Share

contest yang gempak!!!!!

aku sungguh terharu....
tak pernah lagi terharu sedemikian rupa...
ooohhh tidak

perasaan ini seperti ibubapa mendapat cahaya mata pertama
perasaaan ini seperti suami isteri di malam pertama
perasaan ini seperti budak spm mendapat straight a1

oooh indahnya
terima kasih kepada blogger2 yang menyokong aku jadi gila blog
terharu aku....
aku jadi gila korang sokong
memang ini lah namanya kawan

semalam aku tidur kul 2, bangun-bangun aku dapat ini

aku baca komen korang, best best. sokong aku jadi gila blog. caya lah!!


lagi satu,
aku dipuji leh fynn
haha, ingatkan dia ni robot, yg pandai menyusun kata-kata langit, menjadi frasa indah dan tidak peduli akan hal orang lain
rupenye tidak, dia telah acknowledge aku. tak caye klik sini. tapi pastikan sediakan kamus dewan di tepi. nanti kan tak paham plak
dia antara blogger yg ramai follower (almost 700) dan menambah gersang aku untuk kawen, asyik cite pasal ngan laki die je, haishh,
-aku dulu hafal kamus untuk berdebat, so agak paham bahasa dia gunakan-

jeng jeng jeng
aku mahu lancarkan satu contest. isytiharkan sahaja supaya semua boleh bersedia. bersedia untuk mendapat u-wang!!!

so, mintak pandangan kamu. ni sebagai penghargaan aku kepada kamu yang menyokong aku jadi gila blog. aku dah ada idea sendiri, tapi mahu idea teman-teman aku jugak. yang best, silent reader yang tak de blog pun boleh dapat. yahuuu.
-aku guna duit bisnes aku, bukan duit mara bagi-

hadiah boleh aku sediakan, tak gempak pun pasti korang senyum lebar menjela-jela kalau dapat.
cam iphone ke
cam laptop sonny vaio ke
cam nikon d90 include lens ke
cam duit 500 ke

hahahahahahaha
aku gila!!!!

so korang bagi la idea ek

nota kaki : macam biasa, part merah adalah tak betul...

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

60 comments:

paan said...

macam biasa ?? da selalu ada part yg xbetul dalam post ko ke ?? hahaah.menarik idea tue.

bagi adiah hp htc ye...bisnes ?? bisnes pe??kongsikan la ilmu ngan kitorang..

redbirdfe said...

wahh. terharu seyh......*turut terharu*


harap harap la jadi jugak comments yg byk tuh

A.N.E.F.F said...

rilek abg joe...
jgn gile dulu..

da blk msia...
bru leh gile..

lagi satu...
org gile x leh kawen..hehe.. ;)

bEEdLE d' bARd said...

biar btol nak bagi hadiah camtu? hehe..sy x percaya..buat la ape2 contest pun..saya akan join..tp xde idea la nak bagi..sorry ek.. =)

blackskin said...

wah....tak btul...

lau btul..best..

nURmALa mAZLan said...

fuh!!!!1
komen berjela2

orensangkuit said...

belanje penerbangan ke london selama sebulan
mampu ko??

D'Rimba said...

Ala, macam mana ek nak buat bagi ramai lagi datang blog kita tengok dan komen berlambak macam tu?

pink_butterfly said...

bwat la ikut idea penganjur,

yg pnting biar contest 2 sng mcm mkn eskrim ye....


rama2 dah smgat nak men'join'kn diri ni..cpt la!

ayien.. said...

ha ha ha... ko memang gila..
siap hafal kamus
aku? non hado je nak hafal kamus...
apa kata untuk update akan datang ko tulis pasal apa yang ko suke bwat kat negara mat saleh tu...


eh eh, nak tanya ko caya tak aku dah kurus???
hah?? ha ha ha ha

SuFy said...

ish3..ingatkn betol2...haha...urm, kalo awk da jd top blogger tuh, jgn lupekn sy taw...:-( share2 knowledge tuh..lalalala

c h o c o l a t e i.c.e said...

oi bekas ketua pengawas aku..

hebat gk ek ko berblogging..

ape rahsia..huhu..

apa-apa pun,selalu ar singgah jap blog aku.

bob.

KhairiL's said...

ko nk bt contest yer
hehe...salah satu lagi cara nk bg traffic blog ni meningkatkan
kalu ada nnt aku nak join

sharamli said...

yang ni........
ha3

j@n@..... said...

muke kau kan cam familiar jer..(wondering)

joegrimjow said...

xde idea pape lagi ni...

||alis|| said...

korang yg punya banyak idea...cepat buat 1 contest, aku nak join nih.. tasaba~

Amer Aan said...

adiah kete xde ke..
ekek

nurain said...

aku cadangkan ko wat contest karangan mengarut tetapi punya nilai moral yang tinggi.

since ko hebat lam bidang tu, ko jd juri utama, the rest akan jd juri sokongan.

hihi..

tu je idea aku~

PuteriSatu said...

apakata wat teka teki...wekekekek...

blackskin said...

ape kata ko buat contest senang je mcm... knapa sy suka blog joegrimjow
maybe terhad dlm brapa perkataan...

x pun reka cerita pasal joegrimjow.

Festivamente Cantabile said...

Haha..
Ye, ye je nk bg sony vaio ek.. XD
owo Wat lor contset karangan bertajuk "Kenapa Sokong Blog Saya"
Krgn yg plg jujur n murni adlh pmng.. Eceh~ XD

Anyway, xsbr2 nk tunggu pew contest tue~ XD

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

wah!!

fynn tu!

HuRuL_Aini said...

kah kah kah...
ko bukan je takat dh gila blog....tempias contest pun kena ko juga....haha...buat je apa2 kontest...aku xde idea nak bagi...hahaha
tapi kan...bila fikir2 ko punya crita boleh buat buku hikayat pak belalang versi moden la....haha

joegrimjow said...

bangga2

Shafie said...

hi bro...
part merah walau tak btl..
yg tu la yg nak..wakaka...

rhapsody LiN said...

nk join contest nie gak!!
ngee~
:p

umm..cadangan aku kite wat story pak belalang & anak2nye..

or

tulis 7 bnde yg dorang nak buat for other blogger as the way to appreciate their support towards him/her if him/her become the top blogger~

amacam?? ley x??
:D

Ivy Metaga said...

adehhh...aku plak yg mo gila bila melihat hadiah2 tu hehe..
teruskan berblogging dan buat contest banyak2..
blogging bagus utk kesihatan huahuahua...cayok2 joe..

joegrimjow said...

jgn lupe bace nota kaki...

mau p smyg jumaat daaa

––––•(-•Oº°‘¨ ie3za ¨‘°ºO•-)•–––– said...

huhu ramai org tgh wat contest skrg ni ermm..

hidup blogger malaysia!!!

hehehe

TiNiE said...

bestnyer ada iklan advertlets..
bestnyer kalau dpt iPhone..
bestnyer kalau dpt apa saja secara percuma...
hehehehe

One said...

Aloh, trkno lg aku dgn bdok nie, ingt beto2 td nk bg adioh lptop,iphone..ruponyo bdk nie wk lwk plop doh..adoi tekeno skmo la mace ni gak ore klate sjti..woi ore kelate mari pkak rama2 peroh ideo bg cdnge kt c bdk joe nie, c bdk nie nk wk konteh la plop.. Aku xdok ideo nk bg, sory2 ar c joe..maah lh. Tp kalu aku dok, aku tnye folwer2 mu hok pmpuan sape2 yg sudi jd isteri c kmo, sape yg sudi suh amik kusus kawen skali, sape cpt die dpt.. Laki lok, suh jd pngkut stia blog mu, sape x stia keno pancung..huaha2.

c h o c o l a t e i.c.e said...

reply:

wei joe..ade pe ngan 20hb..?
xfaham..xfaham..

a.b geldofg said...

aku pykong kuat ko.....teruskan bro!...teruskan!

penjenayah.merah.jambu. said...

tahniah2..
bangga sungguh dipuji fynn..
ayat kau simple,tp telus.
:)

azuan said...

cepat2...
wat contest...
x saba2 nak join nie...

ije said...

gembira lompat2 x? haha.

joegrimjow said...

boley jugak sampai cam 2

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

otak bisnes pulak ko ni.
eh.
apa bisnes?
kna pkai duit tak??
aku takde duit

MuhD NoR AzyM said...

Banyak beno komen..ak nak buat gak la..top 100 comment dpt award..haha

Shitsurei shimashita said...

saya sokong dan saya tutup cadangan tentang hadiah2 tu. Memang ngam lah, takyah ubah2 hadiah tu. pasti ramai yg sertai dan palah sgt nak bagi org hadiah gitu. hehehehe!! gurau ja joe yer :)
roger and isnyallah we will joining the contest :)

joegrimjow said...
This comment has been removed by the author.
joegrimjow said...
This comment has been removed by the author.
Dhada said...

Kalau part merah tu betul, dhada nk la .

cik siti penguin said...

haha byk gileee.
huih aku da agak da yg part merah tu tipuuu.

joegrimjow said...

heee
klu btol ape salahnye kan?
hoho

@t00neY r00neY® said...

contest ye?
teka kacang dlm gambar?
wah giler mencabar!!!

xuen adyla said...

ko hafal kamus?
yay so aq xdalah pelik sgt
dulu kena criticise coz hafal kamus..
padahal dalam team debate tu vijeya debater no 2 atau 3 digelar walking dictionary

aq juga debater 2 atau 3 digelar walking encyclopedia.. tapi gara2 nervous masa peringkat negeri and time tu vijeya demam aq baca kamus tu and hafal sekali.. org ingat aq psycho..

kita sama... tapi sampai huruf 'h' je... nostalgia la plak

erm btw pasal contest aq cdg buat post ttg nostalgia la.. best cara cmni.. semua mesti ada nostalgia masing2.. dan mustahil org xkan ada idea mahu tulis..

tajuk yg agak senang and x membebankan.. dan nostalgia act buat kita berfikit ttg something kita xrealise tp boleh improve..

sorry pjg lak aq komen... n yg aq hafal tu kamus bi bukan bm jadi jgn ditanya ejaan bm ku bagaimana

harap maklum

epalgreen said...

eira pun mcm dhada..
kalau part merah tu btl..
nak jugak masuk

;p

farah liyana said...

kenapa tak jadikan yg warna merah itu betul?

haha.

:P

one said...

Joe, buat je ape
yg
patut untk
contest
joe tu..sy sokong je
100% ape yg joe
buat...wat je k.
Tahniah d ats
pujian
fynn trhdp joe.
Truskn mnulis
blog
joe..wat je yg
terbek k..

Monkey D Luffy said...

aku mau laptop sebijik

lily aklili said...

aku masuk link tu yang puji ko tu..indah bahasa..aku x tau bahasa melayu ada bahasa tu selama ni..

tapi memg lingua franca la..

baru dia acknowledge kau..errrmm..kalo aku pun..mesti bangga..

**tumpang berbangga jer i mampu**

♥ sOFIa ♥ said...

uwah. fynn ohh :)

hebat2

nabilah mangshor said...

part merah tu yg jadikan post ni hiperbola ckit..
haha

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

i masuk jer apa saja kontes u...muahahaha :D

Ma'am_Chelsea said...

Akak nak hadiah gi spa....

lalalalala~

moonie said...

betol ke nak bagi adiah tu seme..waa aku nak .. ari2 aku mo singgah cni..lalala

jgn bagi yg susah lak..otak aku bukan terer sgt..

Sara Musfira said...

Nice blog ;)

Eazy Izzuddin said...

hiks..
uish..
byk tuh nak kene moderate..
huhu

ape kah rahsia???
rmi org follow blog mu selalu..
=P
xD

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW