Share

aku suke kamo

yeayyyy, dah letak widget untuk top commentor.
time kaseh pada sumbody
ku mmg jahil it
dan mmg xmahu untuk jahil slama2nya
2 pasal blajo

kali ni xde entry yang lusyah dan juga bohong2, sebab nak pergi kelas jap ag. just nak express blog yang ubah aku punya style pemblogkan. aku bagi ranking 1-3 je
-xperlu buat link, sbebnye dieorg mmg terkenal-

PERTAMA
monkey d luffy

hari 2 aku terbaca entry die pasal die ngn cucu dia. ingtkan mmg betol2 dah taraf atuk, rupenye2 mmg mude lagi. bawah 30 (kot). tertarik dengan cara penulisan die. walaupon aku mmg xsuke membaca, kini setiap blog yg aku jajah, akan ku bace sampai entrynye. kot2 menarik. die punya penulisan, mmg sempoi dan bnyak entry aku yang lusyah2 dipengaruhi oleh die. kekeke

KEDUA
fynn is telling u sumthing

yang ni plak sarat dengan ayat2 yang...perghhhh. syahdu syahdu. mmg sarat dengan pengajaran. yang bezenya, aku suka cara dia bagi, x buhsan untuk dibaca n membina diri. teringat gak salah silah kene jaga bm, hurmmm, mgkin akan tiba masanya

KETIGA
f.o.a

baru je follow bape ary lepas. suke baca sebab dienye entry full of knowledge.terutama pasal it. haha, sesuai la ngn aku yang jahil it ni. dulu nak tambah widjet pon xrety tau.tegok, eja widget pon salah. ish ish ish



follower
sebenarnya aku tak tahu fungsi follower. sebabnya dulu masa berjinak2 dengan blog, dieorg cakap setiap kali komen,

"LINK KAN BLOG SAYA YA, SAYA DAH LINK AWAK PUNYA"

so aku link kan je la. kekeke, baru tau maksud dia, suwoh orang baca. tapi SEKARANG bagi aku, untuk follow blog orang, aku memilih yang betol2 slalu update, bermanfaat untuk slalu dibaca, dan yang pentg, xbuhsan. 3 sebab dah cukup
aku ada 2 orang follower dari philipine. hahaha, celah bedah mana die boley follow blog aku pon xtau, paham ke dia bahasa melayu ni??



blog yang bagus

aku berblog sebab perempuan. haaa, e2 la sebenarnya sebab aku berblog. sebab aku terpikat dengan sorang perempuan ni, slalu nak ikut dia. FB, FS n MS semua aku ada, kecuali blog. aku nak baca blog, die cakap blog dia hanyalah untuk blogger. nak tak nak, aku buat, walaupun masa tu aku ada website aku sendiri.

sekarang aku sedar, yang blog ni mmg boley bagi kita sumthg. place to express our feeling. aku MENGUTUK orang yang buat blog untuk kepentingan peribadi, post yg ntah apa2, kutuk ahli politik sana sini-macam aku dulu-

mungkin korang xkenal lagi aku sapa, dan buat apa kenal aku pun.haha. tapi sebab semalam statistik yang tgok blog aku mencecah 100, aku akan tulis skit pasal diri aku nanti. nanti...

c mon...kita berblog untuk diri n org lain, mmg xrami pon yang baca, at least kalau sowang yang baca 2 puas hati, dah cukup. xperlu ramai.

bagi aku, aku akan perbetulkan lagi cara penulisan dan teknik aku menulis.
kamo, bila lagi?

nota kaki : rushing sebab nak p class

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

21 comments:

sharamli said...

huh..
sbb p0mpuan..

tRuly tO be mYself 'Qa~ said...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ya kamO jatuh cinta dalam dunia blog ni... heheh haPpy blogging.. terus menceritakan yang serOnok bagi orang yang sedih tersenyum okie...


yerp.. adakah blog ku juga perlu diperbaiki? sila kOmen...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Eazy Izzuddin said...

wah2..
berblog karena pompuan erk..
haha...

eazy ngah perbaiki lg cr penulisan...
berblog...
ngah belajar bg gempak skit dlm blog...
=P
xD

.anakBISAYA. said...

wah.stalker setia perempuan.
:] haha. joking~

tHEoNeANDoNLy said...

uwaa...!! nama aku xder dlm senarai...

cyrusdavirus said...

buat blog pasal pempuan? dude, ko sangap sgt ker..? anyway, thanks surf blog aku.. lol~

info info info

tqa said...

;)
jez wanna let u noe.
m 1 of ur visitor. yeah. hahaha

joegrimjow said...

. nak wat camne..

. e2 pekara bese

. sama la kita

. opsss

. bese la 2

. akan ad la lepas ni

. haha. Mecey

. macam bukan je

naddysh said...

" aku nak baca blog, die cakap blog dia hanyalah untuk blogger. nak tak nak, aku buat, walaupun masa tu aku ada website aku sendiri..."

wawawawa

nway, thanks coz visit my blog
jom kte tkr2 link yuk!
ehehhehe;p

Ajwin Ajeera said...

nama aku pun takde,
wakakkakaka

fafaz said...

sbb prmpuan?
waaa...
spe prmpuan tuh..?
mahu tau2..!
hee..
:D

joegrimjow said...

. nanty2 ada la 2

. rahsiaa

faNna said...

maksud t'surat b'blog nak nk tmbh ilmu kan, yg t'sirat sbb someone. Hoho,baru taw..

xuen adyla said...

that one lucky girl dude

im sure she worth all the trime in da world eyh?

one said...

sbb tu la sjak akhir2 ni entry cm
byak merapu je byak..sebb ikut blog
owg n sal pmpuan rupenyer...xpe2,
kalo dah suke, sume bnde sal die cm
nk follow je kn..good2...muga2 die
suke same kmo jgk ku doakn... hee

(^_^)

Ma'am_Chelsea said...

Sweetnyer biler owg tu ngaku start mem-blog nih bcoz of Pompuan...

ShooOooooOoooo shwittttt!!! ;)

Auwwwwwwwwwww~~~

joegrimjow said...

. e2 dulu. skrg skit2.hehe

. naahh. evem she dun noe it.kekeke

. aminnn

. hehe. blushing

skatype said...

salam blogger..
thanks cos drop my blog,,,,,
nice blog..
lense mura2 2 ad..
ahaks'

joegrimjow said...

. nak nak. jual r

Vee Violet said...

same here...
Vee pun suka baca blog monkey d luffy...
idea die best!!!!
like his braiiinnn....
*wink*

a i r a said...

Bunyi macam.....

me...
hahaha eh?

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW