Share

lipice guy

yeahhh. tadi macam biasa buat jenjalan blog orang. cari entry bagi sumber inspirasi. terjumpe satu blog ni yg mempromote dirinya. supaya undi dirinya menang dalam lip ice contest.

ku yang tak tahu apa-apa, cuba pergi ke website tersebut. bukan apa, tertarik dengan perkataan "lip". bibir ku sudah lama kering dan mahu cari sesuatu untuk di pakai.

ku tekan
ku surf

wahh, agak menarik. ada pertandingan. apa lagi, aku pun join. selepas daftar-daftar, aku pun hantar gambar aku bersama bibir yang menawan. auwwww

upload gambar tak jadi. ku pelik. napa boleh tak jadi. apa lagi, cuba view di gallery. tengok tengok gambar orang yang bertanding

waaaa
sorang ni comel

waaaa
ayunya die ni

waaaa
manis bibir die

waaaa
aku waaa dan waaa

satu persoalan timbul

dimana kaum lelaki???
aku mula pelik. lalu aku surf lagi dia punya syarat. patut la, untuk perempuan SAHAJA. cessssss dale betul. buat penat je upload gambar. nasib seorang lelaki.

tapi
jeng jeng jeng

aku masuk jugak!!!
hahahaha. memang tadi tersangat tensen, apa lagi. join aje. 2 hari lagi akan dieorang hantar pengesahan penyertaan ku. konpem konpem la kene reject. tapi tak pe. ku bahagia.

mahu lihat gambar????

jeng jeng jeng




-lip ke tongue ni?-

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

55 comments:

nOllY dOllY said...

ayang berkokok or ayam yg berkokok?

Cik Wanie said...

kisah belalang tue mmg kelakarlah,
ada unsur2 18 sx woooooooooo,
hik hik hik...

apapun happy2 alwaz:)

Mohd Shahnom Ismail said...

alamak joe..
merapu lebey2
reduce sket ya~

nice entry

shinawawa eyenie said...

igat seksi cmna bibir 2...

Kimi said...

Kau baca Hanis Zalikha eh?
Tergoda la tu nak suruh kitorang undi gak?
kehkehkeh~

joegrimjow said...

sapakah itu hanis zulaikha???

Beautiful Disaster said...

romentik!!!beshhh.

julietchun said...

mana tau tetibe ko menang contest tuh.

akukaonal said...

alo bro... thx for d comment...
gambar2 d edit guna ps cs4 untuk enhance kaler2...
yg lain2 guna teknik kamera...

cheers...=]

Marcella Raymond said...

tongue ice bahh itu.. kamu ni suka menyusahkan diri dengan persoalan yang senang!! ^^

mOhD^.^rAz said...

hahaha...
tergelak besau aku baca..
memang besh..
t kongsi lg..
aku suka baca..
hik :D

ayin jemin a.k.a ain said...

ndak pa bah..jgn tensen2.ntah2 kmu yg menang..hohoho :P

farah liyana said...

orang laki takleh masuk la joe.

hehe.

:P

tRuly tO be mYself 'Qa~ said...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
noty nye pak belalang tU kan...
kem main lagi dea...
heheh

waaa kamU daftar ke?
heheh waaa berani mencabar diri yerp..
bagUs... i loike!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

dejavu said...

hahahah...lawakss tul!
tp mmg tak sesuai la joe..
aku nmpk pic tu lebih kepada iklan tongue dr lip...hikss

*jarang-jarang skali ku dengar lelaki menjaga lip...hikss.

mo0ney said...

bro..mungil betul bibir ko..wakakaka

ieNn ZaZa said...

huhuhu..nak gk join yer..sabar jelaa...

kisah family belalang memg menarik tp kekadang cam....

DeVoTeD LiLy said...

haha..
cita belalalng..
2 cam romantik..
hukhuk...=p

KhairiL's said...

aku dulu masa 1st time tgk nak join k

last2 hampeh sbb utk pompuan jer

ezzati said...

bibir kamu memang seksiss skali

Dhada said...

HAHA bengong ;D

farhana said...

huh cuuppppp?
haha ada2 saja x)

IxoR@ said...

confirm kena reject!!!

wakakakakkaaa....

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

hahaahha~

kalau kau masuk..meh aku vote~

hahaha~

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

.awwww sexynye bbir :P

~Cinta Cukulet~ said...

hoh..apekah?

*blushing

hehehe

Cookie Monster said...

haha
lip ice sheer kaler
pkai kaler pink msti gorjes
:P


Hee mak blalang watpe tuu..
ngiahaha
;P

redbirdfe said...

haha,

hailoh.
dengan anak pun, pak belalang leyh jeles ek,..

A.N.E.F.F said...

x menahan..
"cupppppppp"
muahahahaha.. :D

aya harith said...

macam2 la encik joe ni

uhuhuhu~

lea said...

alahai pak belalang...
nak jugak die..
hik3

Anis Mohd said...

hanis zalikha la nama die.
bkn zulaikha.

Kimi said...

Hanis Zalikha laa...bukan Hanis Zulaikha...

google...google..
XD

bEEdLE d' bARd said...

bgee..kalo aku masuk konfem kalah..

Ma'am_Chelsea said...

Mmmm...

Akak dah agak dah...

Klau ader pkataan lips/bibir ker... mesti ader unsur2 lusyah nyer...

:P

sajeedhani. said...

haha,
lawak gile.
haha

Nikotin said...

hahahah. wow. gambar tunjuk lidah skit tuh banyak makna tuh..

faNna said...

Adow,lawak la..
nak join gak, tp mesty x sexy mcm kamu. muahahaha :D

sharamli said...

hu3..m0 ditiup jgk bibir kam00?

Ivy Metaga said...

hahaha...lipice guy, uihh..bagus tuh mana la tau kot2 ada lipice khas utk lelaki muahahaha...

milimilo said...

haha..pegi anta jugak ke..kompem rijek..kcuali ko tulis ko shemale kat situ :DD

one said...

ea ade2 sje lah kmo ni>>>>(#_#)
kompom2...heeeee...

Anonymous said...

belum tentu hidup akan seceria macam ini...
lihat dah fikirlah sejenak untuk segala-segalanya...

pink_butterfly said...

oh ya guna la vaselin klu bibir kering....

Anonymous said...

kiutnya pic..;-)

nurain said...

aku adalah antara manusia yg mengglamerkan diri~

Monkey D Luffy said...

nakalnya pak belalang ;p

naddysh said...

wah
pic mmg tak thn!

kalo kamo lyk enter contest tuh,
sure gler rmi yg vote!

hahahaha

epalgreen said...

ni mst nk ganti lisa surihani kan?
huhu

HuRuL_Aini said...

weh, kalau ko dpt join nanti aku vote utk ko....haha...
tp kompen kena reject kan...x ko rasa diorang kejam ngan ko...haha

Eazy Izzuddin said...

wah..
merah bibir..
=P
xD

xuen adyla said...

lolx

cm best ja idea tu

vidadarisakura said...

haha..

org yg aku promote masuk lipice dalam blog aku lagi seram dari ko.

penjenayah.merah.jambu. said...

cis..cis..
aku pun tak masuk,jgn kau coba2 nk masuk pertandingan tu..
hahaha..klu laki bleh masuk,nak2 dgn penyertaan kaulah akn,abeslah malaysia..mao org boikot lipice nnt.. :P

Arra JaSmY said...

hey kamo..ahaks
owh..perli yer,pok kang bawu taw..tlmbat la plak bacew entry nih..ptutla ari tuh kamo frust x dpt masuk...kuang3..
pdn mukew..uwekkkk..
tu la anta gmba pelik2 lagi..ahaks.

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW