Share

batu hitler tidak sehebat mana

aku mahu buat pengumuman sedih. sebab aku mahu exam, dan aku memang target yang besar, aku mahu kurangkan waktu aku berblog. dari 8 jam ke 3 jam.

aku akan online pada pukul
1-2 pm (8-9 pm waktu malaysia)
1-2 am (8-9 am waktu malaysia)
8-9 am (3-4 pm waktu malaysia)

yea, aku kene berubah. sebab aku suka baca entry orang, kini aku hanya kene memilih untuk entry mana yang aku akan baca.


kebiasaanya aku akan baca entry yang aku follow
yang komen blog aku
dan buat blog walking 3 4 blog sehari


sekarang
aku akan baca entry yang aku follow sahaja.
buat waktu ini, sesiapa yang aku tidak follow lagi, bgtau.
nanti akan ku update untuk follow blog kamo


kisah pak belalang?
jangan risau, begitu bnyak kisah telah aku type kan. memang akan macam biasa, ku akan post entry macam biasa. dulu 2 kali sehari, mungkin nanti akan 3 kali dalam masa 2 hari. tengok la, aku begitu banyak hendak dikongsi. sibuk2 pon, still akan menulis entry



kesal memang aku kesal, tapi exam lagi penting. study ku dulu 20 minit sehari, akan dinaikkan ke 6 jam sehari. ku tidak boleh study lama-lama mencecah 7-8 jam, kepala otakku akan jadi mereng!

doakan supaya aku tidak teringatkan blog ketika study
28hb mei, 1st paper

~~~~~

sebelum terlupa, ataa dasar mahu mencuba, seorang gadis mencabar aku. gadis ini mencabar aku menyuruh membuat ujian mensa. ape kejadahnya mensa, ujian untuk orang kurang siuman. lalalal~

aku dapat 20 out of 30, tapi masa bukannya 30 minit seperti yang disyorkan. gila ke apa nak jawab semua soklan tu dalam masa 30 minit!!! lebih lurang 40-45 aku gunakan. mana mampu. so, free, jawab je. boleh menduga tahap iq. sama2 menjawab


ooh, aku mahu berkata sesuatu tentang application iphone yg baru di download, 2009 fact

1- muhammad adalah nama biasa didengar di DUNIA
2- jantung ikan paus sebesar volkswagen beetle
3- kacang adalah salah satu benda nak buat mercun dynamite
4- kuku tumbuh paling cepat kat tangan yang selalu digunakan
5- burung kunyah makanan dengan perut


yang ni paling aku terkejut

adolf hitler(yang nazi tu) hanya ada satu "batu"
aku ada dua, so aku lebih hebat dari hitler
yehaaaa

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

57 comments:

tRuly tO be mYself 'Qa~ said...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
gUd luck...
kamO fOllow blog aku kaa?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jard The Great said...

tak senyap la.. tgh rajin mengomen blog org nie.. hehe..

psst.. aku nak masuk contest kamu...

tungguuu!!!

joegrimjow said...

tajuk di tukar untuk lebih baik
hehe

Vee Violet said...

ape2pun good luck Joe!!!
=)

shinawawa eyenie said...

..stdy..stdy..
good luck..

Farah Amin said...

menariklah 5 facts tu...

Marcella Raymond said...

shockKKkking truth!! XD yalah tu..kamu lebih "perkasa" dari hitler yang berbatu satu! GaHH~ =='

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

.batu ape?
.x paham :-"

.u da follow my blog kn?
.tenks :)

~Cinta Cukulet~ said...

haha..saya dok la bayangkan tempat bersejarah yg namanya batu hitler..reropanya 'batu' tu..wakakakaaa....

Indera said...

ouh goodluck joe.

btw kamu lom folo saye.ehehe:-)

joegrimjow said...

kite lebey hebat darinya

rhapsody LiN said...

gud luck 4 ur becoming exam abg joe!!
:D

sama-samalah kita berjuang. i'll be going to a camp this afternoon.

chaiok2!!

rhapsody LiN said...

eh.."batu" tu ape??

minx said...

all d best tok xm ko..

SyahmiFikri said...

muahaha.. penat aku pk batu apa la kan.. aisehh dah tau.. neway gud luck bro..
kalau sudi follow la my blog.. muahha~~promote3

MaMaQaYPo FaMiLy said...

MaMa sudah Follow kamu.. sbb MaMa mau tau ttg ubat kurus kamu tu! huhuhuhu...

babymiLosh said...

milla minda suci.. ta tau ape itu batu.. hakhakhak~~~~~

GudLak xm inchik joe~~

ol da bery besh =)

IxoR@ said...

gud luck !!!

dah dah dah.....cepppatttt study!

:P

IxoR@ said...

gud luck !!!

dah dah dah.....cepppatttt study!

:P

sufy said...

kalo gitu, aku jg akn kurang men'update blog'..heee..

**the best of luck for u..

Ivy Metaga said...

hahahaha...
cessss...ku ingatkan batu mana
batu belah batu bertakup, rupa2 nya..
batu yg berlindung itu huhu
ko mmg hebat dari biasa muahahahaha

||alis|| said...

ok la ok la, aku paham makna batu tuh...

dlm 5facts tuh, aku tahu yg no 1 jer, lagi 4 tuh info baru. so iq aku naik 2 point lagi la kan? lalala~

tak aci ko buat sampai 45min. aku buat 28min betol 15...

a.b geldofg said...

tkpa...kurangkan blog utk smentara
slamat bjaya!

joegrimjow said...

ni ngah study ni!!!
kul 3 xtdo ag
tp xley lupe blog
lalala~

~cik manis~ said...

g stdy joe.
babap sat g klau mlssss.
keke

sajeedhani. said...

all da bezz.
utk exam!
;)

farah liyana said...

good luck bro!

:)

mamaadam said...

hai! all the best to ur exam ok, salam kenal

lily aklili said...

betul hitler ada 1 jer?

no wonder dia jalan bongkok2...

hehehhe

joegrimjow said...

sumber ley dipercayai
caye jee

Monkey D Luffy said...

aku x nak jawab soalan tu

ko exam ler yer hehehe

tRuly tO be mYself 'Qa~ said...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
yerp.. award ade untuk kamU di belogku..
sila ambil jika sUdi okie..?
selamat berbelogging...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

faNna said...

Haha.nk exams da.
Gdluck,gdluck.Jgn jd mereng daa~
lalala

Masy said...

nak subinier korea. eh da pegi ke blom? hihi

teamdakwah said...

best nyer examm...
alhamdulillah abru graduate sebulan leaps....
ape2 pun...
good luck untuk exam...
usaha, doa dan tawakkal...
hasil jgn risau...ALLAH da tentukan...

gambate kudasai...

Eazy Izzuddin said...

aha...
de 1 je?
huhu
cam x caye....

btw joe...
brg2 udah smpei...
xD

de resit tertulis notes..
nnti borak2 d ym ea...
=P
xD

nURmALa mAZLan said...

gud luck for your exam

xuen adyla said...

barangkali itu batu peringatan

ko ni joe

hysMan.. said...

gud luck joe...
da gi study woooo....
:)

KhairiL's said...

gug luck bro 4 exam
=)

ayin jemin a.k.a ain said...

ngam sgt la tu..studyla..
mau exam uda..

ermm..patotla kuku sy cept pnjg.sbb selalu blog kot..
lalala

iNsaN BiaSa said...

gdluck mr.joe..chaiyok.!!

et said...

owh...ske ajar org berpk kuning ya...des!

gud luk 4 da exam!!
ktorg da abes..wakakakaaa~
dr 8 jd 3...ok la tuh...^^
blaja2..

Nazra~ said...

all the best utk kamu

^_^

sharamli said...

8 jam b4 ni?

huh

pink_butterfly said...

adakah 'batu' itu sama mksdnya dgn apa yg daku fkrkn???



1?? biar betik???!

asis said...

wish u good luck in ur exam

OREOO said...

gdlak exam bro..
exam hanya sekali..
blogging leh bnyak kali..;)

Miss Hazzy said...

kui2..
finally dpt tau rhsia hitler...
all the best

secretname said...

haha yea la tu..eh nk exm erk?gd luck ye...ambik cos ape ni?qiraat ke?hehe

ieNn ZaZa said...

study jgn x study..
good luck..

jgn lupa follow blog i..hihi..

joegrimjow said...

akan d follow klu xdew pape
huhu

green said...

yea..study first..dun be like me..
gb..hoho..
heee..punya azam sama ms exam hr tu..
nway all da best..
go for it..dun depends on luck..

mira zin said...

satu telur?*buat2 xfaham*
hahaha..

tehais said...

Joe,gudluck ;)

Awat batu hitler ada 1?huhu

one said...

gud luck for axam nnty joe...

batu yang d mdsudkan adalah batu kapoor kan..hehe..thu..just saje je..
bgus pnya idea..

milimilo said...

batu ape la tuh..aku mcm mls nk pk lebih2..haha..6fkta tu cm best gak lor

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW