahaha..siyes bebudak tu mmg comel

ayin jemin a.k.a ain said...

boleh la aku jadi cute mcm dia ni sbb aku pndai berenang.hahahha

(ayin perasan!!!)

DilOt said...

aku pun x suke bwg putih...sbb mcm lembik...xtegas..

tehais said...

Cute nya cinta tue ;)

Y u Z z 9071 said...

comel bangat

Gieyana said...

budak2 tue mmg comel yer..

one said...

ooo..die tyu yang berlakon dlam cter cinderella tyu...hehe..(@_@)

shinawawa eyenie said...

cute larra 2...
gds blog 2 cmtu gak k?
ctrasa tnggi..
smga berjaya

shinawawa eyenie said...

cute larra 2...
gds blog 2 cmtu gak k?
ctrasa tnggi..
smga berjaya

Eazy Izzuddin said...

lahai....
mude lagi si laura 2 rupenye...
huhu
same umo adek...
=P
xD
blakon nmpk cma tue..
=P
klaka la tgk video tuh..
ehehe

joegrimjow said...

mude bangat org ckp

xuen adyla said...

wah i c love in the air..

cupid all around

joe go study le

Ivy Metaga said...

letih tgk cerita bwg merah bwg putih versi indon tuh...
masalah tak abis2 huhu...

pink_butterfly said...

aduss, bdk2 tu sgt tomei...

miss ubi said...

wahhh cute gila budak2 neh..

mademoiselle azieshakespeare said...

comeyl arh budak2 tuh :D
adeyh da tak bole buat kelas tarian kat umah
anak2 sdara da pindah,

Syima Syaz said...

amboi...gediks betul budak2 nih.sgt kiut laaa.....

yang buat peace tuh pun kiut!

joegrimjow said...

gewdeks cam papa joe
lalla~

~cik manis~ said...

uhuk3
utk bakl2 ibu mithali :DD

SuFy said...

joe, ckp nk stdy..hohoho...btw, cewek yg di atas tuh kerenn bangett!!ngam sama lo, ganteng gitu..wah!!!hahaha

Kimi said...

nama dia ada Kiehl.

Adakah dia juga pemakai Kiehls?

huhu~bila aku mampu guna Kiehls~

dr.anonymous said...

hoi2... indon2 sensetip ea... huahuahua.... indonesia kaleee..

farah liyana said...

mulut becok si laura nie.

:P

OREOO said...

juzz nk bgtaw..
laura itu mirip wajahku..:DD

momentinlife said...

ehehe aku xpnh tau pn kewujudan laura tu.. haha

ez said...

comeinye..ur baby..heheh..ur baby nampak manje gituuu...heheh

@tune® said...

aku pon ske si laura...

cudak² comel tuh spoting!!!

LifeSaver said...

giler punya cute!!!!

Miss Hazzy said...

comeynya...pandai nyanyi cm aku jgk.ahaks

milimilo said...

la..mude lg upenye si laura nih..aku ingt da umo bape la dak nih..gile comel..org2 leo mmg comel kot..muahaha

farhana said...

a'ah cinta laura memang cute gyler..
ske dia jugak

^_^

Jard The Great said...

aku dah khatam crite tu! yeah!! thanks for the link!

ieNn ZaZa said...

laura memg cumel..
erm..mukanye mirip sape yer?hehehe..

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW