Share

akhirnya tamat

sudah habes semuanya selesai
minggu yang penat
minggu yang meletihkan

semalam ada games
sheffield games

tadi baru selesai NEXT
nasyeed

mmg 2 2 event ni memenatkan
sebabnya jadi org bawahan

hehe

sebenarnya memang dah lama tidak menjadi "orang bawahan". terkejar sana, terkejar sini. memang la penat. mase disekolah dulu jadi "pak suruh", memang ada kepenatan die tersendiri. matrx pon sama, pak suruh kat mtrik boley bnyak makan. at least letih pon kenyang.2 pasal perut membesar dengan lajunya.

involve kan diri dalam "orang bawahan" aka volunteer ni bukan apa, just nak merasai apa perasaan apabila kite disuruh buat hal.memang memerlukan kesabaran n ketabahan yang tinggi.

ini lah perasaannya=penat

tapi tak mengapa, ilmu jadi orang bawahan ni mmg bnyak. kadang2 orang diatas pon kene turun bawah jugak skali skala, baru la syok.

apa2 pon terima kasih kepada senior2 ku kerana sanggup berkongsi soft skill yang baru ini. susah n hebat woooo. rasailah sendiri

malam ni plan nak tdo awal. esok ada lab n malam lawan chess. tak tau la sapa lawannya, harap2 bukan pakcik2 dah....


sekitar NEXT, bila tgok balik video ni, hilang penat. njoy


-layan je dieorg nyanyi, minit ke2.58, tergelak sowang-


-akbar kelihatan gemuk disisiku-


Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

15 comments:

Anonymous said...

salam,

comeyl adik2 cepil
memang boleh tergelak sakan ;D

tabah,janganlah anda homesick sangat,
pejam celik pejam celik sampailah tarikh kepulangan anda ke malaysia.

yeah saya antara saksi joe yang pernah declare di depan org ramai mahu jadi millionaire di kmm.

besar sungguh impian sahabat saya ini,
semoga impian anda termakbul,amin~ ;)

joegrimjow said...

. moga2 tercapai

roy said...

salam...

joe, terima kasih sudi bersama-sama berpenat lelah untuk menjayakan kedud-dua event tersebut...

mmg penat...semoga penat lelah kita x sia2, semuanya Allah terima sebagai ibadah...(aku takut sgt salah niat...huhu...)

anyway, semoga ko boleh rasa plak kepenatan berada di 'atas' tahun depan...hehehe...

bee said...

hoho...sentence last tu best bce..mcm nk ulg 2,3 kalipon x pe..."pak cik"???(taw x pa)....sib bek joe x mcm akhbar...jgn asyik mkn jew...diet yg seimbnag perlu dijaga gak...

niesa.imana said...

salam wbt..

congrats atas kelangsungan NEXT.. tahun ni xda rezki nak p, harap2 tahun depan dapatla jenguk Sheffield.. +)

tRuly tO be mYself 'Qa~ said...

serOnoknye.. saya sUke involve event camNi.. seronok.. walaupun belakang pentas.. takpe! yang penting serOnok dan dapat pengalaman...

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

eh akhbar siapakah di hati mu yer...gerek! :)

Monkey D Luffy said...

kalau ko rajin aku banyak nak suruh angkat barang ni... lalala

haney said...

pnat bagi kerja yg bersungguh adalah satu kepuasan yg x dpt digambarkan..

joegrimjow said...

. kat atas lagi penat, xmo xmo.hehe

. akbar dalam proses membina badan.

. haa, jgn lupe dtg taun depan

. seronok aka letey

. ye la, akbar 2, sempoi je mamat ni

. barang ape?

. btol2, stuju2,

a i r a said...

lawak dowh.. video budak2 tu...

one@z said...

nak tergelak bile tngok bdak2 tu
mnari..lame x tngok part2 cm
ni..rase epy jer..hehehe..
tu sblik tabir ker?

bgus ar joe jadi owg bwahan untuk
smua pgram ni, at least dpat jgak
kita turut serta dlam aper2 pn
pgram yg tibe..wlaupun pnat, tapi
itu salah satu amal ibadah yg kter
buat untuk sume owg..(stuju ngn
bdak tu) niat yg iklas tu kene
pnting...

tapi tngok joe ni cm owg kuat jer
untuk pgram ni..cm dah bkan owg
bawh.. hehe..joe ker yg
sponser..hohoho..


teruskan mnjadi owg bawah...untuk
NEXT sem dpan joe lak jadi owg
atas...leh arah2 owg..haha..

Anonymous said...

i like that video very much...boleh wat org gelAK

joegrimjow said...

. lawak bese..hehe

. hehe, amen de. mmg org bawahan

. btol2, mmg tergelak sendiri

ayasofya said...

huhu comel sgt video tu, joe xmo upload dlm youtube ke hehe, leh je kalo nk upload dlm user nasheedextravaganza.=)

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW