Share

Perjalanan saat2 xbley lelap mata

adusssssss, kenapa mi mata sungguh ringan pagi ini untuk berjaga. dah pukul 5.02 pagi. kalau nak ikutkan sejrah, memang kali ni strugle gila2 untuk exam. ni pon mi baru balik dari ic(kire macam libry r). runsing, risau, takut, semua ada. mungkin inilah yang dikatakan demam exam. maklum la kali pertama sit exam kat luar negeri n pengalaman of coz berbeza. takut jugak untuk sit exam last ni, DIGITAL DEVICES, sebab nak tak nak paper ni kene score. semua paper ku hancus. MATH la yang paling hancus. dlu math paling senang nak score n memang tolong cover subjek lain, skrg, fuhhhhh. kelu lidah mi untuk berkata

--->ya allah, berikanlah joe class 1 dalam math n subjek lain<--- thank sebab doa wlpon xprasan berdoa td..hehe. skrg hanya bergantung harap yang MAHA ESA. harap semuanya berlalu dengan aman n damai.


mi sayang math, math pon sayang mi. mi n math saling sayang menyayangi.







semalam gak bestday one of mi classmate, datin zalina rahman. happy bestday gurl, sowwie xsempat nak beli hadiah.bagi kek kire ok la ek

allah selamatkan kamu,
allah selamatkan kamu,
allah selamatkan zalina rahman
allah selamatkan kamu.





perancangan selepas lelapkan mata kejap

masak nasi lemak
bawak bekal pergi ic
stay kat ic sampai malam
balik... tido

Jangan lupa Like dan Tweet ya =)

6 comments:

Ilidina.. said...

hye..good luck for ur exam..bt btol2 ye..hehe..my prayers will be with you..

MsRahah said...

welcome to blog world dude

and

all the best in ur future undertaking!=)

joegrimjow said...

thx u thx u
i fink this must me sincere prayers from mi frens
thanks;-)

zalina said...

thanx joe luv!~uhuu~

joegrimjow said...

aiyok, ni awat ni online ni? p study p. eh, xjadi r nak bawak nasi lemak, xmasak...nanty makan sakit perut.waaaa

asis said...

math..minat jugak

 
©2009 Joe | by JOEGRIMJOW